pajakuma napsal/a:
- šipkového Etrexe stále používáme na dohledání - je přesnější
je skutečně GPS navigace jako eTrex H od garminu dost přesná???
přesně tato: http://www.garmin.cz...ps/etrex-h.html
Publikováno 25 červenec 2011 - 21:24
pajakuma napsal/a:
Publikováno 25 červenec 2011 - 21:43
wertr napsal/a:
pajakuma napsal/a:
Publikováno 25 červenec 2011 - 22:18
Danstahr napsal/a:
Ano, je dost přesná. Přesnější než Oregon/Dakota. S "anténkovou" řadou nemám porovnání.
Publikováno 26 červenec 2011 - 5:39
Publikováno 26 červenec 2011 - 7:24
wertr napsal/a:
pajakuma napsal/a:
Publikováno 26 červenec 2011 - 11:45
Publikováno 26 červenec 2011 - 19:04
ArranelNicolas napsal/a:
No tohle téma je hodně zajímavé, tak taky přispějeme trochou do mlýna. Celá výbava T5 (vč. vodních), navigace se nám vyšplhala na 31.021,- to nemluvím o dalších věcech, které si člověk koupí tak nějak že chce. Tzn. geocoiny, TB, krabičky, logbooky a jiné drobnosti. V ceně taky nejsou CWG a spol. A myslím si, že výbavy je dost, ale stále né tolik aby to stačilo na všechny druhy keší, ovšem cena bude určitě vzrůstat. Ale stojí to za to. Díky geocachingu, jsem se mohl vrátit k horolezectví a moje žena se přidala, tak že si rozhodně nestěžujem, ale jak říkám zatím výbava bez drobností je na 31.021,- Kč.
Publikováno 26 červenec 2011 - 19:10
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 26 červenec 2011 - 19:12
Publikováno 26 červenec 2011 - 21:19
Publikováno 26 červenec 2011 - 23:38
Publikováno 27 červenec 2011 - 2:39
Autacek napsal/a:
Toto je debata o ničem, je to jako diskutovat o tom, na kolik Vás přijde nedělní procházka, víkendový výlet, či dovolená dle vlastního výběru...
Akorát mi to otevřelo obzor o úrovni diskutujících, příspěvky stylu - stojí mě to nula, protože mám vše zadarmo od rodičů, nebo, geokešing je velice nákladný, neb jsme si kvůli němu museli koupit auto a potapěčskou výbavu... fakt nechápu.
Co je geocachingu schopný kdo dobrovolně obětovat, to si snad dovedete představit z logů, ne ? Kdo kde jak daleko jezdí, jak obtížné keše loví, kolik tomu věnuje času ;-)
Mě by naopak zajímalo, kdo v rámci geokešingu kde co prošustroval (utratil, ztratil, apod.), čeho opravdu lituje
Publikováno 27 červenec 2011 - 8:42
bobes180 napsal/a:
Autacek napsal/a:
Toto je debata o ničem, je to jako diskutovat o tom, na kolik Vás přijde nedělní procházka, víkendový výlet, či dovolená dle vlastního výběru...
Akorát mi to otevřelo obzor o úrovni diskutujících, příspěvky stylu - stojí mě to nula, protože mám vše zadarmo od rodičů, nebo, geokešing je velice nákladný, neb jsme si kvůli němu museli koupit auto a potapěčskou výbavu... fakt nechápu.
Co je geocachingu schopný kdo dobrovolně obětovat, to si snad dovedete představit z logů, ne ? Kdo kde jak daleko jezdí, jak obtížné keše loví, kolik tomu věnuje času ;-)
Mě by naopak zajímalo, kdo v rámci geokešingu kde co prošustroval (utratil, ztratil, apod.), čeho opravdu lituje
Ja jsem si nechal vyrobit samolepici Travel Bug na auto, jeste jsem pro snadnejsi dohledani nalepil na kufr pismenka s casti sveho nicku.... A za 4 mesice jen jedinej log, ze mne nekdo nekde videl parkovat. Pravda, nejezdim na eventy, protoze vikendy jsem v praci. Ale jinak jsem s tim autem na silnici denne, tak bud jezdim mimo kacerske vody, nebo proste ignorace. Na Prahu je to docela smutny...
Publikováno 27 červenec 2011 - 8:43
Autacek napsal/a:
Publikováno 27 červenec 2011 - 9:24
Autacek napsal/a:
Publikováno 30 září 2011 - 7:49
Publikováno 30 září 2011 - 8:45
Autacek napsal/a:
Publikováno 30 září 2011 - 10:10
Já ne, mě stačilo koupit na netu excellpoohDA napsal/a:
Přiznejte se. Kdo to byl?
http://zpravy.idnes...._zahranicni_aha
Publikováno 30 září 2011 - 11:21
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů