Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1861 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2013 - 10:31

DogVadere, to se ti děje v locusu?? Normálně by se Locus měl přihlašovat jen jednou během jednoho spuštění. Po tobě chce pokaždé zadání jména a hesla? Jinak můžu potvrdit že GC Live má nějaké trable. Občas se mi stane že ze serveru chodí 503: Service unavailable ... tak nevím co tam vyvádějí
  • 0

#1862 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2013 - 14:00

Prave ze jsem se musel pri jednom spusteni prihlasovat nekolikrat i kvuli jedne PQ (napsalo mi to hlasku uspesne prihlaseni, ale pritom me to neprihlasilo, protoze to chtelo znovu prihlaseni). Prihlasovat myslim primo i s povolenim pristupu locusu pres prohlizec v mobilu....Ale podle me spis chyba nekde u gc. (jak prez wifi, tak i pred mob. data) Ted jsem to zkusil a bezi jak ma. Nevim, proc to takhle nekdy zacalo blbnout...
  • 0

#1863 raddino

raddino

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 243 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2013 - 16:03

Ať hledám jak hledám, nemůžu to Locusu najít. Po nalezení keše si vždy odkliknu offline log s casem a poté doma musím vždy překopírovat z tabletu gcFieldNote.txt a pak teprve nahrát na web. Nejde nějak fieldnote nahrát na web přímo z Locusu např. po 20 offline logách? Díky
  • 0

#1864 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2013 - 16:30

raddino napsal/a:
Ať hledám jak hledám, nemůžu to Locusu najít. Po nalezení keše si vždy odkliknu offline log s casem a poté doma musím vždy překopírovat z tabletu gcFieldNote.txt a pak teprve nahrát na web. Nejde nějak fieldnote nahrát na web přímo z Locusu např. po 20 offline logách? Díky

je to v Geocaching nastrojich v menu maskovane po GC Live
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1865 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2013 - 16:33

Jinak problem od posledni aktualizace: Kdyz dam u logovani kese Nahrat Field Notes tak prvni prihlaseni prebehne, ale po odkliknuti OK u "vlastni field notes" mi vyskoci hlaska ulozeno v rezimu offline - pravdepodobneje problem se siti. Jenze Field notes na webu normalne je
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1866 Dragouni

Dragouni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2013 - 17:06

Stejný problém jako Dobesch. V nové verzi napíše chybu, ikdyž field notes na webu je. Nedalo by se nějak prodloužit zobrazení chyby? Někdy se na chvilku zobrazí a když to zrovna nehlídám, tak si toho pořádně ani nevšimnu...
  • 0

#1867 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2013 - 18:04

díky Dobesch a Dragouni, opraveno
  • 0

#1868 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2013 - 19:11

Ted jsem aktualizoval Locus.. a na Desire C je vykreslovani vektorove mapy najednou vyrazne pomalejsi nez driv.
  • 0

#1869 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2013 - 19:47

No ještě že jsem zůstal na verzi 2.11. B)
  • 0

#1870 raddino

raddino

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 243 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2013 - 20:37

je to v Geocaching nastrojich v menu maskovane po GC Live

Díky moc, já věděl, že to tam někde bude.
  • 0

#1871 XiXi_team

XiXi_team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 28 květen 2013 - 23:00

HaLuMa napsal/a:
Ted jsem aktualizoval Locus.. a na Desire C je vykreslovani vektorove mapy najednou vyrazne pomalejsi nez driv.

Nejsi sám. Už se to řeší na GetSatisfaction. Tak snad s tím Menion něco udělá.
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka

#1872 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 4:42

Neřeší, tam se řešila verze 2.11.0.
  • 0

#1873 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 4:55

řeší se to hlavně tady http://forum.locusma...8&t=3115#p21015 nicméně jsem trošku bezradný, renegades psal že žádný rozdíl v test verzi a já už nevidím žádný rozdíl v kódu mezi verzemi ... trošku záhada. Nicméně tu test verzi jsem zkoušel na steré Xperii a subjektivně mi to přijde stejně rychlé jako 2.11.1, zvláštní ...
  • 0

#1874 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 4:58

Takže zůstávám u verze 2.11.1. ;)
  • 0

#1875 Dragouni

Dragouni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 10:42

Ještě jednou k těm field notes. Teď je odklikávám na gc.com. V Locusu používám předvyplněné field notes a na webu se zobrazují místo řádkování \n a před každým lomítkem je zpětné lomítko.
  • 0

#1876 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 11:02

no to je bordel. předělal jsem systém komunikace přes jejich API a posílám jim tam korektní data jak mají vypadat, jenže zase jim tam něco funguje nestandartně. No tak díky, opraveno. Kdyby cokoliv, hned pište. Začátkem týden bych vydal verzi kde bude vše opraveno ať máte na začátek teplého počasí a lovecké sezóny Locus v pořádku :)
  • 0

#1877 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 11:27

Jako cekat vice nez minutu, nez se vykresli vektorova mapa, to opravdu ne! Takhle byla kdysi jednou pomala vektorovka v a:drake. Ludek pak psal, ze nechal omylem zapnute neco pro debugovani kolem tech map, a to na tech slabsich telefonech takhle zdrzovalo, zatimco na silnejsich to bylo sotva znatelne. Tak jestli to neni podobne...
  • 0

#1878 Sodobar

Sodobar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 13:19

menion napsal/a:
Začátkem týden bych vydal verzi kde bude vše opraveno ať máte na začátek teplého počasí a lovecké sezóny Locus v pořádku :)

Už je taky opraveno navádění ke keši? (před časem jsem o tom něco četl, ale nevím, jestli to bylo vyřešeno)
Jde mi o dvě věci.
1. Když keš zaloguji jako nalezenou, tak se nezruší navádění na ni (je to nesmysl, když jsem ji našel, tak už na ni nepotřebuji navigovat...).
2. Když se podívám do detailu keše a pak se vrátím zpět do mapy, tak se vypne navádění na keš.

Když už jsem v tom, zkusím opět po čase připomenout myšlenku, jestli by nešlo opět nastavit jako výchozí režim pro funkci "Uzamknout zoom" ne 200%, ale "naposledy použité". Už to tak kdysi fungovalo a těm, kteří často oddalují mapu by to výrazně ušetřilo práci.

EDIT: Vektorové mapy jsem úplně přestal používat, ta rychlost (pomalost) načítání je fakt děsná. A přitom jeden čas to chodilo pěkně...
  • 0

#1879 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 14:23

@HaLuMa ... určitě není. pár lidí mi už poslalo logy a ty jsou prázdné. Myslím, že to má spíše co dočinění s nějakou chybnou prací s vlánky v androidu. @Sodobar: - upozorňuji, udělal jsem to teď takže změny budou v další verzi: 1. opraveno 2. nedaří se mi simulovat, u mě funguje. Nemůže se jednat o keše třeba přes Geocaching4Locus, Live map? "Uzamknout zoom" - hotovo rychlost map - ad fórum http://forum.locusma...php?f=28&t=3115 kam za chvilku dám verzi na test. Tohle se musí vyřešit. Ale zajímavé je že ten problém mi píšou jen češi, jinak nikdo ... (což je asi 10% uživatelů Locusu)
  • 0

#1880 mike_btk

mike_btk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 16:59

Po dnešním celodenním používání Locusu mám pár zjištění: 1) vykreslování vektorových map je oproti předchozím verzím tragicky pomalé 2) při odesílání fieldnotes na web se mi odešle jen první ze seznamu (nevím, jestli není chyba API) Telefon HTC One V.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka