Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1761 Dragouni

Dragouni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2013 - 7:06

MA-FI-AN napsal/a:
rychly dotaz, neuvazuje se o tom ze bych si pri editaci bodu mohl zvolit i jinou ikonu cache? rozumej ze bych udelal import pw, bod ma ikonu tradicky a ja si tu ikonu jenom tyhle jedny zmenil na ikonu jinou. Jde mi o to ze bych chtel mit zvyrazneny na mape kesky, ktery urcite chci odlovit a to tak abych rovnou videl ze se lisi od jinych, napriklad prave barvou ikony nebo stylem..

Rád bych připomněl tuto myšlenku...
Díky :)
  • 0

#1762 Joe Tramp

Joe Tramp

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2013 - 22:18

Po delší době jsem natáhnul do Locusu pár tradiček přes Geocaching4Locus, kdybych se náhodou zatoulal z plánované trasy. Při jejich výběru ale neustále jako první vyskakuje okno "Přístup pro běžné uživatele" a jestli chci stáhnout detaily pro 3 keše za 24 hodin etc. - lze to někde vypnout?
  • 0

#1763 marram

marram

marram.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 682 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2013 - 7:17

Joe Tramp napsal/a:
Po delší době jsem natáhnul do Locusu pár tradiček přes Geocaching4Locus, kdybych se náhodou zatoulal z plánované trasy. Při jejich výběru ale neustále jako první vyskakuje okno "Přístup pro běžné uživatele" a jestli chci stáhnout detaily pro 3 keše za 24 hodin etc. - lze to někde vypnout?

Ano, poridit si Premium ucet u Groundspeaku. ;) Je to proste omezeni ze strany GS, ne ze strany G4L nebo Locusu.
  • 0

#1764 cz_bew

cz_bew

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2013 - 7:18

Menione dekuju :) Na kdy planujes vypusteni nova verze?
  • 0

#1765 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2013 - 23:01

Jak nastavit G4L (nebo Locus) aby ignoroval ignorované kešky?
  • 0
Užívej života...

#1766 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2013 - 6:59

marram napsal/a:

Joe Tramp napsal/a:

Ano, poridit si Premium ucet u Groundspeaku. ;) Je to proste omezeni ze strany GS, ne ze strany G4L nebo Locusu.

On chce asi vypnout jen tu upozorňovací hlášku. Nechce se nějak vyhýbat tomu omezení ze strany GS. ;)
  • 0

#1767 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2013 - 8:46

Jenze ta upozornovaci hlaska tam byt musi! Je to narizene Groundspeakem.
  • 0

#1768 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2013 - 9:00

Jo takhle. Takže další reklama od GS na zakoupení PM. Ti z toho geocachingu už opravdu udělali jen hnusnou komerci. :@
  • 0

#1769 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2013 - 9:10

Oni ti daji zadarmo API, tak za to neco chteji na oplatku. Na tom neni nic spatneho. Kdyz se ti to nelibi, jdi si hrat neco jineho.
  • 0

#1770 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2013 - 9:17

No jasně, Jeremy Irish se rozhodl, že bude na geocachingu vydělávat a nastala doba temna, která doposud neskončila.

http://www.gc-plzen....p?article_id=42

Temná doba geocachingu
\poznamka aut.:\ Tuto část dějin na webu Groundspeaku z jasných důvodů nenajdete. Myslím ale, že je dobré o ní vědět.
Jeremy Irish se rozhoduje, že na GC začne vydělávat, což se některým pravověrcům samozřejmě nelíbí. Zpočátku nabízí prostor pro inzerci výrobcům GPS, referral program pro prodejce GPS, spouší příjem darů přes PayPal a posléze rozjíždí také prodej oblečení (trička, čepice, ). Z těchto příjmů chce financovat provoz serveru geocaching.com. Dalším kontroverzním krokem (daleko závažnějším) je zaregistrování ochranné známky slova geocaching. Od této chvíle je použití vázáno na souhlas firmy Grounded, Inc. (později přejmenované na Groundspeak, Inc.).
Irish se dále pokouší získat pod křídla GC.com také letterboxing, což je velmi stará hra podobná geocachingu (ovšem bez použití GPS). Tato snaha byla komunitou odmítnuta a za nějakou dobu dochází k dalšímu střetu. Jeremy Irish odmítá poskytovat download z databáze waypointů a jakýkoli pokus o jejich distribuci prohlásí za porušení práv. V následujících měsích dochází k několika dalším aférám: Jeremy Irish vs. Navicache.com, Jeremy Irish vs. Ed Hall.
Rok po vzniku GC, v květnu 2001, vznikají další placené aktivity na GC.com, např. member-only caches dostupné pouze pro členy platící roční příspěvek 30 dolarů (dnešní Premium Membership). Takové keše jdou zakládat i dnes, ale většina Premium členů toto odmítá. ...

• 0

#1771 Joe Tramp

Joe Tramp

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2013 - 16:06

Dík za odpověď - o nutnosti té hlášky jsem nevěděl.
  • 0

#1772 Snori

Snori

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2013 - 12:05

HaLuMa napsal/a:
Oni ti daji zadarmo API, tak za to neco chteji na oplatku. Na tom neni nic spatneho. Kdyz se ti to nelibi, jdi si hrat neco jineho.

Mě teda koupení Locus Pro moc zadarmo nepřišlo. A proč by si měli jít hrát něco jiného!? GC je výborná hra, která jako jedna z mála dokáže dnešní mladý dostat ven. A házet jim klacky pod nohy v podobě nucení placení PM je dost nechutný. Ne každý má na to, aby to platil...
  • 0

#1773 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2013 - 12:26

Placeni Locusu nema nic spolecneho s placenim za geocaching a uz vubec ne s geocaching.com. Je to samostatna aplikace pro praci s mapami. Plugin pro GC je jen doplnek. A tento doplnek chce vyuzivat API, tak jeho autor musi splnovat podminky, ktere si majitel API stanovil. S tim nic nadelat nejde.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#1774 janca361

janca361

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2013 - 15:52

Tak jsem opět přesedlala na staronový telefon (stejný) a mám pocit, že v některé z posledních verzí došlo ke zvětšení ikonek keší (a všech POI bodů) v mapě. Je to tak nebo se mi to jen zdá? Je to trošku blbé, že není vidět moc z mapy, ale asi mi nezbyde nic jiného než se s tím smířit :)
  • 0

#1775 Joe Tramp

Joe Tramp

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2013 - 16:00

To janca361
Nastavení // Mapa - objekty&styly // Styl na mapě (až úplně dole) Velikost mapových ikon
  • 0

#1776 janca361

janca361

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2013 - 17:12

Joe Tramp napsal/a:
To janca361
Nastavení // Mapa - objekty&styly // Styl na mapě (až úplně dole) Velikost mapových ikon

Super! Díky moc :)
  • 0

#1777 Schvon_CZ

Schvon_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2013 - 2:20

sice chapu, ze gc je pry nekomercni, ale tady mi jde spis o vizualni stranku. sam produkt vyuzivam minimalne
  • 0

GC je tu pro radost. Ti, co na to někdy zapomínají, ať jdou hrát navždy na schovku!

#1778 Dragouni

Dragouni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2013 - 7:49

Ahoj, tak nová verze by měla přinést možnost změny ikony kešek. Ability to define own icons for geocaching. Myslel jsem, že si budeme v Locusu moct změnit ikonu u vybraných keší, abychom si je nějak zvýraznili, ale nakonec jsme zjistili, že to je možnost uživatelské změny všech ikon. Nebo víte někdo o tom, jak změnit ikony jen u pár konkrétních keší?
  • 0

#1779 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2013 - 8:05

Ahoj, nova verze locusu mi nebere (hodi to error uz pri spousteni) jeste starou vektorovou mapu. Ne ze bych ji nejak hodne pouzival, ale mam ji tam kvuli whereyou, ktere bere jen tu starou vektorovku...
  • 0

#1780 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2013 - 8:13

@Schvon ... odkaz na naše vtipné video? díky :) @dragouni: tohle zatím nijak nejde @dogvader: promiň, chyba při vylepšování nových vektorových map, bude brzy opraveno
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama