Kandík psí zub.
Publikováno 21 březen 2011 - 2:47
Publikováno 21 březen 2011 - 7:12
Publikováno 21 březen 2011 - 7:55
Publikováno 21 březen 2011 - 8:10
Publikováno 21 březen 2011 - 9:40
Staci rict, nafoceno mam : http://www.michalkup...age=966&sort=30hrabosata napsal/a: Taky bych si tu informaci raději nechal pro sebe ... možná tu jen hodil pár fotek, ať se tam milé kačerstvo hromadně nežene jen proto, aby vidělo, jak ten slovutný kandík vypadá
Taky mam lokalitu hned za barakem a musim souhlasit - radeji tam nechodte, kandiku je opravdu malo (pocitaji se uz opravdu jen na jednotlive kusy). A pokud uz tam opravdu musite jit, tak koukejte velmi pozorne pod nohy. A pokud s sebou vlacite deti, nebo psy, tak je bedlive hlidejte, protoze deti ani psi pod nohy nekoukaji.
Publikováno 21 březen 2011 - 10:04
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 21 březen 2011 - 10:38
kapsa napsal/a:
Staci rict, nafoceno mam : http://www.michalkup...age=966&sort=30hrabosata napsal/a: Taky bych si tu informaci raději nechal pro sebe ... možná tu jen hodil pár fotek, ať se tam milé kačerstvo hromadně nežene jen proto, aby vidělo, jak ten slovutný kandík vypadá
Taky mam lokalitu hned za barakem a musim souhlasit - radeji tam nechodte, kandiku je opravdu malo (pocitaji se uz opravdu jen na jednotlive kusy). A pokud uz tam opravdu musite jit, tak koukejte velmi pozorne pod nohy. A pokud s sebou vlacite deti, nebo psy, tak je bedlive hlidejte, protoze deti ani psi pod nohy nekoukaji.
Ty fotky jsou fakt parádní. Taky rád fotím, ale nikdy jsem neměl dost trpělivosti, abych se to po technické stránce dobře naučil. Jaký foťák a objektiv používáš?
Teď koukám, že to vlastně máš u fotek
Publikováno 21 březen 2011 - 10:47
Neprehanej, zas tak dobry ty moje cvaky nejsou.Citecka napsal/a: Už jsem to chtěl říct několikrát, ale nechtěl jsem speleologovat tvou ctěnou řiť...
Chtěl bych se naučit fotit tak, aby mý fotky vypadaly alespoň trochu jako ty tvý.
Naplanuj nejakej geovandr, zafotime spolu a pokecame o foceni vecer v klidku u ohne ....
Ja to hodne casto menim, protoze delam testy zrcadlovek. Soukroma vybava je ale postavena na Nikonu ....hrabosata napsal/a: Jaký foťák a objektiv používáš?
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů