Citace
Já tu už vůbec nejsem, stačila mi dopolední diskuse mezi "přáteli" na fejsbůku.Mau Loftin napsal/a:honny
Publikováno 10 březen 2011 - 12:46
Citace
Já tu už vůbec nejsem, stačila mi dopolední diskuse mezi "přáteli" na fejsbůku.Mau Loftin napsal/a:honny
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 10 březen 2011 - 12:53
Citace
edheldil napsal/a:To me tehdy popravde docela prekvapilo, protoze nastrazna samostrilna zarizeni jsou zakonem explicitne zakazana. Ale necetl jsem rozsudek, takze netusim, na zaklade ceho ho osvobodili.
Publikováno 10 březen 2011 - 12:55
Citace
Ondrus napsal/a:
Jo jo konečně zase nějakej pořádnej flame.......a co se mě týče mé antipatie k Zegge opět narostly...střílení na potkání je opravdu zajímavý názor...a s těma psama jakbysmet....
Publikováno 10 březen 2011 - 12:57
Citace
S474N napsal/a:
Zegga: nejenom, ze plaves v zakonech, ty plaves i v procesnich ukonech. Zjisti si nejdriv neco o tom, jak postupuji OCTR.
edheldil: tady si to muzes precist rozhodnuti NS:
http://www.nsoud.cz/...3E?openDocument
Publikováno 10 březen 2011 - 12:59
Citace
Dobrá možná o střílení nepadlo ani slovo. Pravda je občan by měl mít právo bránit svůj majetek....ale pořád musíme počítat s tím že se v naší společnosti se vyskytují i lidi kteří třeba psychicky nejsou v pořádku a jakmile třeba uzákoníme bránění majetku ku příkladu nožem...hned se nám zvedne počet napadení "protože já si myslel že mi de ukrást králíky" tak nevim co je lepší.....Zegga napsal/a:
Citace
Ondrus napsal/a:
Jo jo konečně zase nějakej pořádnej flame.......a co se mě týče mé antipatie k Zegge opět narostly...střílení na potkání je opravdu zajímavý názor...a s těma psama jakbysmet....
Já mám zas dost antopatií k lidem co neumí číst...a ještě více k těm co mi vkládají do úst co jsem neřekla. O střílení na potkání nepadlo ani slovo. Takhle přesně pracují redaktoři Blesku a Novy.
Publikováno 10 březen 2011 - 13:03
Publikováno 10 březen 2011 - 13:16
Citace
zLOST napsal/a:
nejlepsi je si tu prestat pomerovat pindiky, thread zamknout a jit se venovat necemu uzitecnejsimu
Publikováno 10 březen 2011 - 13:20
Citace
Ondrus napsal/a:Pravda je občan by měl mít právo bránit svůj majetek....ale pořád musíme počítat s tím že se v naší společnosti se vyskytují i lidi kteří třeba psychicky nejsou v pořádku a jakmile třeba uzákoníme bránění majetku ku příkladu nožem...hned se nám zvedne počet napadení "protože já si myslel že mi de ukrást králíky" tak nevim co je lepší.....
Publikováno 10 březen 2011 - 13:22
Citace
Mau Loftin napsal/a:to je zvláštní..... do teď jsem si myslel, že zegga pindíka nemá ...........
Publikováno 10 březen 2011 - 13:22
Citace
Zegga napsal/a:
Citace
rocky napsal/a:jestli stavíš věci nad lidi
, Ono nemusí jít jen o střelbu. Stačí když budu mít na řádně oploceném pozemku smečku psů. Narušitel tam vleze a oni hlídajíce své teritorium ho ve smečce usmrtí. Problém nebude mít on i když se třeba prokáže že šel krást. Problém budu mít já jako majitel že jsem nezajistila ty krvelačné bestie. Psy mi odeberou, pravděpodobně utratí a mne budou soudit za zabití. A to je dle mého špatně.
Stále omíláte střelbu z pistole. Tak moc nekoukejte na Novu. Jsou i další zbraně co přesně míří a mohou zabít. Kuše, prak... Případ kdy si starý pán po opakovaném vloupání sestrojil samostřílné zařízení které zloděje vážně poranilo je znám. Ovšem pán pak byl souzen a naštěstí nakonec osvobozen. Špatné je že vůbec byl souzen. (nikoli vyšetřován, to je v pořádku) Ovšem na to aby mohl být souzen musel být i obviněn. Obvinit někoho že si dovoluje bránit vlastní majetek je poněkud zvláštní.
Publikováno 10 březen 2011 - 13:28
Citace
Zegga napsal/a:
Já mám zas dost antopatií k lidem co neumí číst...a ještě více k těm co mi vkládají do úst co jsem neřekla. O střílení na potkání nepadlo ani slovo. Takhle přesně pracují redaktoři Blesku a Novy.
Citace
Zegga napsal/a:
K obraně svého života, života jiných nebo majetku smím a musím použít všech dostupných prostředků!
Ano, zastřelit někoho kdo utíká s lupem. Odprásknout jako škodnou
Citace
Zegga napsal/a:Pokud šmejd vleze na můj pozemek nebo sahne na moje dítě, platí co jsem psala. Odstranit jako škodnou, libovolným způsobem.
Citace
Zegga napsal/a:....stavím nad život narušitele. Vše má své hranice a vše má své následky. Pokud mi někdo mé soukromí naruší a značně omezí či se pokusí obohatit na můj přímý úkor, budu se bránit všemi dostupnými prostředky
Citace
Coz muze byt z dlouhodobejsiho hlediska i problem a mozna pricina frustraceMau Loftin napsal/a:
to je zvláštní..... do teď jsem si myslel, že zegga pindíka nemá ...........
Citace
Ano, ozbrojena profesionalka ani nevi, ze zbrojni pas neni zadny cestovni doklad a proto neexistuje (respektive existuje neco jako EZP, ale je zbytecne zde o tom mluvit). Existuje zbrojni prukaz.Zegga napsal/a:
Ano, to je třeba zohlednit. Proto k legálnímu držení zbraně musíš mít zbrojní pas.
Citace
Obavam se, ze toto je opetovne demagogie, zvlaste v souvislosti toho, o cem se bavime. K rozhodnuti nosit kratkou palnou zbran patri jako prvni otazka toho, zdali by byl clovek schopen vubec zabit. Pokud ne, tak je logicky nesmyslne, aby tuto nosil.Zegga napsal/a:Opravdu by to bylo to čeho se bojíte nejvíc? No, nevím. Možná to vědomí, že jste usmrtili člověka je horší. Mělo by být. I když to byl lump.
Publikováno 10 březen 2011 - 13:33
Citace
Zegga napsal/a:
Citace
Ondrus napsal/a:Pravda je občan by měl mít právo bránit svůj majetek....ale pořád musíme počítat s tím že se v naší společnosti se vyskytují i lidi kteří třeba psychicky nejsou v pořádku a jakmile třeba uzákoníme bránění majetku ku příkladu nožem...hned se nám zvedne počet napadení "protože já si myslel že mi de ukrást králíky" tak nevim co je lepší.....
Mimochodem, všichni omíláte jako nejhorší následek braní sporavedlnosti do vlastních rukou kriminál. Opravdu by to bylo to čeho se bojíte nejvíc? No, nevím. Možná to vědomí, že jste usmrtili člověka je horší. Mělo by být. I když to byl lump.
Publikováno 10 březen 2011 - 13:49
Citace
S474N napsal/a:
Publikováno 10 březen 2011 - 13:56
Citace
S474N napsal/a:
Obrana majetku ovsem je podrazena zivotu/zdravi jedince. Ano, muzeme se zde bavit jestli je to spatne (sam bych nemel problem souhlasit s jednoduchou rovnici typu - sahnes mi na majetek = budes zastrelen), ovsem mame tu nejake zakony a z nich musime vychazet. Nikoliv ze zboznych prani nekolika jedincu, kteri dane problematice navic jeste ani nerozumi.
Publikováno 10 březen 2011 - 14:03
Citace
rocky napsal/a:Z toho já vycházim a proto bych na člověka střílel jen v případě bezprostředního ohrožení, ne proto, že utíká s mojí židlí nebo že - jak si se vyjádřila - "je to vůl". Nechtěl bych žít s tim, že jsem někoho odprásk kvůli vylomenejm dveřím a base piva.
Jen z tvejch příspěvků to vypadá, že tobě jsou nějaký lidi fuk. Na mě výroky jako 'odstřelit jako škodnou', působí tak, že život zloděje pro tebe nic neznamená. Jak to teda je??
Publikováno 10 březen 2011 - 14:11
Citace
Tak na tomhle se +- shodnem. Já jen, že jsi pšt stránek psala něco jiného.Zegga napsal/a:
Citace
rocky napsal/a:Z toho já vycházim a proto bych na člověka střílel jen v případě bezprostředního ohrožení, ne proto, že utíká s mojí židlí nebo že - jak si se vyjádřila - "je to vůl". Nechtěl bych žít s tim, že jsem někoho odprásk kvůli vylomenejm dveřím a base piva.
Jen z tvejch příspěvků to vypadá, že tobě jsou nějaký lidi fuk. Na mě výroky jako 'odstřelit jako škodnou', působí tak, že život zloděje pro tebe nic neznamená. Jak to teda je??
Vrátíme se na začátek. Je to celé složité. A musí se posuzovat přísně individuálně. Každý jednotlivý případ. Jak už někdo psal, kdo ti ukradl v poušti koně odsoudil tě k smrti. Život zloděje co ukradne invalidní vozík opravdu pro mne hodnotu nemá. (samozřejmě že hypoteticky, nelze střílet na potkání, to opravdu ne a na trest smrti to také není ani k úvaze).
Publikováno 10 březen 2011 - 14:12
Citace
rocky napsal/a:
Publikováno 10 březen 2011 - 14:18
Citace
Tleskam, opravdu tleskam a nemam co bych dodal!Zegga napsal/a:
Ani jeden z uvedených případů není střílením na potkání, śkoda že to nedokážeš rozlišit.
Citace
S474N napsal/a:
Uplne vidim tvuj dalsi prispevek, kde presne vim, co napises. Bude to neco ve stylu, ze vyslovne a doslova si nikde nepsala nic o strileni na pockani. To, ze jsi to napsala vyznamove stejne, ale jinou formou, to uz ti nevadi.
Citace
Ano, ja tu argumentuji nesmysly a vytrhavam neco z kontextu, staci se podivat o komentar vyse (v tomto prispevku). Takze zbrojni pas je asi takovym oznacenim, jako kdyz nekdo rekne "stikl kohoutek a vysla rana". Takze si klidne dal tiskni kohoutek, sermuj zbrojnim pasem. Jakykoliv odbornik z oboru ci pouceny laik si na tebe uz stejne nazor udelal drive.Zegga napsal/a:
Zbrojní pas je běžné hovorové označení a všichni zde bezpochyby pochopili o čem je řeč. Kromě Tebe. Opravdu se dokážeš jen chytat nesmyslů, vytrhávat ze souvislostí a argumentovat osobními invektivami. Ubožáku.
Citace
Kdybys alespon cetla, co jsem psal vyse, tak bys mozna pochopila, co znamena zkratka EZP, ale u tebe je to marneZegga napsal/a:
Na této stránce se o Zbrojním průkazu i Evropském zbrojním pasu dozvíš více.
Citace
Jak jsem zde jiz napsal, nemam rad, kdyz nekdo tvrdi neco, co je zjevnym nesmyslem, navic z oboru me praxe.syselpolni napsal/a:
Re: S474N
Člověče, ty s nimi máš ale trpělivost, přitom vše podstatné bylo řečeno v pár řádcích už na první stránce:
Publikováno 10 březen 2011 - 14:34
Publikováno 10 březen 2011 - 14:36
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů