Publikováno 23 červenec 2011 - 7:54
Hm, tohle je tema, ze kteryho mi beha mraz po zadech. Nerad totiz zpetne propocitavam uvaleny prachy.
Parkrat jsem si rikal, ze bych to teda za toho 3,5 roku loveni spocital a tohle tema byl posledni impulz.
Nebudu tady vypisovat jednotlive polozky, ale musim zminit to, ze do konecneho "hrubeho" vypoctu jsou zapocteny veci jako skutr, gps, mobil, batoh, spacak, jidlo, verejna doprava, ubytovani v hotelech, benzin a ostatni ptakoviny.
Takze, od zacatku roku 2008 jsem nasel 421 kesi (coz je nic moc, protoze jsem sezonni kacer - to jde ostatne videt v mych statistikach...) a jeden bodik me stal dle mych vypoctu v prumeru 140Kc... coz je cifra, ktera mi rika, ze uz nemam nic pocitat a radeji se zamyslet nad mou rozezranosti a posedlosti geocachingem...(megaevent v Plzni tomu jeste pomuze)
PS: Gps za 10K? Pokud na to clovek ma a je pohodlny, tak proc ne. Ja jsem typ cloveka, ktery nez by daval takovy balik za hotove reseni radsi neco pohleda a nauci se. Z toho plyne moje reseni - Garmin eTrex H + Samsung GH-i5500 + Locus a kdyz uz jde do tuhyho tak HP Pavilion DM3 + O2 internet na cesty za 200/mesicne...
WIG zatim neresim, ale s touto kombinaci se toho nebojim.
PS2: tento prispevek pisu v mirne podrousilem stavu, takze ho mozna, az vystrizlivim, smazu :-D
Garmin eTrex H, HP Pavilion dm3, Geoget, Locus, WhereIGo ...
Vek? To je ta doba, po kterou sbiram ty plastove krabicky na potraviny...