Citace
sobikovi napsal/a:
Dneska jsem se dokopal k tomu nainstalovat a použít databázi waymarků... bohužel na to není program připraven. Docela by se to ale hodilo, člověk když je v terénu, tak by měl u sebe mimo keší i waymarky....
Já nevěděl, že GeoGet umí ukládat i waymarky. Nejspíš to spadne, protože nenajde správný typ kešky a nenačte obrázek. Vytvořím si DB s waymarkama a upravím geoquack tak, aby s ní mohl pracovat.
Citace
Roman_Jaromer napsal/a:
Citace
Dobesch napsal/a:
Jen takovy uplne hloupy dotaz -- treba to jen nemuze najit.Kdyz uz mam v telefonu tu kompletni databazi nebylo by mozne dodelat nejaky jednoduchy vyhledavani v te databazi --treba dle nazvu nebo GC kodu. Priklad ..sem v lokalite, kde je finalka ktera am vychozi souradnice dost daleko (Praha se tim jen hemzi) a tam listovat po 50 nejblizsich nez najdu konkretni kes je docela opruz (Priklad Zeleznicni 21 s finalkou v Prokopaku)
Taky se přimlouvám, taky mi tato funkce chybí :-)
Vyhledávání přidám, zatím jsem tuhle funkci nepotřeboval, protože vzdálené kešky hledám na mapě. Podle čeho by to mohlo vyhledávat? Mě napadá tak GC kód, název a jméno autora, možná i kraj a datumy založení, posledního nálezu a aktualizace. A vyluštěné mysterky.
Nemám to promyšlené, ale možná místo nové funkce vyhledávání prostě rozšířím filtr. Asi by to pak chtělo i to nastavení filtru ukládat, aby se dalo mezi jednotlivýma nastaveníma rychle přepínat.