Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1641 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2013 - 15:14

Vzdyt jsem to tu uz prece psal. Pokazde jiny zpusob ovladani a kdyz ne, tak prijemnensim zmenene poradi polozek, na ktery se musim znovu ucit. Jsem zvykly jit dotykem na jistotu driv, nez vubec stihnu precist, co mi aplikace ukazuje. Koukal jsem u kolegy na novy styl menu, ktery u sebe vidim napr. v aplikaci IMO a na ktere jsem si nezvykl ani po vice nez roce pouzivani. K tomu zmeny znamenajici i nekolik dotyku navic oproti puvodni verzi. At uz jde o zobrazeni cele kategorie nebo primou editaci souradnic u waypointu. Kdybych pred Vanocemi neupgradoval Androida z 2.3.5 na 4.0.4, mel bych zminenou verzi doted. Zadna z novinek v novejsi verzi neni pro me natolik dulezita, aby vyvazila daleko komplikovanejsi a pomalejsi praci.
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#1642 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2013 - 15:20

Mimochodem aktualni nemoznost rychle importovat kes nebo aspon souradnice z webu at uz pres GC4Locus nebo jinak pres odkaz Google maps me donutil vratit se alespon na FTF lovy k pouzivani c:geo.
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#1643 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2013 - 15:37

tvůj neutuchávají boj za návrat editace souřadnich chápu. Stále nicméně odolávám a nesouhlasím. Je to jeden dlouhý stisk navíc, za cenu mnohem přehlednějšího ovládání ... nové menu - není ve výsledku stejné jako dříve? Jen se přesunul ikony z dialogu který dříve vyskakoval uprostřed, do levého panelu. Teď tam navíc přibudou další dvě ikony, které ale jsou modifikovatelné, tzn. budeš si tam moc dát co potřebuješ a to tam taky zůstane. Zobrazení celé kategorie je na tři kliknutí - v pravém panelu tlačítko "Items", kliknout na zaškrtávátko kategorie a pak třetí na zavření dialogu. Import přes G4L je na straně vývojáře add-onu, jenž na tom pracuje. Import bodu přes Google odkaz bude fungovat v další verzi. Starší verzi, jak jsem psal, můžu poslat když mi řekneš jakou potřebuješ
  • 0

#1644 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2013 - 17:29

Ahoj, chci se zeptat, netusite nekdo jak to vypada s doplnkem pro locus - whreyougo? Nekde jsem drive celt, ze to nekdo chysta jako doplnek. Vcera jsem byl na serii kratkych wig a musim rict, ze ten stary program, ktery je jediny co vim na android mi dal docela zabrat. Obcas si sam nesmyslne vypne gps, nedelalo to jen me...tak uz by se na leto hodilo neco noveho :-)
  • 0

#1645 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2013 - 20:10

No priznam se ze ja mel u Scoonbyho vetsi problem s citlivosti GPS nez s vlastnim programem. Ale novou verzi ci add-on bych urcite uvital .
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1646 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2013 - 17:46

A jeste bych k predesle otazce pridal jeden dotaz - s jakym hrudnim pasem locus spolupracuje. ( u prohlizeni zaznamu trasy je moznost si dat na osu i tep.freq.) Pripadne, jestli nemate nekdo typ na nejaky pro android a za rozumnou cenu. Tak ta ciltivost byla taky mizerna. Ale scooby zabavil.
  • 0

#1647 lacop

lacop

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2013 - 18:00

Jedine s nejakým s bluetooth. Napr.: http://www.polar-esh...rlink-bluetooth
  • 0
Samsung Galaxy S II + Locus Pro + iGO
Garmin Oregon 450 (Patched)
Magellan Mobile Mapper 6 + OziExplorerCE 2 + iGO
QSTARZ BT-Q1000Platinum (Datalogger)

#1648 Sovic13

Sovic13

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2013 - 20:00

Bluetooth a ANT+, tady mas odkaz na mobily co ant+ podporuji http://www.thisisant...tunities/mobile
pripadne mobil co podporuje usb host a pripojit ant+ adapter pres usb.
  • 0

#1649 Speirs

Speirs

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 370 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2013 - 14:18

Zdravím nemám to ověřené bez pochybností, ale třeba to někdo potvrdí (já zas při příští příležitost): zkoušel jsem úplně poprvé exportovat stopu na server OSM a přestože jsem změnil obě položky předvyplněné jako "null" v "Nastavení", na serveru se objevilo právě null, teď jsem exportoval druhou stopu, byly tam předvyplněné mnou posledně zadané hodnoty, tak jsem jednu změnil, exportoval a na serveru se objevily ty hodnoty, které jsem zadal při prvním uploadu. Navíc to neumí pracovat s diakritikou, po uploadu vidím jen prázdné čtverečky místo písmen s háčkem a čárkou. Jinak ta funkce je moc užitečná, takže za ní děkuji. Locus Pro 2.9.2
  • 0

#1650 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2013 - 12:07

Zdravím, nainstaloval jsem si LOCUS Free a k němu doplněk pro import *.db3 z GeoGetu. DB3 soubor mám v mobilu na SD kartě, doplňku ukáži k němu cestu a vyberu jej, ovšem v Locusu jako takovém žádné kešky, ani body, nevidím. Na druhou stranu, do a.Drake se mi to povedlo naimportovat okamžitě. Tož nevím, kde dělám nějakou chybku... Díky za případnou radu, jak na ten Locus
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#1651 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2013 - 12:23

:D:DB) Jejich nové promo video

• 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#1652 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2013 - 16:14

Zdravím bando zase po čase,

doufám že se video líbí ;)

jinak chystá se nová verze. Bude tam celkem dost změn, nicméně nic moc co se týče geocachingu. Nechávám Arcaovi (Geocaching4Locus add-on) čas tak do konce března a pak se na to budu muset podívat sám. Přeci jen teplé počasí se blíží ...

@fotrik: pokud by jsi přeci jen risknul novou verzi, budeš mít možnost zapnout starý styl editace souřadnic v konfiguračním souboru tady http://docs.locusmap...figuration_file, parametr "gui_coordinate_panel_advanced_mode"

@DogVader: doplňek jsem chtěl mít hotov do konce února, ale prostě Locus je Locus a i když je částečně rozpracovaný, ještě to prostě není ono ... pardón. A podpora pro senzory: teď je tam ještě jeden problém který bude ale v páteční verzi opraven, takže ANT+ i BT (Zephyr, Polar) by snad měly fungovat všechny

@Speirsi: díky, zkusím se na to ještě podívat

@freeman: osobně nemám s doplňkěm žádnou zkušenost, nicméně zkusil bych podržet prst na mapě, kliknout na adresu a pod poslední ikonkou by mohlo být tlačítko "stáhnout keše" nebo tak něco ...
  • 0

#1653 GEkOn-cz-

GEkOn-cz-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2013 - 16:51

Mam stejny problem s geogeti databazi. V adrake jde vpohode i s obrazky, ale v Locusu nejde databaze zobtazit.
  • 0

#1654 j.mikrob

j.mikrob

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2013 - 17:54

GEkOn-cz- napsal/a:
Mam stejny problem s geogeti databazi.

Jak píše autor výše... Keše je třeba do Locusu naimportovat.
Na mapě podržet prst - vyskočí adresa - poslední ikona vpravo (2 ozubená kola) - Načíst keše z Geogetu. Načtou se keše podle nastavení v doplňku (typ, počet, vzdálenost). Potom je naimportovat do příslušné kategorie.
  • 0

Garmin Oregon 300 | Samsung Galaxy SII + a : drake | GeoGet + Stator

#1655 GEkOn-cz-

GEkOn-cz-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2013 - 18:01

Tohle vsechno vim, taky ze jsem to nekolikrat zkousel, ale vyskoci mi chybova hlaska, ze nebyl nalezen soubor s databazi. Pritom cestu k databazi v adonu mam nastavenou.
  • 0

#1656 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2013 - 9:08

Díky, já bláhově předpokládal, že se to bude importovat automaticky, když spustím Locus :)
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#1657 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2013 - 9:34

Nemohly by nove verze radeji vychazet po vikendu? Chapu z pohledu meniona snahu vypustit verzi tak, aby ji otestovalo o vikendu co nejvic lidi, ale pro nas, co jsme na Locusu "existencne zavisli" je to vzdycky docela riziko - co kdyz se neco posere a nepujde spustit? Pak odjet nekam na vikend a byt bez Locusu by byl docela problem...
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#1658 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2013 - 9:38

A kdo ti narizuje si tu aktualizaci nainstalovat hned a nepockat s tim az do pondelka? :o
  • 0

#1659 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2013 - 9:47

to je docela dobrý odpověď Halumo :) Já soobně preferuju právě zase pítek, sobotu dopoledne. Má to výhodu tu, že verzi použije velmi rychle více lidí a já mám hned zpětnou vazbu. A jelikož na Locusu pracuju nonstop i o víkendu, tak pokud je tam zásadní chyba, oprava vychází většinou ten samý den, nebo prostě co nejdříve. Nicméně jak říká HaLuMa, možnost je neinstalovat. Nová verze bude ... jo, teď v pátek. A jelikož je to po měsíci verze plná změn, tak určitě fungovat nebude :P
  • 0

#1660 Bambulini

Bambulini

Bambulini

• Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2013 - 10:15

GEkOn-cz- napsal/a:
Tohle vsechno vim, taky ze jsem to nekolikrat zkousel, ale vyskoci mi chybova hlaska, ze nebyl nalezen soubor s databazi. Pritom cestu k databazi v adonu mam nastavenou.

Máš správně nastavený odkaz na soubor? Nestačí nastavit pouze adresář, musí být nastaven odkaz na konkrétní soubor DB3.
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama