A ze je to jednodussi nez vymyslet a implementovat nejake nasilne ukoncovani GG? (Navic nevhodnost takoveho killu je zrejma.)
Combine 2
Publikováno 05 únor 2021 - 13:06
A ze je to jednodussi nez vymyslet a implementovat nejake nasilne ukoncovani GG? (Navic nevhodnost takoveho killu je zrejma.)
Jojo. Tohle reseni je naprosto luxusni. Diky moc za pomoc!
Publikováno 05 únor 2021 - 13:10
Už je to dávno, co jsem to používal. Tehdy kvůli chybě, kterou jsem považoval za vlastnost se mi limit obnovoval po 20 minutách, tak to mělo smysl.
Parametry jsou tady:
https://www.geoget.c.../user:parametry
Z dávky v Combine je třeba udělat makro (Do správce) a to pak použít jako parametr. GG i s parametrem dát do nějaké dávky (bat soubor, zástupce na ploše, položka v plánovači...) a pak to spustit.
Píšu bez ověření, snad je to správně.
Publikováno 05 únor 2021 - 13:20
Postup je to nevhodny, viz me posledni 3 prispevky.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 12 červen 2021 - 14:30
Tak jsem si chtěl trochu zjednodušit práci a narazil jsem na několik problémů. Chci si stáhnout kešky kolem jednoho referenčního bodu - to jsem v Combine našel jako nastavení referenčního bodu, pak bych chtěl z databáze načíst kešky v okruhu 38km od daného referenčního bodu a zde už nevím jak to udělat, jako další krok bych potřeboval od daného seznamu odečíst jeden ggt seznam a to jsem v Combine také nenašel, a poslední krok je seřazení seznamu podle datumu aktualizace vzestupně (nejstarší jako první). Poradí mi někdo jak to udělat, nebo jsou moje požadavky nesplnitelné?
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 12 červen 2021 - 20:22
Pro vyhledavani v databazi se pouzivaji filtry. Vytvoris si filtr podle sve potreby a pak v Combine ten filtr pouzijes - vpravo vedle seznamu prikazu v davce je uplne nahore tlacitko Filtr ggf.
Od seznamu odecist ggt soubor v Combine jde hned dalsim tlacitkem Seznam ggt, pak pouzijes volbu Kese do seznamu - Vymazat.
Zmenit razeni z Combine sice lze, ale neni to uplne jednoduche. Je treba simulovat kliknuti (vybrat Prikaz, skupina Ostatni, prikaz Poslat oknu zpravu/prikaz) na zahlavi prislusneho sloupce. Ale neni jednoduche najit "okno", kteremu tu zpravu poslat. Dalsi problem je, ze nevis, v jakem stavu to razeni ted je, takze klidne muze byt spravne a "programovym" kliknutim ho zmenis na nespravne. Spis bych to udelal tak, ze bych pred spustenim te davky kliknul na prislusny sloupec rucne.
GeoGet:
Publikováno 13 červen 2021 - 17:15
Díky Gorde za rady, to řazení holt budu dělat ručně, já ho chtěl zautomatizovat hlavně z toho důvodu, že tento sloupec je mimo viditelnou část seznamu a musím k němu rolovat.
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 13 červen 2021 - 18:47
Řazení lze přeci nastavit výběrem .gcl souboru (Zobrazený seznam bodů/keší - Změní rozložení sloupců hlavního okna) ?
Nebo mi něco uniklo?
Publikováno 14 červen 2021 - 6:39
Timto zpusobem muzes zmenit sloupce (pridat, odebrat, zmenit poradi), ale ne aktualni razeni podle nektereho z nich.
GeoGet:
Publikováno 14 červen 2021 - 6:56
řazení je tam taky uložené.
Publikováno 14 červen 2021 - 7:24
No vida, teto zalozky jsem si nikdy nevsiml.
Ale nevim, jestli to resi problem. Znamena to mit definovanych xx *.gcl, pro kazde razeni jeden. A to od kazde definice sloupcu, kterou pouzivam a budu to chtit seradit pres nejaky skript. Ale mate pravdu, jakesi reseni to je, urcite lepsi nez to programove klikani na zahlavi sloupce.
EDIT: ale *.gcl je vlastne *.ini, a v nem umi Combine nastavovat parametry, tak by slo v aktualnim *.gcl nastavit pozadovane razeni, preponou na nej a pak zase razeni vratit v gcl/ini zpet.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 14 červen 2021 - 7:29
GeoGet:
Publikováno 04 září 2021 - 15:05
stává se mi, že mám několik skoro stejných dávek, které se liší jen jedním parametrem. Tak mě napadlo, zda by byl velký problém do Combine přidat výběr z ComboBoxu
bylo by to jako [VarGetText], jen by to bylo [VarGetCombo], s rozbalovacím seznamem.
stačilo by aby to mělo jeden parametr, kde by byly středníkem oddělené jednotlivé hodnoty (ta co by byla první by byla výchozí)
co na to Gord?
Publikováno 04 září 2021 - 16:30
Ja to resim tak, ze mam jednu vykonnou davku (pojmenovavam je prefixem SUBR-), ktera pouziva nejakou promennou a tuto promennou nastavuji ve volajici davce.
Dam priklad. Mam davku, ktera vytvari GPX soubor s daty jednoho kraje, ta davka se jmenuje SUBR-gpxKraj.ini a pouziva promenou KRAJ. Pak mam davky pro jednotlive kraje, kazda davka obsahuje jen nastaveni promenne KRAJ a zavolani davky SUBR-gpxKraj.ini. A pokud chci najednou udelat vsechny kraje, mam davku, ktera zavola vsechny davky pro jednotlive kraje. (Priznavam, mam to udelane tak, ze mohu do promenne KRAJ dat i kraju nekolik a pak mi to do jednoho gpx souboru zpracuje najednou vice kraju. Ale to asi neni tvuj pripad.)
Jindy to resim tak, ze v davce upravim treba *.config.pas a pak spustim z te davky plugin. Nakonec zase vratim zpet puvodni config.pas.
Urcite se najdou i dalsi moznosti, jak to resit. I ten combobox by sel. Ale musel by to nekdo udelat. Priznavam, ze jsem o tom i kdysi uvazoval, ale vadi mi na tom to, ze to vyzaduje akci od uzivatele. Ja mam radeji davky, ktere jsou "bezkontaktni".
Tento příspěvek byl upraven od gord: 04 září 2021 - 16:32
GeoGet:
Publikováno 05 září 2021 - 13:45
ono dokud tomu budeš říkat dávka, tak je divný požadovat interakci s uživatelem, ale pokud víš, že jednoduchý plugin naklikáš v combine, tak už to tak blbě nezní
ty subdávky by asi byly řešením, zkusím až se v tom budu zase hrabat
Publikováno 05 září 2021 - 17:06
Napsal jsem si to, treba nekdy casem to tam doplnim. :-)
GeoGet:
Publikováno 16 únor 2022 - 8:29
Dnes ráno aktualizace z 2.0.11.24 na 2.0.14.26.
A hned chyba:
Tento příspěvek byl upraven od dejwy: 16 únor 2022 - 8:30
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 16 únor 2022 - 8:42
Dnes ráno aktualizace z 2.0.11.24 na 2.0.14.26.
A hned chyba:
~~~ 16.2.2022 8:23:20 ....\script\Combine2\Batches\1.ExportProGps-GeookoliAPoi.ggp.pas ~~~[Chyba] ....\script\lib\GcApiLib\GcApiLib.lib.pas(133:11): Unknown type 'TSimpleJSon'Vrátil jsem starší verzi a vše chodí.
Ja uplne stejna situace, stejna hlaska! Starou verzi jsem nevracel. Pouzivam jednu davku, kterou jsem musel celou udelat znova (nic jsem v ni nemenil). Musel jsem ji znovu pridat na toolbar a znovu vytvorit zkratku "Při startu Geogetu".
Publikováno 16 únor 2022 - 9:16
Aha, to neni problem vlastniho Combine, ale problem se starymi davkami "ulozenymi" na toolbar.
Budto tu davku z toolbaru odpojte a vlozte na nej znovu (neni potreba ji vytvaret znovu) nebo muzete rucne upravit soubor Batches/<jmeno_davky>.ggp.pas, pred radek
{$include ..\Combine.lib.pas}
prikaz vlozte radek
uses SimpleJson;
GeoGet:
Publikováno 16 únor 2022 - 11:04
Děkuji, přidání řádku problém vyřešilo.
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 16 únor 2022 - 14:24
Když už se řeší Combine, tak mne napadlo že by se mi hodilo kdyby se dal otestovat výsledek HTTPGET - aby při výpadku spojení nebo poruše serveru mohlo dojít k zastavení skriptu. Zatím mne nenapadá jiná možnost než test existence souboru.
Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 16 únor 2022 - 14:28
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů