Krádeže CWG
Publikováno 27 březen 2011 - 18:00
March 26 by TrioFAK (73 found)
Nalezeno pri sobotním kešování v okolí Okore . Príjemné místo ...po chvilce hledání nalezeno v pohode . Moc hezká keš . Dík za CWG ...také si ho necháme udelat .
March 26 by sechovcovi (237 found)
234* Procházka po lese v zamraceném dni. Snad nezmoknu :-) Navi pracovala dobre, chvilku sem sice chodil pres krabku sem a tam, ale pak rychlé logování ve 12:41
IN: nic
OUT: 2x CWG, 1x TB Kitty
Když jsem si v rychlosti pročetla logy za poslední dobu u obou nicků, je to u nich naprostá samozřejmost.
Sechovcovi - těm jsem napsala slušný vzkaz a ... a nic, tak jsem jim dneska napsala, že jsou zloději no a těm druhým jsem to napsala rovnou. Bohužel, vztek mě nepřešel, ani jsem si neulevila, tak si dovoluji postěžovat si tady;).
Publikováno 27 březen 2011 - 18:58
Publikováno 27 březen 2011 - 19:02
Hynous napsal/a:
CWG je přece předmět na výměnu buď za jiné CWG, nebo jiný předmět ve stejné nebo vyšší hodnotě. Pokud se mýlím tak mě opravte, protože pravidla si asi tady každý určuje sám.
Jo, já jsem si to taky myslela, do včerejška:|
Publikováno 27 březen 2011 - 19:07
Publikováno 27 březen 2011 - 19:27
Publikováno 27 březen 2011 - 19:29
Publikováno 27 březen 2011 - 19:36
To nevim. Nedokážu si moc představit tu mentální proměnu, když zaplatim někomu pár doláčů. Ani u sebe nepozoruju duševní povznesení když něco platim.... asi mám špatnou představivosthlavní problém vidím z možnosti se zaregistrovat zdarma
Publikováno 27 březen 2011 - 19:40
Cože chceš říct že když si někdo zaplatí pak nebude krást??? Tak to je asi blbost ne?? To s tim nemá co dělat....rocky napsal/a:
To nevim. Nedokážu si moc představit tu mentální proměnu, když zaplatim někomu pár doláčů. Ani u sebe nepozoruju duševní povznesení když něco platim.... asi mám špatnou představivosthlavní problém vidím z možnosti se zaregistrovat zdarma
Publikováno 27 březen 2011 - 19:40
Publikováno 27 březen 2011 - 19:41
Co. Já? Ne. Právě naopak. Teď sem se v tom trochu ztratilCože chceš říct že když si někdo zaplatí pak nebude krást???
Publikováno 27 březen 2011 - 19:43
Hynous napsal/a:
To že někteří kačeří nemění a jen berou je běžná věc, nebo někdy dávají v lese do keše šišky a ve městě lístky na tramvaj.
To by právě běžná věc vůbec neměla být.Pravidla jsou stejná pro všechny.To by mě tedy moc zajímalo,přoč takovéhlé kečeři máme brát mezi sebe.Pořád si dáváme pozor na mudly a oni mudlují jedni z nás.Je to k zlosti.
Katka
Publikováno 27 březen 2011 - 19:49
Ondrus napsal/a:
Cože chceš říct že když si někdo zaplatí pak nebude krást??? Tak to je asi blbost ne?? To s tim nemá co dělat....rocky napsal/a:
Také si nemyslím,že problém je tím,že je registrace zdarma.Spíše si myslím,že je to v lidech.Dá se přeci vykrádat kešky i nepřihlášený(Mudlové)
Publikováno 27 březen 2011 - 19:57
#15 Guest_Ištván_*
Publikováno 27 březen 2011 - 20:08
Proto bych radil zakládat kešky jen v lesích bez šišek a ještě lépe i bez kamenů(...) kačera co tam dal šišku u keše nechytneš a on se ti nepřizná. Zrovna dnes sem ze své keše vyhazoval šišky a kamení.
Publikováno 27 březen 2011 - 20:09
Publikováno 27 březen 2011 - 20:28
přesně tak, takhle se k většině keší dostane kdekdo (stejně jako já, začátečník a BM.-) a přecijen u člověka který si zaplatí PM je větší pravděpodobnost, že to bere aspoň trochu vážně a nedělá si úplně co chce (ale obecně to asi platit nebude že.-)Hynous napsal/a:
No myslím kdyby byly keše jen Premium Member , krádeží by rapidně ubylo. Už jen proto že kdejaký mudla, nebo rádoby kačer by o keši neměl ani tucha.
Publikováno 27 březen 2011 - 20:33
Zkus si je mezi sebe nebrat...To by mě tedy moc zajímalo,přoč takovéhlé kečeři máme brát mezi sebe.
Publikováno 27 březen 2011 - 20:35
Publikováno 27 březen 2011 - 20:51
Ondrus napsal/a:
Cože chceš říct že když si někdo zaplatí pak nebude krást??? Tak to je asi blbost ne?? To s tim nemá co dělat....
to nechci říct...ale myslím, že by se tim vyfiltrovali tim kterym jde jen o to....ale urcite si nemyslim, ze tim ze nekdo zaplati, ze se mu zmeni charakter...
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů