Jo, to je základ.niximor napsal/a:
Tak ja si teda vypnu automaticke aktualizace no...
Locus (Online/Offline map klient - Android OS)
Publikováno 23 březen 2013 - 14:26
Publikováno 23 březen 2013 - 14:33
j.mikrob napsal/a:
jirifno napsal/a:
Ahoj.
Tak mně ten pravý panel taky zmiznul, ale mám jiný problém. Pokud si do složky "maps" nahraji vlastní mapy a následně spustím Locus a provádí se inicializace map, tak tam se to jakoby kousne a nic se dál neděje. Pokud mapu vymažu probíhá vše v pořádku. Podotknu, že tyto mapy, které mám nahrané v předchozích verzích problém nikdy nedělaly. Co s tím? Díky.
Já mám podobný problém s mapama asi od verze 2.9.2. Locus mi hlásí "Problém s přidáním mapy" nebo tak něco. Ale mapy fungujou, tak jsem to zatím neřešil.
Spustit 2.10.0 se mi povedlo až na potřetí. Nejdřív se mi program sekl při 3%, potom při 10%. 2.10.1 už běží.
U mně teda ani ťuk. Mohu zkoušet cokoliv, ale nejvíc, kde se to zaseklo bylo 30%. Vektorové fungují bezvadně, ale zde musí být někde problém, když to předtím fungovalo. Počkám si na vyjádření meniona co to může způsobovat.
Publikováno 23 březen 2013 - 19:18
Publikováno 24 březen 2013 - 19:49
Publikováno 25 březen 2013 - 12:50
Chystá se poslední opravná verze, plně funkční. Měla to být sice už ta první ale ...
Kdo má chuť a chce zkontrolovat zda vše funguje jak má, má poslední šanci tady http://forum.locusma...start=20#p19731
díky!
Publikováno 25 březen 2013 - 12:54
Stále problém trvá a bohužel mi nikdo neodpověděl čím to je popřípadě jak to vyřešit tak prosím o radupavelsrnecek napsal/a:
Tak pročetl jsem tu diskuzi, ale našel jsem jen nějaké náznaky ohledně odhlašování z locusu, ale bohužel jsem nenašel příčinu a nejlépe jak toto odstranit, abych mohl být jako před tím stále přihlášen a nemusel se po zapnutí locusu opět přihlašovat. Předem se omlouvám, pokud to tu je a já to nenašel
Publikováno 25 březen 2013 - 12:55
Publikováno 25 březen 2013 - 17:43
menion napsal/a:
Pavle, problém je na straně addo-onu pro Locus - Geocahcing4Locus. Více píše autor tady http://geocaching4locus.eu/ ... všichni netrpělivě čekáme na update ...
A nahodou nesla kolem tebe idea, ze kdyz uz Locus ma GC.live tak tam implementovat i vyhledavani kesi --PM useri by to urcite uvitali a BM useri by mohli dale pouzivat Add-on.
BTW. s novou verzi (teda vcerejsi) sem nejak nerozchodil Live Mapu na Geoget databazi
Publikováno 25 březen 2013 - 17:47
Publikováno 26 březen 2013 - 19:41
Publikováno 26 březen 2013 - 20:08
pokud se neobjeví žádný zásadní problém nebo nefunkčnost, release nové verze bude zítra.
@Xork42: omlouvám se za trable. Panel stále netuším proč pár jedincům zmizel, nicméně to nepovažuji za takový problém právě proto, že může být naklikán hned zpět. mapy jsou horší, ale ty by měly být opravené zítra
a editační dialog - to je ukázka toho jak se nelze zavděčit všem. Nicméně asi víš že existovala tahle možnost přidat bod, dále z mapy podržením prstu, tlačítkem přidat bod z pravého panelu a taky možnost editovat bod. Poslední tři používali naprosto společný dialog pro nastavení. Jediné přidání bodu přímo v kategorii bylo odlišné, takže považuji za naprosto logický krok, že je to teď komplet sjednocené.
A proklikat k souřadnicím .. buď můžeš podržet dlouhý stisk na té tužce a nebo si přepnout editační panel na tu starou verzi kde lze editovat souřadnice přímo ... viz. konfigurační soubor tady, parametr "gui_coordinate_panel_advanced_mode"
Publikováno 26 březen 2013 - 21:30
menion napsal/a:
a editační dialog - to je ukázka toho jak se nelze zavděčit všem. Nicméně asi víš že existovala tahle možnost přidat bod, dále z mapy podržením prstu, tlačítkem přidat bod z pravého panelu a taky možnost editovat bod. Poslední tři používali naprosto společný dialog pro nastavení. Jediné přidání bodu přímo v kategorii bylo odlišné, takže považuji za naprosto logický krok, že je to teď komplet sjednocené.
A proklikat k souřadnicím .. buď můžeš podržet dlouhý stisk na té tužce a nebo si přepnout editační panel na tu starou verzi kde lze editovat souřadnice přímo ... viz. konfigurační soubor tady, parametr "gui_coordinate_panel_advanced_mode"
aha, vidis a ja pouzivam jen ten jeden ...
kdyz ten parametr prepisu ..nezmeni se zas po updatu ?
Publikováno 27 březen 2013 - 7:05
Publikováno 27 březen 2013 - 16:30
Publikováno 27 březen 2013 - 18:18
A jak to bude pro ty, co PM nemají? Koukala jsem do manuálu a dočetla jsem se akorátmenion napsal/a:
Na Locus fóru se objevila pozitivní zpráva od Arcaa a i funkční add-on G4L, tak snad už bude jen dobře
Plné listingy 3, ale keší můžu s nějakým základním infem postahovat kolik chci? (Pokud ano, tak jak nastavím, že zrovna od téhle chci plný listing, nebo první tři plné a další už jen základní?)Restrictions for Basic Membership (related to Geocaching4Locus)
downloading / importing 3 full details of Geocache per 24 hours period
Cache filter permanently set to Traditional caches
Container size, difficulty and terrain filter is not available
Převážně to používám pro označení Field Notes, ať mám nálezy všechny pěkně popořadě a nemusím řešit, že tam mi něco chybí. Sice nevím, jak to udělat, když už budou ten tradičky, ale my to určitě nějak ošmělíme, jsme přece česi
Publikováno 27 březen 2013 - 18:39
Publikováno 27 březen 2013 - 19:01
shaman3 napsal/a:
Nevím tedy, jestli to je omezení od GS nebo od autora.
Omezení je to ze strany GS, autor dovolil stahování všeho všem, ale šlo tak o porušenování licence (Geocaching API License Agreement) a GS to zatrhnul
Když na to dojde, můžeš si listing otevřít na webu, je to sice núplně pohodlné, ale asi se dá. Nebo tak bych to asi řešila jáshaman3 napsal/a:
V terénu je potřeba hlavně mít listing multiny
Já jsem to právě používala k tomu, abych měla v Locusu daný bod (keš) pro navigaci na ni (což by se dalo obejít zadání souřadnic), ale hlavně pro označní FN, což nevím, jak udělat, když ji tam nedostanu.
Publikováno 27 březen 2013 - 19:47
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů