Jak jsem psal v prvnim prispevku, pokud spustim gclive tak ze si oznacim kese, pravym na ne kliknu a dam aktualizovat kese tak to normalne funguje.Pokusim se jeste pridat obrazek, jestli to nekomu neco reknegord napsal/a:
Pro pristup k API (GC.Live) Combine pouziva pripojeni pomoci funkci GeoGetu. Combine v tomto pripade prihlasovaci informace nepouziva, pouze zavola prislusnou funkci, zbytek uz je na GeoGetu. Pokud GeoGet shleda, ze nejsi prihlasen, vyzve te k prihlaseni. Prihlaseni zustava platne po jistou (a nekdy i docela dlouhou) dobu. Videl bych tona problem s prihlasenim. Funguji ti funkce GC.Live vyvolane primo z GG - treba pomoci praveho mysitka nad kesi?
Combine 2
Publikováno 09 březen 2013 - 20:15
Publikováno 09 březen 2013 - 20:20
Publikováno 09 březen 2013 - 20:23
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 09 březen 2013 - 20:26
petulinka1 napsal/a:
Napis to "all" velkejma pismenama. Pro gorda: prave jsem to ozkousela, fakt to je case sensitive
Myslis to ALL, ze je case sensitive? No jiste, to je. A menit to nehodlam. Staci dodrzet to, co je napsano u pole pro vyplneni toho parametru.
GeoGet:
Publikováno 09 březen 2013 - 20:28
No pekný, uz to funguje. Tohohle bych si opravdu nevsimnul, a ze jsem se snazil nez jsem zacal otravovat.petulinka1 napsal/a:
Napis to "all" velkejma pismenama. Pro gorda: prave jsem to ozkousela, fakt to je case sensitive
Děkuju vám oběma
Publikováno 10 březen 2013 - 13:12
Publikováno 10 březen 2013 - 20:13
GeoGet:
Publikováno 18 březen 2013 - 9:27
Publikováno 18 březen 2013 - 9:49
GeoGet:
Publikováno 18 březen 2013 - 10:13
Publikováno 18 březen 2013 - 10:36
Publikováno 18 březen 2013 - 10:59
Tak zkusil jsem to přes seznam - filtr a odečíst nalezené a funguje to. Ovšem volba načíst to načte z celé databáze. Ovšem jak to udělat přes Combine, to netuším. Asi to nějak půjde, ale bude to složitějšípetulinka1 napsal/a:
Proc davas nejdriv ggt a pak az filtr? To se nedivim, ze ti to pak vypise Vsechny nalezeny. Filtr funguje nad celou databazi, ne nad aktualnim seznamem! Pokud chces mit Nalezeny kese z danyho seznamu, tak od nej musis odecist ty nenalezeny. To tusim Combine umi...
Publikováno 18 březen 2013 - 11:05
Publikováno 18 březen 2013 - 11:23
Publikováno 18 březen 2013 - 11:58
GeoGet:
Publikováno 26 červenec 2013 - 15:29
Publikováno 20 srpen 2013 - 20:23
Vykoušel jsem, vypadá to šikovně, ale bůhvíproč mi geojarry hlásí chybu při přihlášení Jméno i heslo jsem kontroloval několikrát.petulinka1 napsal/a:
No, tak nam dneska vysla nova verza Combine, do ktery jsem gorda tak trochu prinutila pridat jednu funkci, po niz prahne uz celkem dost lidi hooodne dlouho:) A aby toho nebylo malo, tak na strance s davkama pro Combine je davka, tkera pomuze s logovanim - zatim sice sama neodklikava logy, ale casem se toho snad nauci vic:)
EDIT: beru zpět, přihlášení už jsem rozchodil. Jen by bylo fajn kdyby gj uměl odškrtnout tu volbu "Ignore logs before..."
Publikováno 20 srpen 2013 - 21:26
Publikováno 13 říjen 2013 - 20:21
Popřípadě nasměroval k úpravě, i když dávky mi hlava moc nebere. Ale fakt bych se snažil pochopit
Díky zdeziz
Publikováno 14 říjen 2013 - 22:02
Pěkně prosím, nenašel by se šikula, schopný upravit dávku GC Live-Nové keše na míru? Aby netahala eventy, a nejlépe ještě omezila stahování na Prahu a Střední Čechy. Popř. omezit počet z 500 na menší, to už by potom stačilo třeba 50.
Popřípadě nasměroval k úpravě, i když dávky mi hlava moc nebere. Ale fakt bych se snažil pochopit
Díky zdeziz
Možná někdo pochopí oč ti jde, ale kdes tu funkci vlastně našel ?
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů