Citace
niximor napsal/a:
Díky za info.
Geoquack mě být už dávno o velký kus dál, mělo fungovat i připojení ke GC Live, bohužel ale musím platit hypotéku a tak v posledních pár měsících jsem se věnoval práci a na Geoquacku jsem jen upravoval menší věci a opravoval chyby. Teď v zimě jsem se na něj zase vrhnul, mám dvě A4 popsaný seznamem úprav a pomalu se jimi prokousávám. V dubnu bude mít GQ první narozeniny, tak do tý doby už snad bude dostatečně dospělej. Zatím je ve stavu, že se s ním dají hledat kešky, je rychlej a žere málo baterie, ale těch funkcí a komfortu ani designu moc nemá.
Mimochodem kdyby byl někdo ochotnej pomoct mi při překladu do němčiny, slovenštiny nebo dalších jazyků, tak budu rád, je to zatím jen asi 200 výrazů k přeložení.
K těm tvým jednotlivým bodům:
1. Tady se asi neshodneme, kompas mi přijde lepší než ten, co je v c:geo nebo v Locusu, je kontrastnější a nemá to zpomalení. Šipka směru pohybu a pozice slunce je jenom informativní, pro odlov je důležitá jen zelená šipka ke keši. Osobně používám jen mód pohyblivýho číselníku, ostatní zafixovaný módy pak jen když blázní kompas.
2. Tohle už mám vymyšlený a bude brzo.
3. Nenapadlo mě odlišit disabled a archived keše, to udělám.
4. Zvláštní, to by nemělo, měls vypnuto zaškrtnutí "Všechny typy"?
5. Na mapě jsou ikonky
- Vycentrovat na mou pozici
- Refresh kešek
- Vycentrovat na pozici vybrané kešky
- Zapnout automatické centrování na mou pozici (vypne se pohybem mapy a nebo zoomem)
Píšu internetovej help, kde budou funkce všech obrazovek detailně posaný.
6. Animačku udělám, bude potřeba na několika místech.
7. Těch selectů je víc a rychleji to asi nepůjde (vlastní keška, waypointy, logy, různý atributy). Dost záleží na velikosti databáze a to úzké hrdlo je tady SQL server v systému.
8. Tohle mám v plánu, jakmile si člověk v detailu přepne waypoint, tak by se přepnul i na mapě. A v hlavním menu by mohlo být tlačítko, které vyvolá detail poslední kešky, to by šlo. Dávám dohromady i nějaké rychlé přepínání mezi detailem a mapou.