Hojtě, kolegové kačeři, kdysi ešče během bydlení v UL jsem pravidelně chodil hrát pinec, od přestěhování do Brna s tím byl konec. Nyní bych tuhle svou aktivitu rád opět oživil, bohužel v okruhu svých zdejších známých a kamarádů nemám nikoho, kdo by na něco takového byl. Ptám se proto zde, zda by někdo z čtenářů neměl zájem o hraní, cca hodinu týdně někdy večer v po-čt. Tož kdo?
kolega na pinec - brno
Vytvořeno od
hauskaa
, úno 15 2011 17:03
7 odpovědí na toto téma
Publikováno 16 únor 2011 - 19:14
tož první a poslední refresh tématu, nikdo se zatím neozval.
Livet är en fråga om kvalitet, inte lengt.
Publikováno 16 únor 2011 - 19:36
Jo tak podobný myšlenky mám už dlouho, ale nikdy k tomu nedošlo. No ale už jsem to pár let téměř nehrál. Tož záleží jak moc dobře to umíš, s profíkem hrát nemůžu :-D
Publikováno 16 únor 2011 - 19:41
Kurna motty holduje pincu? Simuzem nekdy neprofesionální "mač" dát, pálky me hnijou ve sklepe
Užívej života...
Publikováno 16 únor 2011 - 19:47
Však já tež upozorňoval, že to od odstěhování z UL nehru (čili pokud dobře počítám, tak skoro 7let). Tak to budou dva první herní dny o trefení se míškem na správný stůl a teprv pak se do toho zas dostanu... Tož možno! Teď valim zrovna kešit, ale přes SZ můžem doladit termínové a lokalizační maličkosti.
Publikováno 16 únor 2011 - 19:57
Pak dej echo na ICQ, mám ho v profilu na gc.com (a možná i tady)
Publikováno 16 únor 2011 - 21:36
Trosku to hraju (viz muj avatar ) Bezvadna herna je na morende. Akorat v Brne moc nebyvam, ale od zari tam pujdu na chvili bydlet.
Pokud by jste meli vetsi ambice, zkuste kontaktovat treba Tomase Maradu GCnick krtci.hledaci, hraje zavodne.
Pokud by jste meli vetsi ambice, zkuste kontaktovat treba Tomase Maradu GCnick krtci.hledaci, hraje zavodne.
GARMIN OREGON 300 (HTC HD2)
nejen GeoAlbum http://lukasludvik.rajce.net
nejen GeoAlbum http://lukasludvik.rajce.net
Publikováno 16 únor 2011 - 23:02
No krtka už asi měsíc znám, ale co by se mnu tak asi dělal, když to hraje závodně a já to nehrál několik let? :-) Každopádně díky za odkaz na halu, my jsme si vyhlídli s mottym už něco jinšího, co máme blíž k domovu, každopádně aj tak ti dík. Třá tam nebudem spokojeni a takovej link se neztratí.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů