Bivakování v CHKO? Povoleno!
Publikováno 16 březen 2011 - 16:12
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 16 březen 2011 - 16:21
Publikováno 17 březen 2011 - 9:38
Psal jsem jen s využitím přírodních materiálů, terénních tvarů atp. bez nevratného zásahu do přírody.... Právě kvůli tomuto případu.kolombo napsal/a:
Už vidím, jak se dohaduješ s ochranáři, co jsi vytvořil přístřešek z větví nedalekého smrčku.
Publikováno 17 březen 2011 - 14:54
Citecka napsal/a:
newhlavas napsal/a:
Doufám, že to nebude nikdo brát jako reklamu...: Armyshop v Holoubkově: US goratexový "žďárák" - nový 1.250,-Kč Koupil jsem jeden s (výrobcem profi opravenou) vadou za 850,-Kč. Funguje to a mohu vřele doporučit...
Hezký já mám svůj jakonový z druhý ruky taky za osm stovek, ale viděl jsem ho na netu pod tři litry. Odzkoušeno na Brdech venku asi v mínus sedmi (odhad podle přimrznutí ) a byl jsem naprosto překvapen, jak MOC je to znát. Dost dobrá teplá vrstva navíc a vítr, co hrozil kácet stromy, neměl šanci.
Berte! Doporučuje pět ze tří Petů od ČITEČKY.
PS: jen není uzpůsoben k zavěšení ve stěně!
Přesně!! Mám stejné zkušenosti - naposledy před měsícem ve skalách nad Hradčanama = ráno -10 a hnusnej vítr, na sever otevřený vysoký převis... Skoro až neuvěřitelný rozdíl oproti dříve používanému spacáku a přehozené celtě!:oB) Je to super!
Publikováno 17 březen 2011 - 15:07
Citecka napsal/a:
S Jenčem je problém, že to je lidská zpotvořenina s Napoleonským a spasitelským komplexem a s psychickýma problémama, který si léčí obklopováním mládeží, který hraje "Boha", a ničením starých kempů - starších než je ten šmejd sám - ve všech pískovcích, co jich v Čechách je... a nebejvá sám, tahá s sebou policajta. Já na něj nenarazil, Zadní zemi vyklidili bez mý účasti a od tý doby jsem nejvejš na Brdech, tam ještě nikdo, kromě majitelů lesů, neřádí. Asi bych se i bál ho potkat, protože jsem citově angažovanej
Nás už zatýkali v noci PéeSáci se samopalama a vlčákem (slavný Velikonoce roku 1988), nějaký ochránci mi zip u spacáku netrhaj - opravdu, pokud by nedošlo zároveň i k zatčení, asi jediný, k čemu by došlo, by bylo JEJICH legitimování následovaný občanskou neposlušností.
Nemám je rád. A počítám, že násilím mě, od nich klidně odcházejícího v les, zastavovat nebudou. Přecejen mám vyšší rozměry i tonáž... i věk.
Jak už jsem tady také psal: Nás, co ještě po nádražích kontrolovala VB nějaký Jenč těžko rozhodí. A dost se divím, že tenhle "figura" už dávno někde v pískovcích "neuklouznul v umyvárně po mejdle"... B)Zatím jsem se s ním osobně nesetkal, ale nemohu se zbavit dojmu, že by se (kromě těch okamžitých pár facek) pravděpodobně našla řada sofistikovaných psychologicko-právních způsobů, jak této osobě "vysvětlit" a doporučit, že bude po všech stránkách nejlepší, aby se věnoval činnosti jakékoli - ale úplně jiné než doposud...
Publikováno 17 březen 2011 - 15:24
Publikováno 17 březen 2011 - 15:28
JENOM kus větvě a ne že někde nějakou urveš, pěkně si přineseš svojífremen.cz napsal/a:
takže jen celta a kus větve?
Publikováno 17 březen 2011 - 15:28
Taky si rikam, navic cim vic o nem mluvime, tim je radeji, protoze pozornost je presne to, co mu dela dobre.newhlavas napsal/a: Jak už jsem tady také psal: Nás, co ještě po nádražích kontrolovala VB nějaký Jenč těžko rozhodí.
Na druhou stranu, kdyz vidim nektere kempy, nebo jejich hustotu, tak si rikam, jestli on nahodou nema aspon castecne pravdu ....
Publikováno 17 březen 2011 - 16:19
rocky napsal/a:
JENOM kus větvě a ne že někde nějakou urveš, pěkně si přineseš svojífremen.cz napsal/a:
takže jen celta a kus větve?
blboune na člověka pak bude táhnout, chce to aspon s listím, v nejhosším případě s jehličím :D
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 17 březen 2011 - 16:28
Publikováno 17 březen 2011 - 17:02
Publikováno 17 březen 2011 - 17:58
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 17 březen 2011 - 18:46
Publikováno 17 březen 2011 - 23:06
Trhac napsal/a:
Co sem taháš Patrioty?
Já je sem netahám. Oni sem patří! Když se tu zjevila cituji:
lidská zpotvořenina s Napoleonským a spasitelským komplexem
tak sem patří i Patrioti. Nemohu si pomoct.v Roverkách
Ale jinak je v CHKO Kokořínsko krásně. Už se těším, až tam zase někde zalehnu.
Publikováno 18 březen 2011 - 6:25
Publikováno 18 březen 2011 - 11:45
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 18 březen 2011 - 11:54
Publikováno 18 březen 2011 - 12:31
Publikováno 18 březen 2011 - 16:14
Nemam nic proti kempum ale ani si nemyslim, ze na nich stoji tramping. Ja jezdim na vandry 25 let a jeste nedavno jsem ani poradne nevedel, co to ten kemp vlastne je. Idealne si predstavuji kemp takto :Citecka napsal/a: Kapso, to, že ty nemáš rád kempy, ještě neznamená, že Jenč není tůůt
http://www.michalkup...age=521&sort=65
Ten se neda znicit a zaroven nijak zasadne nezasahuje do krajiny. Proste par sutru na ohniste a klada na sednuti, co potrebujes vic? Problem s kempy vidim akorat v tom, ze nekde je jich proste prilis a po case, az to jeho stavitele prestane bavit, zustane na miste akorat bordel. Uz jsem treba na Brdech par takovych potkal ....
Ale nejak zasadne proti nim nic nemam, jen by se mely "budovat" s rozmyslem a taky domyslet, jak to bude vypadat, az se tam jednou prestane jezdit.
Jinak jasne, Jenc je bezpochyby tuuuuut, nicmene kdyz se nad tim opravdu hluboce zamyslim, tam nejake to zrnko pravdy ma.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů