Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1821 vjmacek

vjmacek

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 14 May 2013 - 11:37

Ale u verzí 1.5-rc1 až 5 nefunguje aktualizování keší. Ale je pravda, že přihlašování jde mnohem lépe než u verze 1.4.2.5.
  • 0

#1822 Vetsofici

Vetsofici

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 15 May 2013 - 21:33

Tak jsem tu pročetl trochu tu diskusi ohledně addonu Geocaching4Locus. Pokud C:Geo a podobné aplikace parsují data z webových stránek a vyhýbají se tak geocaching api, proč v tom nepokračuje i autor? Zkoušel jsem ho kontaktovat, ale nereaguje. Kdo ho nutí používat geo api a tím i vydřidušský podmínky groundspeaku? Mohl by mi k tomu někdo fundovaný něco říct? Popř. pokud je někdo tak šikovný, tak co nevyvinout nějakou upravenou verzi G4L, která bude fungovat pro Basic Membery jako ve starších verzích? Přeci jen je to open source... Ujal bych se toho sám, ale Javě moc neholduju...
  • 0

#1823 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 15 May 2013 - 21:53

Co je vydridusstvi na tom, ze si mesicne odpustim jedno az dve piva a za to podporim provozovatele zabavy, kterou stejne maji desitky tisic lidi naprosto zadarmo?
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#1824 Vetsofici

Vetsofici

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 15 May 2013 - 21:59

niximor napsal/a:
Co je vydridusstvi na tom, ze si mesicne odpustim jedno az dve piva a za to podporim provozovatele zabavy, kterou stejne maji desitky tisic lidi naprosto zadarmo?

¨
Provozovatelem zábavy jsme my, my zakládáme kešky, staráme se o ně a lovíme je. Web GC je jenom databáze, kterou někdo může a nemusí dělat zadarmo.

Já jsem příznivcem obchodního modelu, kdy Ti někdo umožní používat aplikaci/službu zadarmo a pokud chceš nějaký fičurky navíc, tak si zaplať. OK, no problem. Nebo v horším případě jednorázovou platbu, jako jsem zaplatil za Locus (byla tam reklama, která mi vadila, tak jsem si zaplatil a jednou provždy mám od ní pokoj). Ale platit PRAVIDELNĚ a ještě ne úplně malý peníze za to, že chci vůbec nějak v Locusu fungovat? To je vydřidušství.
  • 0

#1825 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2141 příspěvků(y)

Publikováno 16 May 2013 - 6:41

Vetsofici napsal/a:Mohl by mi k tomu někdo fundovaný něco říct?

Protože vykrádat webík je prasárna.

Vetsofici napsal/a:Já jsem příznivcem obchodního modelu, kdy Ti někdo umožní používat aplikaci/službu zadarmo a pokud chceš nějaký fičurky navíc, tak si zaplať.

A ono je to jinak?
  • 0

Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/

#1826 bodlak

bodlak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 905 příspěvků(y)

Publikováno 16 May 2013 - 9:48

Vetsofici napsal/a:
Web GC je jenom databáze, kterou někdo může a nemusí dělat zadarmo.

Ty jsi někdy něco podobného stvořil, že víš, jak je to jednoduché ?

Vetsofici napsal/a:
Já jsem příznivcem obchodního modelu, kdy Ti někdo umožní používat aplikaci/službu zadarmo a pokud chceš nějaký fičurky navíc, tak si zaplať. OK, no problem.

Ono je to jinak ?
  • 0

#1827 Vetsofici

Vetsofici

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 16 May 2013 - 10:15

Je to jinak ... multiny a mysterky fakt nejsou "něco navíc" ... to omezení je prostě zbytečně velký, je to nepoužitelný. Vy jste všichni tak strašně uvědomělý, tak se podívejte na reakce lidí na google play nebo tak, většině lidí se to nelíbí.
  • 0

#1828 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2141 příspěvků(y)

Publikováno 16 May 2013 - 10:32

Ano. Lidem se nelíbí mnoho. Mně na grounspíču vadí spousty věcí, ale tahle omezení pro BM jsou to poslední. (A to už nemám v plánu PM prodloužit.)
  • 0

Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/

#1829 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 16 May 2013 - 11:12

Ta omezeni musi byt takova, aby lidi meli duvod o PM uvazovat. Puvodne se dokonce uvazovalo o tom, ze API bude jen pro PM uzivatele. Vy tu ale chcete, aby BM dostali plnohodnotny pristup k API - jaky by pak ale meli duvod si PM koupit?
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#1830 bodlak

bodlak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 905 příspěvků(y)

Publikováno 16 May 2013 - 12:52

Vetsofici napsal/a:
Je to jinak ... multiny a mysterky fakt nejsou "něco navíc" ... to omezení je prostě zbytečně velký, je to nepoužitelný. Vy jste všichni tak strašně uvědomělý, tak se podívejte na reakce lidí na google play nebo tak, většině lidí se to nelíbí.

To není o uvědomělosti. Já se divím, že ten rozdíl mezi PM a BM není ještě větší, třeba uplně bez API. To si asi seru do vlastního hnízda, protože ačkoli si PM platím, přechodem ze 30USD na 30EUR se možná vrátím mezi BM.
  • 0

#1831 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 16 May 2013 - 12:53

niximor napsal/a:
- jaky by pak ale meli duvod si PM koupit?

PQ :D
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#1832 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 16 May 2013 - 20:21

Vetsofici napsal/a:
Popř. pokud je někdo tak šikovný, tak co nevyvinout nějakou upravenou verzi G4L, která bude fungovat pro Basic Membery jako ve starších verzích? Přeci jen je to open source... Ujal bych se toho sám, ale Javě moc neholduju...

Ta starší verze G4L (1.4.2.5) stále funguje bez omezení od GS, není třeba nic vyvíjet.
  • 0

#1833 Sodobar

Sodobar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 17 May 2013 - 11:45

Ahoj, používáte v Locusu Záznam stopy? Jestli ano, jaké používáte nastavení? Interval - metry a sekundy, Maximální přesnost. Zkoušel jsem s tím trochu laborovat, ale pořád mi přijde, že se to chová nějak divně...
  • 0

#1834 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 17 May 2013 - 17:42

Ja to pouzivam snad denne pri behani nebo pri jizde na kole, nechal jsem prednastavene hodnoty a je to dle mne OK.
  • 0

#1835 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1787 příspěvků(y)

Publikováno 17 May 2013 - 17:58

Sodobar: S nastavením jsem nehýbal a na kole mi to dává stejný výsledek jako tachometr. Pouze celkové stoupání uvádí nesmyslně - neumí si poradit s drobnými výkyvy GPS a po nasčítání vyjde mnohonásobně víc než v reálu.
  • 0

#1836 Sodobar

Sodobar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 17 May 2013 - 19:39

Přišlo mi, že záznam není moc citlivý. Na kolo to bude ok, tam se jede pořád přibližně stejně rychle a stejným směrem, ale když jdu pěšky a křižuju to sem tam, tak to v záznamu není vidět. Ale když jsem hodnoty změnil, tak to zase logovalo každý pohyb telefonu. A nějak se mi to nepodařilo vyladit aby to bylo akorát...
  • 0

#1837 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1787 příspěvků(y)

Publikováno 17 May 2013 - 20:23

Sodobar napsal/a:
Ale když jsem hodnoty změnil, tak to zase logovalo každý pohyb telefonu. A nějak se mi to nepodařilo vyladit aby to bylo akorát...

Nevím, jak jemné pohyby chceš zaznamenávat, ale pokud stejně jemný pohyb udělá nepřesnost GPS, tak to Locus nemá šanci rozeznat.
  • 0

#1838 vavros

vavros

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 17 May 2013 - 22:08

Prosim poradte, jak vypnout tu lupu na miste kde se zrovna nachazim.
  • 0

#1839 XiXi_team

XiXi_team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 17 May 2013 - 22:30

@Vavros Úplně stejně, jako jsi ji zapnul ... tapneš na ikonku lupy.
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka

#1840 vavros

vavros

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 17 May 2013 - 23:02

Bohuzel, nevim jak jsem to zapnul a lupy jsem potapal vsechny uz nejmin stokrat.
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama