Locus (Online/Offline map klient - Android OS)
Publikováno 01 duben 2013 - 14:57
Publikováno 01 duben 2013 - 15:25
Publikováno 01 duben 2013 - 15:31
menion napsal/a:
@Xork42: podívej se jestli máš zapnutý modul na geocaching! sázím bůra že ne
BINGO ! ja si rikala ze to bude nejake jednoduceh nastaveni ... DIKY !
Publikováno 01 duben 2013 - 15:40
Publikováno 01 duben 2013 - 15:56
Publikováno 01 duben 2013 - 17:10
Publikováno 01 duben 2013 - 18:33
Dragouni napsal/a:
Tak tahle myšlenka nás už taky napadla. Pokud někam jedeme, tak stahneme kešky v okolí a rádi bychom si označili nějakým jednoduchým způsobem ty, které chceme určitě navštívit.MA-FI-AN napsal/a:
rychly dotaz, neuvazuje se o tom ze bych si pri editaci bodu mohl zvolit i jinou ikonu cache?
...
Jde mi o to ze bych chtel mit zvyrazneny na mape kesky, ktery urcite chci odlovit a to tak abych rovnou videl ze se lisi od jinych, napriklad prave barvou ikony nebo stylem..
Neříkám, že mé řešení je nejelegantnější, nejméně náročné, ale jiné mě zatím nenapadlo (ale nechci říkat, že není )
Naimportuju body z GeoGet databáze přes plugin, zobrazím na mapě a v Locusu si je projdu, vytvořím novou kategorii s vlastní ikonkou a na keše, které chci odlovit dám nový bod se stejnými souřadnicemi (body se tak budou překrývat) - dá se to pěkně udělat, když se zadají souřadnice nového bodu jako souřadnice již existujícího bodu.
Měla jsem takto označené drive-in kešky na celé rakouských dálnici A1 (Vídeň - Graz) i A2 (Vídeň-Salzburg) a dalo se, jen to dá trošku víc práce, ale člověk je krásně viděl mezi tím množstvím keší.
Zároveň s tím se nabízí otázka - která ikona má přednost pokud se ikony překrývají. Ale mě se zatím nikdy nestalo, že by ikona keše měla přednost před jakoukoliv jinou.
Publikováno 01 duben 2013 - 18:38
koremak napsal/a:
Mám prosbu. Mapa se mi moc líbí. Locus již chvíli zkouším a mapa přišla jak na zavolanou. Jedu na SAMSUNGu GALAXY SIII a bez problému. Když ji chci ale použít s prográmkem WhereYouGo tak ji program nevidí. Zkoušel jsem umístění ve všech možných adresářích a nic. Normálně používám online mapy, objem dat mám dost velký, ale když se ocitnu v lese mimo signál tak je zle.
Díky moc za radu.
Není to stejná chyba jako tady? Odpoveď o dva posty níže v odkazu (tady).
Publikováno 01 duben 2013 - 19:07
Publikováno 01 duben 2013 - 20:45
janca361 napsal/a:
koremak napsal/a:
Mám prosbu. Mapa se mi moc líbí. Locus již chvíli zkouším a mapa přišla jak na zavolanou. Jedu na SAMSUNGu GALAXY SIII a bez problému. Když ji chci ale použít s prográmkem WhereYouGo tak ji program nevidí. Zkoušel jsem umístění ve všech možných adresářích a nic. Normálně používám online mapy, objem dat mám dost velký, ale když se ocitnu v lese mimo signál tak je zle.
Díky moc za radu.
Díky za odpověď. Stránka s odkazem již neexistuje. Našel jsem to i na ULOŽTO, ale asi je to nakopnuté protože se to chová úplně stejně. Jestli tu starou mapu používáš, dala by se poslat?
Publikováno 01 duben 2013 - 20:59
koremak napsal/a:
janca361 napsal/a:
koremak napsal/a:
Díky moc za radu.
Díky za odpověď. Stránka s odkazem již neexistuje. Našel jsem to i na ULOŽTO, ale asi je to nakopnuté protože se to chová úplně stejně. Jestli tu starou mapu používáš, dala by se poslat?
Tady: https://docs.google....dit?usp=sharing
Publikováno 01 duben 2013 - 21:30
janca361 napsal/a:
koremak napsal/a:
janca361 napsal/a:
koremak napsal/a:
Díky moc za radu.
Tady: https://docs.google....dit?usp=sharing
Díky moc za odkaz. Mapa dobrá. Ze zoufalství mně napadlo to strčit do starého SAMSUNGu GALAXY S s Androidem v 2.3.3. a ejhle, ono to chodí. Ale v SAMSUNGU GALAXY SIII s Androidem v 4.1.2. to prostě nejde. Tak to asi vzdám a počkám si až to bude propojené přímo s Locusem. Jak tu okolo čtu tak snad by to mohlo dopadnout. Byla by škoda to nedotáhnout, v tom Locusu to nemá chybu. On si dokonce umí sáhnout i na mapy SmartMaps, které mám v mobilu uložené.
Tak ještě jednou dík a ať se Ti daří.
Publikováno 02 duben 2013 - 16:17
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 02 duben 2013 - 17:06
Tak tady to je:menion napsal/a:
shamane tenhle problém nemám. děje se ti to vždy? Pokud ano, můžeš mi vyrobit log programem CatLog (máš-li root), nebo bude třeba zapnout logování v locusu v konfiguračním souboru. To bych kdyžtak popsal. Případně to můžeš ještě zkusit a napsat mi přesně v kolik se ti to stalo ... možná to půjde dohledat v erroru co mi možná přijde .. uff to je možností
log: http://leteckaposta.cz/151325400
http://czshare.com/5...02-17-53-19.txt
screen:
Zkusil jsem zase při off-line logování Field notes změnit časové pásmo, seklo se to asi v 17:47 při pohybu v seznamu časových pásem, pak to nereagovalo asi 5 minut, poté se objevilo asi v 17:52 okno, že Locus Pro přestal reagovat (viz screen), přes to okno šel pak Locus normálně ukončit. Zatím se mi to tak stalo pokaždé, co jsem tu změnu časového pásma zkusil.
Publikováno 07 duben 2013 - 8:32
Publikováno 07 duben 2013 - 15:58
Publikováno 07 duben 2013 - 18:12
Publikováno 07 duben 2013 - 18:21
Jiri.crane napsal/a:
zdravim mam menší problem. nejde se mě připojit ke gc.com nevíte jestli jde stahnou databázi cache a pak ju nějak importovat?
Radeji bych se soustredil na to, proc se ti nejde pripojit. Databazi ti jen tak nekdo neda...
Publikováno 07 duben 2013 - 20:18
podle meho je to cesta k ofline vektorove mape, kterou mas spatne nakopirovanou, nakopiroval bych ji tam znovu a lepeKamenitxan napsal/a:
Při otvírání Locusu se mi ukazuje tenhle error. Nejspíš se snaží otevřít jako mapu soubor, který se mi tam dostal z Macu při kopírování mapy. Android je linux a tak by měl skryté souboury ignorovat, ne?
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů