Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1701 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2013 - 7:03

No já jsem rád, že jakž takž funguje ta stará verze G4L.
  • 0

#1702 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2013 - 15:14

Posilam tisicere diky za navraceni stareho editacniho policka pro souradnice :)
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#1703 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2013 - 17:08

Tož Arcao mě vůbec nepotěšil... naštěstí jsem si přečetl recenze před aktualizací, tak mám aspon polofunkční starou, než nefunkční novou. :-( Chjo... Groundspíku, sereš mě...
  • 0
\m/

#1704 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2013 - 18:26

Jo jo, GS udelal z geocachingu nechutnou komerci.
  • 0

#1705 DAMSI

DAMSI

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2013 - 18:54

Tak jsem nainstaloval LOCUS v. 2.10.2 která měla řešit problém s „osobníma“ mapama a bohužel u mě žádná změna :( Bylo by možné získat starší verze LOCUSu kde mi mapy fungovaly bez potíží? Nevím která byla ta poslední funkční, protože asi tak měsíc (možná víc) jsem neaktualizoval. Momentálně je pro mě aplikace zcela nefunkční :((( Díky T.
  • 0

#1706 nafah

nafah

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2013 - 18:56

Ja len premyslam preco v add-one pre Locus nefunguje nieco co v cgeu a adrake funguje bez problemov - Live mapa bez limitov pre bm. Ci iba Locus je trnom v oku pre GS?
  • 0

#1707 pavelsrnecek

pavelsrnecek

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2013 - 20:01

tak já jsem jeden z těch co aktualizovali jde ziskat někde stará vezre G4L?nebo kde by se dala najít v mobilu když mám známého (kterého jsem varoval před aktualizací) a tento má jestě starou verzi? předem děkuji
  • 0

#1708 cz_bew

cz_bew

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2013 - 20:05

nafah napsal/a:
Ja len premyslam preco v add-one pre Locus nefunguje nieco co v cgeu a adrake funguje bez problemov - Live mapa bez limitov pre bm. Ci iba Locus je trnom v oku pre GS?

Jestli to nebude tim, ze c:geo nepouziva GC.Live ale parsuje si "nelegalne" data. Takze je mimochodem zavisle na tom aby GS neco nezmenil na webu.
A A:Drake cerpa data z databaze, coz Locus umi taky. Pak je to "jen" o tom, jak tu databazi naplnis.
  • 0

#1709 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2013 - 20:08

pavelsrnecek napsal/a:
tak já jsem jeden z těch co aktualizovali jde ziskat někde stará vezre G4L?nebo kde by se dala najít v mobilu když mám známého (kterého jsem varoval před aktualizací) a tento má jestě starou verzi? předem děkuji

http://uloz.to/xkSST...cus-1-4-2-5-apk
  • 0

#1710 pavelsrnecek

pavelsrnecek

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2013 - 20:13

shaman3 napsal/a:

pavelsrnecek napsal/a:

http://uloz.to/xkSST...cus-1-4-2-5-apk

děkuji moc
  • 0

#1711 nafah

nafah

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2013 - 20:32

cz_bew napsal/a:

nafah napsal/a:

Jestli to nebude tim, ze c:geo nepouziva GC.Live ale parsuje si "nelegalne" data. Takze je mimochodem zavisle na tom aby GS neco nezmenil na webu.
A A:Drake cerpa data z databaze, coz Locus umi taky. Pak je to "jen" o tom, jak tu databazi naplnis.

Ok. A tadialto by cesta pre Locus neviedla? Je sice super ze addon je postaveny na original api, ale ruku na srdce...vsetci BM su odpisani a zostava nam downgrade a pracne sa prihlasovat dookola, alebo sa vratit k cgeo...
  • 0

#1712 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2013 - 20:42

No můžeš ještě používat databázi Geogetu přes addon GeoGet Database, ale to si musíš připravit doma před lovem.

https://play.google.....geogetdatabase
  • 0

#1713 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2013 - 21:39

rychly dotaz, neuvazuje se o tom ze bych si pri editaci bodu mohl zvolit i jinou ikonu cache? rozumej ze bych udelal import pw, bod ma ikonu tradicky a ja si tu ikonu jenom tyhle jedny zmenil na ikonu jinou. Jde mi o to ze bych chtel mit zvyrazneny na mape kesky, ktery urcite chci odlovit a to tak abych rovnou videl ze se lisi od jinych, napriklad prave barvou ikony nebo stylem..
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#1714 nafah

nafah

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2013 - 21:56

shaman3 napsal/a:
No můžeš ještě používat databázi Geogetu přes addon GeoGet Database, ale to si musíš připravit doma před lovem.

https://play.google.....geogetdatabase

Jasne. Ale gpx-o nacitam takmer do kazdej podobnej appky. Skor som narazal na to ze bohuzial touto cestou Locus stratil konkurencnu vyhodu oproti inym appkam. To povodne riesenie "all-in-one" bolo genialne. Teraz to bude pre BMkarov strasny "pain..."
  • 0

#1715 Dragouni

Dragouni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2013 - 12:12

MA-FI-AN napsal/a:
rychly dotaz, neuvazuje se o tom ze bych si pri editaci bodu mohl zvolit i jinou ikonu cache?
...
Jde mi o to ze bych chtel mit zvyrazneny na mape kesky, ktery urcite chci odlovit a to tak abych rovnou videl ze se lisi od jinych, napriklad prave barvou ikony nebo stylem..

Tak tahle myšlenka nás už taky napadla. Pokud někam jedeme, tak stahneme kešky v okolí a rádi bychom si označili nějakým jednoduchým způsobem ty, které chceme určitě navštívit.
  • 0

#1716 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2013 - 14:21

tak mam dotaz ... dostal se mi do ruky NoteII na test, naistalovala sem z marketu Locus Pro 2.10.2, natahla sem do nej PQ
a asi to bude nejake jednoduche nastaveni, ale nevim jak se dostat do listingu kese, viz printscreeny

http://xork42.xf.cz/locus.html

data PQ- jsou na obou pristrojich stejna ... na NoteII je nova instalace, na Milestone je to updatovany ...
v menu jsem skousela nejake nastaveni totho hledat, ale nenasla jsem
  • 0

#1717 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2013 - 14:44

K myslence na zmenu ikon u vybranych kesek se taky hlasim. Bylo by supr mit moznost si pred vyletem oznacit ty kesky, ktere chci odlovit prioritne. Kdyby ty oznacene byly treba namodrale, nebo ohraniceny ruzovou.... :-) treba nekdy do budoucna
  • 0

#1718 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2013 - 14:48

Xork42 napsal/a:
tak mam dotaz ... dostal se mi do ruky NoteII na test, naistalovala sem z marketu Locus Pro 2.10.2, natahla sem do nej PQ
a asi to bude nejake jednoduche nastaveni, ale nevim jak se dostat do listingu kese, viz printscreeny

http://xork42.xf.cz/locus.html

data PQ- jsou na obou pristrojich stejna ... na NoteII je nova instalace, na Milestone je to updatovany ...
v menu jsem skousela nejake nastaveni totho hledat, ale nenasla jsem

Do listingu se dostaneš ťapnutím na levou spodní ikonu u Milestone, u Galaxy se tam asi nedostaneš, neboť se ti tam asi nenaimportoval, ta ikona ti tam chybí. Možná špatný zdroj.
  • 0

#1719 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2013 - 14:56

shaman3 napsal/a:
Do listingu se dostaneš ťapnutím na levou spodní ikonu u Milestone, u Galaxy se tam asi nedostaneš, neboť se ti tam asi nenaimportoval, ta ikona ti tam chybí. Možná špatný zdroj.

Milestone je tam pro porovnani, protoze tam funguje vse jak ma a do listingu se samozrejme ikonou dostanu

do NoteII byli nahrany stejna data ... ale zobrazeni je takoveto, nevim proc
  • 0

#1720 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2013 - 14:57

sorry dvojta odpoved. blby comp
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma