Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1661 pavelsrnecek

pavelsrnecek

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2013 - 13:23

Tak pročetl jsem tu diskuzi, ale našel jsem jen nějaké náznaky ohledně odhlašování z locusu, ale bohužel jsem nenašel příčinu a nejlépe jak toto odstranit, abych mohl být jako před tím stále přihlášen a nemusel se po zapnutí locusu opět přihlašovat. Předem se omlouvám, pokud to tu je a já to nenašel
  • 0

#1662 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2013 - 14:19

Tak ja si teda vypnu automaticke aktualizace no... :)
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#1663 Kamenitxan

Kamenitxan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2013 - 16:09

K náhrávání stop na OSM: Bylo by možná fajn, kdyby po úspěšném uploadu se ukázalo okno s OK. Těď to jen zmizím a já nevím, jestli se to nahrálo dobře.
  • 0
Dříve znám jako Kanabis

#1664 GEkOn-cz-

GEkOn-cz-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2013 - 16:28

Bambulini napsal/a:

GEkOn-cz- napsal/a:
Tohle vsechno vim, taky ze jsem to nekolikrat zkousel, ale vyskoci mi chybova hlaska, ze nebyl nalezen soubor s databazi. Pritom cestu k databazi v adonu mam nastavenou.

Máš správně nastavený odkaz na soubor? Nestačí nastavit pouze adresář, musí být nastaven odkaz na konkrétní soubor DB3.

cestu k databázi mám nastavenou včetně samotné databáze.
V locusu dám načíst nejbližší keše z GG a vyhodí mi to hlášku, že nebyla nalezena GG databáze a mám ji nastavit...

Přiložené miniatury

• sc20130321-162442.png

• 0

#1665 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2013 - 21:04

nejsem výrobce add-onu ale jestli chceš, můžu se pokusit identifikovat problém. Ideálně pokud by jsi mi poslal nějakou mini databázi která ti nejde na locus@asamm.com, tak se na to obratem podívám
  • 0

#1666 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2013 - 22:14

No ono by to chtelo vedet co je to za telefon a hlavne verze Androidu --- na starym HTC Desire s 2.2 mi tahle hlaska vyskakovala celkem casto (pokud sem mel funkci Live mapy) --- bral sem to jako nekompabilitu s telefonem, protoze vse fungovalo spravne --proste neco jako Upozorneni v Locusu ze "live mapa z addonu muze delat problemy". Po totalnim kolapsu staryho Desira se mi tahle haska na Desie X jeste nezjevila.
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1667 GEkOn-cz-

GEkOn-cz-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2013 - 10:11

To menion: myslím že databází to nebude, páč na adrake ta samá databáze šlape vpohodě? To dobesch: Mám Samsung ACE verze andr. 2.3.5 a ta hláška vyskakuje když mám zaplou live mapu, nicméně mi nejde načíst samotná databáze?? Nějaké rady?? od vytvoření databáze vGG až po nastavení v addonu a Locusu... Díky
  • 0

#1668 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2013 - 10:19

Tak to nevim --me tahle hlaska vyskakovala, ale addon jako takovej slapal -- tak sem to bral jako folklor (proste enjaka nekompatibilita). Bohuzel po smrti stareho Desire uz se do nastaveni nepodivam.
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1669 Hlad

Hlad

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2013 - 10:54

mohu potvrdit, pada to pri zapnute Live mape, v logu to vyhodi tohle http://pastebin.com/w6LKgpvT, takze to vypada spis na problem primo v addonu nez v Locusu.
  • 0

#1670 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 786 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2013 - 11:04

Také přidám svůj postřeh. HTC Desire Z i LG Optimus One, s Andoridem 2.x.x - addon pro databazi sem tam vyhodil tuhle hlasku. Pomohl restart Locusu ... Ale - Live mapa pri pouziti Geocaching4locus - bez problemu. Ted na mym novym Alcatelu (android 4.0.4) sem to neznamenal ani jednou ...
  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+  s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

https://www.brazovic.cz     

#1671 tomaho

tomaho

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2013 - 23:45

Po dnesni aktualizaci: addProvider(menion.android.locus.core.maps.c.o@41....) duplicate! Already exists:menion.android.locus.core.maps.c.o@42... Par minut to problikava, pak to zmizi.. Co s tim?
  • 0

#1672 vprocha

vprocha

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2013 - 0:47

pripojuji se tez s problemem po aktualizaci: addProvider(menion.android.locus...........) duplicite! Already exists:menion ........... a prosim o opravu nebo alespon sdeleni co muze byt pricinou.
  • 0

#1673 j.mikrob

j.mikrob

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2013 - 0:56

menion napsal/a:

Nová verze bude ... jo, teď v pátek. A jelikož je to po měsíci verze plná změn, tak určitě fungovat nebude :P

Funguje ale...

tomaho napsal/a:
Po dnesni aktualizaci:
...
Par minut to problikava, pak to zmizi..
Co s tim?

Taky se mi to objevilo. Ale mě to připadá jako věčnost, než to zmizí
Navíc mi ještě zmizel celý pravý panel. Všechna okýnka pro fajfky jsou prázdná.:@
  • 0

Garmin Oregon 300 | Samsung Galaxy SII + a : drake | GeoGet + Stator

#1674 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2013 - 7:45

1) problém s notifikací opraveny v 2.10.1 updatu 2) problém se zmizelým panelem je zajímavý. Jsi už třetí co mi o tom píše. Řeší se to tady https://getsatisfact...red_with_2_10_0 nicméně s tím se moc asi teď nesvede. Zkus kdyžtak prosím smazat soubor Locus/data/config/action_panels.lb , mohlo by to pomoci. Jinak hold tě připravím o minutu dvě, na nastavení panelu znovu ...
  • 0

#1675 j.mikrob

j.mikrob

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2013 - 10:10

Funguje. Ale dvě minuty mi stačit nebudou. Měl jsem toho tam hodně a všechno si to nepamatuji.:(
  • 0

#1676 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2013 - 11:37

Ahoj. Tak mně ten pravý panel taky zmiznul, ale mám jiný problém. Pokud si do složky "maps" nahraji vlastní mapy a následně spustím Locus a provádí se inicializace map, tak tam se to jakoby kousne a nic se dál neděje. Pokud mapu vymažu probíhá vše v pořádku. Podotknu, že tyto mapy, které mám nahrané v předchozích verzích problém nikdy nedělaly. Co s tím? Díky.
  • 0

#1677 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2013 - 11:45

Tak treba u mne, kdyz sjem tam predhodil docela velkou bitmapovou mapu, tak ta inicializace trvala urcite nekolik minut. Zkusil jsi proste pockat?
  • 0

#1678 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2013 - 11:47

Ano. Čekal jsem asi deset nebo patnáct minut a nic. Přitom v předchozích verzích tato inicializace trvala s bídou minutu.
  • 0

#1679 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2013 - 12:11

Hmm, taky mi zmizel pravý panel :( EDIT: Vymazání konfiguračního souboru nepomohlo, takže nakonec ruční znovu-nastavení. Proč to ale píšu je ta věc, že mě překvapilo, že nastavení pravého panelu není v "Nastavení", ale v "Další" na což jsem přišel až po prozkoumání i nelogických skupin nastavení v "Nastavení" (teda to zní blbě). Neměl by být odkaz na toto nastavení i v "Nastavení" ve skupině "Mapa-ovládání & panely", když už se tam ten pravý panel nastavuje?
  • 0
Užívej života...

#1680 j.mikrob

j.mikrob

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2013 - 13:01

jirifno napsal/a:
Ahoj.
Tak mně ten pravý panel taky zmiznul, ale mám jiný problém. Pokud si do složky "maps" nahraji vlastní mapy a následně spustím Locus a provádí se inicializace map, tak tam se to jakoby kousne a nic se dál neděje. Pokud mapu vymažu probíhá vše v pořádku. Podotknu, že tyto mapy, které mám nahrané v předchozích verzích problém nikdy nedělaly. Co s tím? Díky.

Já mám podobný problém s mapama asi od verze 2.9.2. Locus mi hlásí "Problém s přidáním mapy" nebo tak něco. Ale mapy fungujou, tak jsem to zatím neřešil.

Spustit 2.10.0 se mi povedlo až na potřetí. Nejdřív se mi program sekl při 3%, potom při 10%. 2.10.1 už běží.
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama