Díkec, to by mě samotnýho nenapadlo. Nějakou nápovědu mi to ukázalo, ale měl jsem pocit, že to byla nápověda o vytvoření složky. Každopádně díky, vyřešeno.menion napsal/a:
aha promiň, tak pak jsi asi přehlédl velkou nápovědu která se ti měla ukázat .. zkus tedy kliknout na ikonu jednotlivé složky.
Je to kdyžtak třeba i tady na blogu, první obrázek
Locus (Online/Offline map klient - Android OS)
Publikováno 28 červen 2013 - 9:03
Publikováno 28 červen 2013 - 13:11
Publikováno 28 červen 2013 - 13:15
Publikováno 28 červen 2013 - 13:18
Publikováno 28 červen 2013 - 15:38
Nicmoc reseni tedy. Doufam, ze to neni konecne?menion napsal/a:
ad řazení keší - http://forum.locusma...8&t=3050#p21385
Publikováno 28 červen 2013 - 15:51
Publikováno 28 červen 2013 - 16:02
Publikováno 29 červen 2013 - 8:41
Publikováno 01 červenec 2013 - 9:51
Publikováno 01 červenec 2013 - 10:01
@drowned: myslím že již vyřešeno, omluva a dík za rychlý report
@petegeo: locus žádné mapy automaticky nemaže, to by byla pěkná s prominutím volovina. Pokud se něco stane s SQLite mapou, pak to je buď problém s SQLite databází která namísto opravy mapu smaže (výjimečně ale už jsem to taky viděl), nebo spíše problém s kartou, tzn. doporučuju zkontrolovat nějakým nástrojem. To že fyzicky zmizely jsi kontrolovat přes telefon připojený na PC nebo přímo v telefonu? Nicméně doporučuji alespoň restart telefonu, ten občas pomůže skoro na vše
Publikováno 01 červenec 2013 - 10:02
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 01 červenec 2013 - 10:45
No to jsem si taky myslel. Ale fakt. Na karte v adresari 3 mapy jih Cech, sever Cech a Morava. Vcera jsme s Locusem normalne navigovali - aktivni mapa jih Cech, vse behalo. Dnes rano hlaska aktualizace, po kliknuti na Locus se zobrazila bila obrazovka a zasekl se telefon. Po opetovnem zapnuti tlf Locus nabehl a mapy nikde. Samozrejme jsem to kontroloval i na karte. Proste 3 soubory fuc... :-(menion napsal/a:
@petegeo: locus žádné mapy automaticky nemaže, to by byla pěkná s prominutím volovina. Pokud se něco stane s SQLite mapou, pak to je buď problém s SQLite databází která namísto opravy mapu smaže (výjimečně ale už jsem to taky viděl), nebo spíše problém s kartou, tzn. doporučuju zkontrolovat nějakým nástrojem. To že fyzicky zmizely jsi kontrolovat přes telefon připojený na PC nebo přímo v telefonu? Nicméně doporučuji alespoň restart telefonu, ten občas pomůže skoro na vše
No nahraju je znova, ale je mi to fakt divne. (Chapal bych poskozeni jednoho, ktery byl aktivni jako mapa, ale ze zmizely i ty dva, co nebyly aktivni? :-()
Spis mi to dela dojem, jako by se "odmaznul" aresar i se souborama a vytvoril znova, a tim padem prazdny....
Publikováno 01 červenec 2013 - 13:38
menion napsal/a:
jaktože škoda? nic se nezměnilo. výsledkem je naprosto stejná funkcionalita jen není rozdělená na dvě obrazovky (tedy obrazovka s body/tratěmi/předměnty a obrazovka viditelnosti) ale je to vše v jedné
a změnit ikony pro kešky nelze
Přeci jen jedna funkcionalita se ztratila. Nebo jsem ji nenašel?
Při kliku na "oko" se otevřelo okno se seznamem kategorií. A zde bylo škrtlé oko, které pouze skrylo zobrazené wayponty. Keše zachovalo. Teď se schovává vše
Šlo by do toho podmenu ikony (databáze s disketou) přidat volbu:
- Hide all waypoints
- Remove temp map items
Ta druhá položka je sice v možnostech přidání, ale více patří sem.
Děkuji
Jarda
Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
Publikováno 01 červenec 2013 - 13:42
Publikováno 01 červenec 2013 - 14:04
menion napsal/a:
@xixi: tohle je jak říkáš, buď přímo do pravého panelu, nebo je to opět v obrazovce "data", ale až v záložce poslední "Předměty" nahoře v panelu
V záložce "Předměty" jsou jen kml věci, které mám v Locusu. Když zobrazím waypointy keše, tak se sem nic nepřidá. Mám poslední verzi 2.13.1.
Zkusil jsem svojí myšlenku dát na GetSatisfaction.
Publikováno 01 červenec 2013 - 14:06
Publikováno 01 červenec 2013 - 14:10
menion napsal/a:
action bar, tlačítko "Clear" http://docs.locusmap...ns:items_screen
Aha Díky. Přesto by bylo jednodušší to zahrnout na jedno místo Takhle se mapové prvky vypínají na třech místech ...
Kategorie, pravý panel a toto ...
Jarda
Publikováno 02 červenec 2013 - 14:39
To nééé JE PRYČ?!?
Skrytí VŠECH stop se dalo udělat jedním klikem, zrovna tak skrytí všech složek POI bylo na jeden klik
Ted musím klikat na jednotlivý složky POI a ručně a zdlouhavě skrývat.
Tohle mě opravdu mrzí
Publikováno 02 červenec 2013 - 14:40
podívej se stále http://www.locusmap....version-2-13-0/ (druhý obrázek)
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů