Jak automaticky nahrát statistiky na profil
Třeba se to bude někdy někomu hodit, tak to tady sepíšu.
1) v nastavení statoru mějte zatrženo "Zkopírovat statistiku do schránky"
2) nainstalujte si program AutoHotKey
3) po dokončení instalace se Vám zobrazí prázdný notepad, tak do něj vložte kód:
; Po vygenerování HTML geogetem se otevře prohlížeč a zbytek vykoná tento script Sleep 4000 ; počká 4 sekundy, než se provede další příkaz Send ^a ; označí aktuální text v poli bio Sleep 6000 ; počká 6 sekund, než se provede další příkaz Send {NumpadDel} ; odstraní vybraný text Sleep 10000 ; počká 10 sekund, než se provede další příkaz Send ^v ; vloží vygenerovaný kód ze schránky Sleep 30000 ; počká 30 sekund, než se provede další příkaz Send {Tab} ; přeskočí na další input formuláře Send {Enter} ; uloží obsah formuláře Sleep 10000 ; počká 10 sekund, než se provede další příkaz Send ^w ; zavře panel Return
V kódu jsou různé časové prodlevy aby se nestalo, že se zkratka provede dříve, než je vykonána předchozí akce. Tyto prodlevy si můžete přenastavit dle svých preferencí, já mám poměrně rozsáhlé statistiky a s kratšími časy by mi to počítač nestihl provést, ale třeba Vám budou stačit poloviční prodlevy. Časy jsou v milisekundách, takže 1000 je jedna sekunda.
4) Soubor uložte tam kde máte scripty z GeoGetu (pravděpodobně C:/Users/{jméno uživatele}/AppData/Roaming/GeoGet/script). Soubor pojmenujte třeba AutoHotkey.ahk (důležitá je přípona AHK).
5) Klikněte pravým tlačítkem na soubor v průzkumníku souborů a vyberte Compile Script, čímže se vytvoří soubor s příponou exe
6) V geogetu si na konec seznamu příkazů v Combine přidejte také onen exe soubor.
7) Uložte a máte hotovo.
Tento příspěvek byl upraven od Misha.in: 20 říjen 2018 - 15:31