AutoStat3 - automatické statistiky z GeoGetu pomocí GgStat a GeoJarry
Publikováno 02 květen 2011 - 20:38
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 03 květen 2011 - 15:31
Publikováno 05 květen 2011 - 6:26
Publikováno 05 květen 2011 - 6:27
Publikováno 06 květen 2011 - 7:22
Publikováno 15 květen 2011 - 22:46
// go hard or die tryin' //
Samsung Galaxy Ace, c.geo, Locus
HTC Evo 3D, Locus Pro
Samsung Galaxy Mini, a.drake, c.geo
HTC TouchPro2, PocketDrake, GCz
Sony Ericsson W715i, Handy Geocaching
Garmin eTrex Legend, MapSource
GeoGet, MOBAC
Publikováno 15 květen 2011 - 23:09
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 16 květen 2011 - 8:02
Publikováno 16 květen 2011 - 8:49
Publikováno 16 květen 2011 - 9:25
// go hard or die tryin' //
Samsung Galaxy Ace, c.geo, Locus
HTC Evo 3D, Locus Pro
Samsung Galaxy Mini, a.drake, c.geo
HTC TouchPro2, PocketDrake, GCz
Sony Ericsson W715i, Handy Geocaching
Garmin eTrex Legend, MapSource
GeoGet, MOBAC
Publikováno 23 květen 2011 - 1:05
Publikováno 23 květen 2011 - 7:37
GeoGet:
Publikováno 02 červen 2011 - 9:07
Publikováno 02 červen 2011 - 9:20
Publikováno 02 červen 2011 - 9:24
Publikováno 02 červen 2011 - 9:31
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 02 červen 2011 - 9:38
S474N napsal/a:
Neni na webzdarma nahodou login ve stejnej tvaru jako FTP, tzn. "michalhejl.wz.cz"
Je:D
Uz to funguje, diky.
I ta HaLuMova pripominka byla spravna, musel jsem nastavit login na "michalhejl.wz.cz" a zaroven odebrat "ftp://" z URL.
Publikováno 02 červen 2011 - 19:16
Snad se postupně prokoušu dál a zatím tedy děkuji zde, kde jsem začal, ale určitě to patří všem ostatním, kteří se na tom soukolí statistik a na té spoustě práce podílejí. Díky moc!
No a jelikož jsem jeden z těch co nemají (neměli) rozum a zvolili si nick s diakritikou, nezbývá mě nic jiného než se pustit do boje s tím mým háčkem a nějak ho propasírovat i přes statistiky. Koukal jsem, že se to zde již trochu řešilo, ale měnit nick se mi opravdu nechce. Když už jsem donutil i groundspeak aby se s ním poprali tak se to snad podaří i tady. Zřejmě to nesouvisí vše s AutoStatem, ale zatím se v tom moc neorientuju a někde začít musím :|
v současné době mi nechodí:
- aut. zobrazení profilu po uploadu na gc.com, to se dá snadno ošetřit úpravou přímo ve skriptu pluginu AutoStatu
RunShell('http://www.geocaching.com/profile/?u='+EncodeURLelement(AnsiToUtf(gsUsername))+........- dotažení vlastních logů na vlastních a nalezených keších - tady mi pomůže to samé, ale jak píše Gord, možná to nezabere stejně na všech Wins
WHERE finder LIKE '''+AnsiToUtf(GEOGET_OWNER)+.....- Log Length, words: Average: 0, Longest: 0 , Shortest: 10000
- Series - tady to do statistik hází chybu "Wide character in subroutine entry at Encode.pm line 174, line 7." a v průběhu práce GgStatu to píše něco jako "Wide character....". Pokud zadám nick bez diakritiky, pak se i Series vygenerují správně
- BadgeGen - to samé jak Series
Poslední dva problémy zřejmě souvisí až z GgStatem nebo možná až s GgsExpr. Pokud by mi tedy někdo dokázal poradit jak dál a co zkoušet abych se přiblížil místu kde to naráží, byl bych mu vděčen a šel pak prosit o pomoc na ten správný hrobeček. Koukal jsem, že GgStatu se můj nick předává v příkazovém řádku takto -c "Šubi", což vypadá pro člověka celkem čitelně, ale jestli to nepotřebuje nějak jinak.
Předem díky.
Co mám ověřeno a funguje:
- GG a jeho funkce související s nickem (rozpoznání vlastních keší, filtry my found, own, atp.)
- veškeré funkce Autostatu prováděné přes Geojarry (imprort mých logů, upload statistik, atp.)
- počty nalezených a vlastních keší ve statistice a téměř všechny základní statistiky
- komunikace s gc.cz (nálezy, mapka) - tam mám nick Subi, čili to jen tak mimochodem.
LG G3 + a:Drake
Publikováno 02 červen 2011 - 19:42
GeoGet:
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů