Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1841 XiXi_team

XiXi_team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 17 May 2013 - 23:06

@Vavros Měla by to být ta lupa v dolním menu úplně vpravo. Se zámkem. Když je na mapě lupa, tak by ta ikona měla být modře podsvícena. Jinak dlouhým podržením prstu na ikoně si zobrazíš menu, co ta ikona při ťapnutí má dělat.
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka

#1842 vavros

vavros

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 17 May 2013 - 23:12

XiXi_team napsal/a:
@Vavros Měla by to být ta lupa v dolním menu úplně vpravo. Se zámkem. Když je na mapě lupa, tak by ta ikona měla být modře podsvícena.
Jinak dlouhým podržením prstu na ikoně si zobrazíš menu, co ta ikona při ťapnutí má dělat.

Super diky, uz je fuc. Ta ikonka byla schovana za ikonu pro multi zobrazeni tabletu. Chvili trvalo ji vydolovat.:)
  • 0

#1843 Vetsofici

Vetsofici

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 18 May 2013 - 13:37

shaman3 napsal/a:

Vetsofici napsal/a:
Popř. pokud je někdo tak šikovný, tak co nevyvinout nějakou upravenou verzi G4L, která bude fungovat pro Basic Membery jako ve starších verzích? Přeci jen je to open source... Ujal bych se toho sám, ale Javě moc neholduju...

Ta starší verze G4L (1.4.2.5) stále funguje bez omezení od GS, není třeba nic vyvíjet.

No ale musim se furt přihlašovat, což v terénu kolikrát neni úplně košer ...
  • 0

#1844 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 18 May 2013 - 14:15

Tak se brání GS, to se nedá nic dělat. Ale pořád lepší se přihlásit než pouze tři keše denně bez přihlášení. ;)
  • 0

#1845 Vetsofici

Vetsofici

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2013 - 22:50

shaman3 napsal/a:
Tak se brání GS, to se nedá nic dělat. Ale pořád lepší se přihlásit než pouze tři keše denně bez přihlášení. ;)

To určitě, ale jsem zvědavej, jak dlouho to vydrží ...
  • 0

#1846 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1158 příspěvků(y)

Publikováno 20 May 2013 - 19:56

poridil jsem si PM clenstvi, ale Locus si porad mysli, ze jsem basic member. Odhlasil jsem se a prihlasil jak na geocachign live, tak i v nastaveni Geocachign 4 locus, ale porad se mi objevuje pristup pro BM. Nevite nekdo prosim , co s tim? DIky...
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#1847 Vetsofici

Vetsofici

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 20 May 2013 - 20:34

Nosferatu XIII. napsal/a:
poridil jsem si PM clenstvi, ale Locus si porad mysli, ze jsem basic member. Odhlasil jsem se a prihlasil jak na geocachign live, tak i v nastaveni Geocachign 4 locus, ale porad se mi objevuje pristup pro BM. Nevite nekdo prosim , co s tim? DIky...

Zkus odinstalovat G4L a nainstalovat znova...
  • 0

#1848 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1158 příspěvků(y)

Publikováno 20 May 2013 - 20:41

Vetsofici napsal/a:

Nosferatu XIII. napsal/a:

Zkus odinstalovat G4L a nainstalovat znova...

hm porad nic... :(
  • 0
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#1849 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1158 příspěvků(y)

Publikováno 21 May 2013 - 7:00

tak nakonec se podarilo. Mam pocit, ze to, co zabralo, bylo hlavne vymazani dat aplikace gaoecaching4locus a jeji nucene ukonceni (ve Sprave aplikaci) a pak opetovne prihlaseni na gc.com a povoleni pristupu.
  • 0
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#1850 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 21 May 2013 - 9:55

To by mě zajímalo, zda by to fungovalo i obráceně, tedy až ti skončí PM členství, jestli to bude přesto dále fungovat jako u PM. :D
  • 0

#1851 marram

marram

marram.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 682 příspěvků(y)

Publikováno 21 May 2013 - 12:08

shaman3 napsal/a:
To by mě zajímalo, zda by to fungovalo i obráceně, tedy až ti skončí PM členství, jestli to bude přesto dále fungovat jako u PM. :D

Rekl bych, ze opacne to fungovat nebude, protoze to nepusti API na strane GS. Takto to totiz bylo tak, ze G4L poustelo jen pozadavky jakoby od BM no a s tim PM API na strane GS nemelo nejmensi problemy, naopak by melo. ;)
  • 0

#1852 petegeo

petegeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1005 příspěvků(y)

Publikováno 23 May 2013 - 6:27

Lze nekde nastavit, aby pri tvorbe noveho bodu na mape (podrzim prst na mape) se do bodu implicitne prenasely souradnice ze satelitu a ne stred mapy- resp. misto, kde telefon vyhodnotil, ze jsem polozil prst? Ja vim ze to jde pred ulozenim preklikat, ale je to fakt otravne, a pokud na to clovek zapomene, tak ma v ulozenem bode souradnice spatne, protoze prstem se nikdy netrefim presne na bod kde zrovna jsem. Chapu ze to nekdo nemusi takto chtit, ale proto dotaz, zda to nekde lze prednastavit.
  • 0

#1853 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 23 May 2013 - 7:39

ale vždyt se nemusí nic překlikávat, stačí si při tvorbě nového bodu jednoduše vybrat v tabulce "gps" ;)
verze Locus ***2.11.1***

Vložený obrázek
  • 0

#1854 petegeo

petegeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1005 příspěvků(y)

Publikováno 23 May 2013 - 9:57

miki6 napsal/a:
ale vždyt se nemusí nic překlikávat, stačí si při tvorbě nového bodu jednoduše vybrat v tabulce "gps" ;)

No prave.... at se na bod dostanu z menu BODY, nebo drzenim prstu na mape, tak prednastavene u popisu bodu mam "souradnice" a kdyz ho pojmenuju a dam OK, tak se mi ulozi se "spatnymi" souradnicemi. Chtel bych si nekde nastavit, aby tam bylo prednastavene to "GPS"
  • 0

#1855 Milancer

Milancer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 23 May 2013 - 11:16

Já mám v pravém panelu ikonu "rychlý nový bod". Když je zapnuta GPS tak stačí zmáčknout tlačítko, potvrdit a bod je tam. Když si ujedu z mapou, tak se bod vytvoří uprostřed kříže. Snadné a bezchybné.
  • 0

#1856 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1707 příspěvků(y)

Publikováno 26 May 2013 - 18:11

Ví někdo co je to zase za bordel G4Locus? Pořád mi to píše, že Live nefunguje. To už si neškrtnou ani PM?:)
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#1857 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14532 příspěvků(y)

Publikováno 26 May 2013 - 18:24

Live ma opravdu posledni dobou obcas problemy. treba dneska po devate rano nesel asi ctvrthodinku vubec, atd.
  • 0

#1858 raddino

raddino

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 243 příspěvků(y)

Publikováno 26 May 2013 - 18:32

Zkoušel jsem přes funkci záznam trasy zachytit cestu, kterou chci přidat do OSM. Ovšem nemůžu jí v locusu ani přes PC vůbec najít. Nevíte kde mam hledat?
  • 0

#1859 raddino

raddino

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 243 příspěvků(y)

Publikováno 26 May 2013 - 18:35

raddino napsal/a:
Zkoušel jsem ...

Už jsem to našel
  • 0

#1860 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 28 May 2013 - 10:22

Posledni 2 verze po me chteji pri stahovani PQ,nahravani logu porad se prihlasovat....driv jsem se prihlasil jednou a slo to v pohode....
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama