Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1881 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 17:47

Na verzi 2.11.1 je u mě tedy vykreslovánní vektorových map OK, ale jiné verze zkoušet nebudu.
  • 0

#1882 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 18:29

tak kdo má odvahu, může vyzkoušet ty vektorovky http://forum.locusma...5&t=3112#p20936 a nechci slyšet že je to stále pomalé protože už pak ehm ... stejně netuším co s tím :)
  • 0

#1883 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 20:40

Ahoj menione, hele logoval jsem dnes 12 kesek found it a na gccom z toho vylezly paskvily. Ve starsich verzich nebyl problem.

Přiložené miniatury

• screenshot_2013-05-29-21-19-14.png

• 0

#1884 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 20:43

A jeste nastaveni v locusu (mam pro).

Přiložené miniatury

• screenshot_2013-05-29-21-19-44.png

• 0

#1885 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 20:49

omluva na mé straně. předělával jsem odesílání dat na gc.com a neotestoval jsem to. Kdybych to udělal, zjistil bych že gc.com neumí korektně načítat data v JSON formátu. V test verzi je to již opraveno, update verze bude asi v pondělí se všemi možnými drobnými opravami
  • 0

#1886 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 21:02

Pohoda, dik za info. A jeste jedna otazecka - musi se pokazde stahovat soubor geoidu, nebo jak se to jmenuje :) kdyz chci korekci nad. vysky. Jelikoz me prijde, ze to ukazuje o 50-60m blbe, ale to stahnuti pomuze. Ale po dalsim spusteni mi prijde, ze je to zase rozhozene...nebo to je lepsi nastavit natvrdo? Jo a jeste nevite nekdo o nejakem peknem programu, ci strankach, kde si muzu zobrazit ulozene trasy z locusu, vcetne grafu, rychlosti atd...s nakou peknou mapickou :) Uz mam prece jen peknou databazi a na kompu by to bylo lepsi, nez jen v telefonu...(tahat to do bluestacku se mi nechce)
  • 0

#1887 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 21:41

menion napsal/a:
tak kdo má odvahu, může vyzkoušet ty vektorovky http://forum.locusma...5&t=3112#p20936

a nechci slyšet že je to stále pomalé protože už pak ehm ... stejně netuším co s tím :)

Tak co, zkoušel to někdo? Nebo všichni čekají, kdo bude ten odvážný a nechce se jim přeinstalovávat mapy-rychle-vykrslující verze?
  • 0
Užívej života...

#1888 zzstan

zzstan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 39 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 22:02

puczmeloun napsal/a:

menion napsal/a:
tak kdo má odvahu, může vyzkoušet ty vektorovky http://forum.locusma...5&t=3112#p20936

a nechci slyšet že je to stále pomalé protože už pak ehm ... stejně netuším co s tím :)

Tak co, zkoušel to někdo? Nebo všichni čekají, kdo bude ten odvážný a nechce se jim přeinstalovávat mapy-rychle-vykrslující verze?

Jo uz to beha zase dobre.
  • 0

#1889 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 22:11

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, tedy pokud by to nebyl velký zásah, ale - bylo by možné, když vstoupím do GC live, abych nahrála fieldnotes, aby se daly nějak hromadně odznačit, abych pak vybrala jen ty, které jsem nelogovala? Možná jsem jediná, možná ne, ale jsem "sběratel archivář" a dokud to jde, terénní poznámky si ve stažených keších nechávám. Jako výchozí klidně mohou být všechny označené k odeslání, ale ta možnost hromadného odznačení mi dost chybí - postupné odznačování je docela úmorný :-) Předem díky za odpověď
  • 0

#1890 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 141 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2013 - 6:13

Ono, jestli se nepletu, i kdyz tam znovu nahrajes vsechny, tak se to nepremaze. Ne? Nebo ti jde o usetreni casu? (Protoze nahravani je fakt pomale.)
  • 0

Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/

#1891 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2013 - 7:25

@Dogvader: máš nastavenou automatickou korekci v té druhé záložce ve správci nad. výšky? Pokud ano pak by to mělo šlapat. Jinak soubor geoidu by mělo taky stačít stáhnout jen jednou. Tedy on by ti Locus ani více tu možnost stažení nabízet neměl. Pokud ano tak je něco špatně. Ten geoid by měl být uložený v Locus/data/srtm/WW15MGH.DAC

@Zerthe: může být ... Vložený obrázek

@honny: obávám se že nahrávat jich můžeš kolik chceš a budou se duplikovat
  • 0

#1892 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 141 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2013 - 7:43

Hmmm. V tom jejich webovym xichte pro upload z garminu je totiz zatrzitko Ignore logs before XX/YY/ZZZZ XX:YY:ZZ, kde tohle je posledni log uz nahranej. Tak mozna to me zmatlo...?
  • 0

Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/

#1893 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2013 - 10:30

honny: napadlo mě nahrát všechno znovu, ale nezkoušela jsem to (u Locusu); jak píšeš, tak právě kvůli delšímu nahrávání + abych to nemusela mazat pro změnu z GC.com menion: můůže :-) - a pokud to není předčasné, tak DĚKUJI!
  • 0

#1894 _cermik_

_cermik_

cermik

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2013 - 15:55

Ahoj, když dám upload field notes, tak mi Locus napíše, že pracuje a asi po sekundě nebo dvou upload skončí a nic se neuploadne. Neví někdo, co s tím? Edit: uploadne se jen ta první a pak se to teprv ukončí.
  • 0
Jakub

#1895 mike_btk

mike_btk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2013 - 19:30

_cermik_ napsal/a:
Ahoj, když dám upload field notes, tak mi Locus napíše, že pracuje a asi po sekundě nebo dvou upload skončí a nic se neuploadne. Neví někdo, co s tím?
Edit: uploadne se jen ta první a pak se to teprv ukončí.

Taky se mi uploadne jenom prvni (viz muj prispevek 29.05.2013 17:59). Je to Locusem nebo API?
  • 0

#1896 Dragouni

Dragouni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2013 - 19:38

Taky nam to delalo podobnou chybu s Field notes. Ted v novem (dnesni) update je to opravene!
  • 0

#1897 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2013 - 11:14

Ahoj, kdyz dam v locusu zobrazit treba prvnich 500 bodu z 2000 databaze a mam zobrazeni od nejblizsi, tak se mi zobrazi tech 500, ale okolo me realne pozice a ne od pozice, kde mam kriz na mape. Drive me to fungovalo v pohode. Tahle fce se mi dost hodila pri planovani. Ted musim dat zobrazit celou skupinu bodu... A jeste jedna vec, obcas mam zaskrtnuty treba 2 skupiny bodu, vse v pohode zobrazeno na mape, treba cca 700 bodu. Vypnu locus, po hodine treba zapnu a body na mape nejsou zobrazene. Ale pritom jsou odfajfkovane, jako ze jsou videt....
  • 0

#1898 XiXi_team

XiXi_team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 06 červen 2013 - 20:37

DogVader_cz napsal/a:
Ahoj,
kdyz dam v locusu zobrazit treba prvnich 500 bodu z 2000 databaze a mam zobrazeni od nejblizsi, tak se mi zobrazi tech 500, ale okolo me realne pozice a ne od pozice, kde mam kriz na mape. Drive me to fungovalo v pohode. Tahle fce se mi dost hodila pri planovani. Ted musim dat zobrazit celou skupinu bodu...

To vypadá, že máš zapnutou GPSku v Locusu. Takže bere polohu z ní. Když ji vypneš, bere polohu ze středu mapy.
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka

#1899 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2013 - 9:18

Ahoj, diky, s tou gps mas pravdu. Jen mam pocit, ze driv to delalo podle toho, kde mam na mape stredovy kriz. Ale treba se pletu.
  • 0

#1900 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2013 - 12:09

Ahoj, zas mám jeden dotěrnej dotaz - tedy spíš na Arcaa (?) - už nějakou dobu mám v telefonu staženou tradičku, konkrétně tuhle: GC2WRT4 . Pořád nějak nemám cestu kolem, tak ji alespoň v telefonu aktualizuju. Nějakou dobu ale trvá zvláštní věc - po aktualizaci se u ní změní souřadnice na centrum Prahy. Když souřadnice opravím podle webu/listingu, po aktualizaci zas to samé. Co to probůh je? :-D problém s API asi těžko, staženou ji mám už dlouho a je to tradička...nebo já nevím už.. Na webu jsem nijak souřadnice neupravovala a je fakt, že doplněk GC4Locus nemám nejčerstvější ;)
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama