Publikováno 16 březen 2011 - 16:12
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 16 březen 2011 - 16:21
Publikováno 17 březen 2011 - 9:38
Citace
Psal jsem jen s využitím přírodních materiálů, terénních tvarů atp. bez nevratného zásahu do přírody.... Právě kvůli tomuto případu.kolombo napsal/a:
Už vidím, jak se dohaduješ s ochranáři, co jsi vytvořil přístřešek z větví nedalekého smrčku.
Publikováno 17 březen 2011 - 14:54
Citace
Citecka napsal/a:
Citace
newhlavas napsal/a:
Doufám, že to nebude nikdo brát jako reklamu...: Armyshop v Holoubkově: US goratexový "žďárák" - nový 1.250,-Kč Koupil jsem jeden s (výrobcem profi opravenou) vadou za 850,-Kč. Funguje to a mohu vřele doporučit...
Hezkýjá mám svůj jakonový z druhý ruky taky za osm stovek, ale viděl jsem ho na netu pod tři litry. Odzkoušeno na Brdech venku asi v mínus sedmi (odhad podle přimrznutí
) a byl jsem naprosto překvapen, jak MOC je to znát. Dost dobrá teplá vrstva navíc a vítr, co hrozil kácet stromy, neměl šanci.
Berte! Doporučuje pět ze tří Petů od ČITEČKY.
PS: jen není uzpůsoben k zavěšení ve stěně!
Publikováno 17 březen 2011 - 15:07
Citace
Citecka napsal/a:
S Jenčem je problém, že to je lidská zpotvořenina s Napoleonským a spasitelským komplexem a s psychickýma problémama, který si léčí obklopováním mládeží, který hraje "Boha", a ničením starých kempů - starších než je ten šmejd sám - ve všech pískovcích, co jich v Čechách je... a nebejvá sám, tahá s sebou policajta. Já na něj nenarazil, Zadní zemi vyklidili bez mý účasti a od tý doby jsem nejvejš na Brdech, tam ještě nikdo, kromě majitelů lesů, neřádí. Asi bych se i bál ho potkat, protože jsem citově angažovanej
Nás už zatýkali v noci PéeSáci se samopalama a vlčákem (slavný Velikonoce roku 1988), nějaký ochránci mi zip u spacáku netrhaj- opravdu, pokud by nedošlo zároveň i k zatčení, asi jediný, k čemu by došlo, by bylo JEJICH legitimování následovaný občanskou neposlušností.
Nemám je rád. A počítám, že násilím mě, od nich klidně odcházejícího v les, zastavovat nebudou. Přecejen mám vyšší rozměry i tonáž... i věk.
Publikováno 17 březen 2011 - 15:24
Publikováno 17 březen 2011 - 15:28
Citace
JENOM kus větvě a ne že někde nějakou urveš, pěkně si přineseš svojífremen.cz napsal/a:
takže jen celta a kus větve?
Publikováno 17 březen 2011 - 15:28
Citace
Taky si rikam, navic cim vic o nem mluvime, tim je radeji, protoze pozornost je presne to, co mu dela dobre.newhlavas napsal/a: Jak už jsem tady také psal: Nás, co ještě po nádražích kontrolovala VB nějaký Jenč těžko rozhodí.
Publikováno 17 březen 2011 - 16:19
Citace
rocky napsal/a:
Citace
JENOM kus větvě a ne že někde nějakou urveš, pěkně si přineseš svojífremen.cz napsal/a:
takže jen celta a kus větve?
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 17 březen 2011 - 16:28
Publikováno 17 březen 2011 - 17:02
Publikováno 17 březen 2011 - 17:58
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 17 březen 2011 - 18:46
Publikováno 17 březen 2011 - 23:06
Citace
Trhac napsal/a:
Co sem taháš Patrioty?
Citace
lidská zpotvořenina s Napoleonským a spasitelským komplexem
Citace
tak sem patří i Patrioti. Nemohu si pomoct.v Roverkách
Publikováno 18 březen 2011 - 6:25
Publikováno 18 březen 2011 - 11:45
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 18 březen 2011 - 11:54
Publikováno 18 březen 2011 - 12:31
Publikováno 18 březen 2011 - 16:14
Citace
Nemam nic proti kempum ale ani si nemyslim, ze na nich stoji tramping. Ja jezdim na vandry 25 let a jeste nedavno jsem ani poradne nevedel, co to ten kemp vlastne je. Idealne si predstavuji kemp takto :Citecka napsal/a: Kapso, to, že ty nemáš rád kempy, ještě neznamená, že Jenč není tůůt
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů