Jo tak je to ono ... Konečně vím proč to nefunguje ... Děkuji ... On totiž ten příkaz maže jen body, sice všechny jak má ale WP nemaže ... Z toho jsem usoudil,že WP se nejspíše ukládají do jiné db ... To mě pro ověření donutilo zajímat se o to,jakým nástrojem by šlo si db gg prohlédnout a našel jsem nástroj SQLite Database Browser a díky tomu jsem pochopil jak se data do databáze ukládají ... ... (Mimochodem kam se ukládají ty WP?)
Nicméně jeden poznatek ještě z toho mazání ... Pokud mažu více než cca 500 bodů pomocí příkazu Combine, tak se mi gg sekne a neodpovídá ... Jako furt, nechal jsem ho min. 10min a stále neodpovídal ... Nevím, možná je to chyba v mém PC, nebo už jsem zase zkoušením zanesl gg ...
Jak jsi prisel na to, ze prikaz nemaze WP? Maze se prikazem bod.Remove(), coz musi vymazat i vsechny WP, ktere ke kesi patri (pokud nejsou nejakym pozustatkem pochybnych operaci). V opacnem pripade by zustaala v databazi nekonzistentni data.
WP se ukladaji do tabulky waypoint. Mimochodem, databaze je dost podrobne popsana na arartu. Ten ti, jako zdroj informaci uz nekdo doporucoval
Tento příspěvek byl upraven od gord: 05 květen 2014 - 19:01