Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1901 Suntour

Suntour

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2013 - 8:26

Joe Tramp napsal/a:
Po delší době jsem natáhnul do Locusu pár tradiček přes Geocaching4Locus, kdybych se náhodou zatoulal z plánované trasy. Při jejich výběru ale neustále jako první vyskakuje okno "Přístup pro běžné uživatele" a jestli chci stáhnout detaily pro 3 keše za 24 hodin etc. - lze to někde vypnout?

STEJNY PROBLEM. Dlouho jsme s rodinou nelovili. Tak jsem mimo co se to zas deje :( Je najaky reseni ?
platit za geocaching nechci ani korunu
  • 0

#1902 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 9:38

DogVader_cz napsal/a:
Ahoj, diky, s tou gps mas pravdu.
Jen mam pocit, ze driv to delalo podle toho, kde mam na mape stredovy kriz. Ale treba se pletu.

Přesně tak, ještě ve verzi 2.11 to řadilo keše podle vzdálenosti od kříže na mapě a ne od aktuální GPS polohy a GPS přitom rozhodně nemusela být neaktivní. Také mě to pěkně štve. :@
  • 0

#1903 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2013 - 7:25

ad řazení keší - http://forum.locusma...8&t=3050#p21385
  • 0

#1904 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2013 - 8:14

Suntour napsal/a:

Joe Tramp napsal/a:
Po delší době jsem natáhnul do Locusu pár tradiček přes Geocaching4Locus, kdybych se náhodou zatoulal z plánované trasy. Při jejich výběru ale neustále jako první vyskakuje okno "Přístup pro běžné uživatele" a jestli chci stáhnout detaily pro 3 keše za 24 hodin etc. - lze to někde vypnout?

STEJNY PROBLEM. Dlouho jsme s rodinou nelovili. Tak jsem mimo co se to zas deje :( Je najaky reseni ?

Tohle je klasicky omezeni pro BM platici v ramci API gc.com. Proste to nezmenite. Vsechny programy, ktery s tou API pracujou, to tak maj. Takze si to musite postahvoat do telefonku jinak.
  • 0

#1905 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2013 - 8:27

Suntour napsal/a:

Joe Tramp napsal/a:

Nejjednodušší řešení je odinstalovat aktuální verzi G4L a nainstalovat tam manuálně starší verzi 1.4.2.5. B)
https://www.dropbox....cus-1.4.2.5.apk
  • 0

#1906 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2013 - 8:30

kdysi existoval krásný program Skýšotlač (cacheprinter), nicméně co jsem ho kdysi zkoušel tak změny na stránkách groundspeaku už nepobíral. Nevíte jak to s ním vypadá případně takové nějaké alternativy? Přeci jen lidí co nechtějí platit je spousta (a upřímně se jim tolik nedivím, to je ale jiná věc), tak by mě zajímalo jestli je nějaká takováto jednoduchá alternativa
  • 0

#1907 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2013 - 10:03

menion napsal/a:
kdysi existoval krásný program Skýšotlač (cacheprinter), nicméně co jsem ho kdysi zkoušel tak změny na stránkách groundspeaku už nepobíral.

Nevíte jak to s ním vypadá případně takové nějaké alternativy? Přeci jen lidí co nechtějí platit je spousta (a upřímně se jim tolik nedivím, to je ale jiná věc), tak by mě zajímalo jestli je nějaká takováto jednoduchá alternativa

Snad jedine Cachelist, ale nedela uplne totez.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#1908 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2013 - 10:06

no na tom by něco mohlo být, hnedle první komentář :) "Once you figure out how it works and tinker with the settings, this app is perfect. I can download GPX files onto my bberry without using stupid Pocket Queries, or getting a GC membership :)"
  • 0

#1909 Sodobar

Sodobar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2013 - 10:50

Ahoj Menione, díky za ty drobné úpravy. Ještě mě napadla jedna věc. Šlo by někam do listingu (detailu) keše propašovat údaj o počtu "found it" logů? Podle počtu nálezů se dá odhadnout velikost geodálnice a tedy to může pomoci v hledání. Za lomítkem by mohl být počet nálezů za poslední měsíc (teď už si ale vážně vymýšlím trochu moc :) )
  • 0

#1910 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2013 - 11:38

Locus asi ty údaje sám o sobě nestahuje ne? Zobrazí jen to, co je např. v tom importovaném PG GPX, ale jsou takové údaje vůbec v tom PQ GPX přítomny?
  • 0

#1911 LadyBird

LadyBird

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 130 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2013 - 11:30

Ahoj, mam novy telefon, nainstalovany Locus Pro a doplněk pro GC. Locus pouzivam offline a mam v nem nasypanou db kesi z GG. Momentalne mi nefunguje plynule zobrazovani kesi v mape při presunu kurzoru na mape, jako v minulem telefonu. Uz si nepamatuju, jakym zpusobem se mela provest změna v nastaveni. Muzete poradit? Diky.
  • 0

#1912 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2013 - 19:45

@sodobare ... jak píše shaman, Locus data nestahuje ale jen využívá co mu podstrčí geoaching4locus nebo jiný add-on (ty ale tyhle data podstrčit neumí) nebo co je v PocketQuery (tam tohle taky není) ... takže zatím bohužel a jinak dneska jsem tam dal novou verzi. Prr lovce hlavně přínos rychlejší načítání bodů, tzn. načtení, odnačtení složky o třeba 2k keších je otázkou vteřiny, max dvou :) a trošku jsem na žádost vylepšil filtr, tak snad se vám to bude hodit
  • 0

#1913 petegeo

petegeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 005 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2013 - 21:02

LadyBird napsal/a:
Ahoj, mam novy telefon, nainstalovany Locus Pro a doplněk pro GC. Locus pouzivam offline a mam v nem nasypanou db kesi z GG. Momentalne mi nefunguje plynule zobrazovani kesi v mape při presunu kurzoru na mape, jako v minulem telefonu. Uz si nepamatuju, jakym zpusobem se mela provest změna v nastaveni. Muzete poradit? Diky.

Nastaveni / ruzne / povolit periodicke aktualizce - zaskrtnout
  • 0

#1914 LadyBird

LadyBird

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 130 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2013 - 21:51

Jj to je ono. Diky moc.
  • 0

#1915 mike_btk

mike_btk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2013 - 8:43

Měl jsem v pravém panelu ikonku, která umožňovala rychlou aktivaci/deaktivaci zobrazení bodů na mapě. Ikonka vypadala jako oko. Bohužel nemám tušení, která to byla položka menu. Po aktualizaci mi zmizela a nikde to nemůžu najít. Jde přidat ikonka "Data", kde jsou sice všechny "body, stopy, položky", ale tamzase nejde zaškrtnout celá kategorie. Poraďte, prosím...
  • 0

#1916 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2013 - 8:49

podrž prst na té ikoně "Data"
  • 0

#1917 mike_btk

mike_btk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2013 - 8:52

menion napsal/a:
podrž prst na té ikoně "Data"

Zobrazí se mi tohle:

Přiložené miniatury

• 2013-06-28_09-50-45.png

• 0

#1918 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2013 - 8:54

no a tlačítko "skrýt vše" je to co hledáš
  • 0

#1919 mike_btk

mike_btk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2013 - 8:58

menion napsal/a:
no a tlačítko "skrýt vše" je to co hledáš

Nene - to si špatně rozumíme. Já nehledám "přeškrtnutý očičko", ale "nepřeškrtnutý". Nechci skrýt vše, ale v datech mám spoustu "podadresářů". Např. oblíbené, vyluštěné mysterky, poi_rozhledny, atd. V předchozích verzích existovala ikonka "očičko", která mě přepnula na seznam těchto "podadresářů", který vypadal podobně jako menu "data", ale místo šroubováku měl vedle názvu položky checkbox a mohl jsem zapnout nebo vypnout celý "podadresář". Teď musím dát Data>vlézt do podadresáře a označit všechny. Což mi přijde naprosto nevyhovující...
  • 0

#1920 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2013 - 9:00

aha promiň, tak pak jsi asi přehlédl velkou nápovědu která se ti měla ukázat .. zkus tedy kliknout na ikonu jednotlivé složky.

Je to kdyžtak třeba i tady na blogu, první obrázek
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama