geoquack - offline klient pro android s využitím databáze GeoGetu
Publikováno 31 leden 2012 - 17:41

Publikováno 31 leden 2012 - 17:43
Publikováno 31 leden 2012 - 20:19
LG G3 + a:Drake
Publikováno 03 únor 2012 - 14:07
Publikováno 03 únor 2012 - 14:13
Citace
Valicek1 napsal/a:
Copak je předmětem poslední aktualizace?
Sesynchronizoval jsem detail keše a mapu, takže když si vybereš v detailu waypoint, tak se při přepnutí na mapu taky označí. A navíc je v pravém dolním rohu mapy ikonka na přepnutí z mapy do detailu vybrané keše. A detail si pamatuje naposledy otevřenou stránku.
Předmětem příští aktualizace už snad bude i seznam předmětů jednotlivých aktualizací

Publikováno 11 únor 2012 - 23:51
Publikováno 13 únor 2012 - 10:37
Citace
Irwing_W napsal/a:
Ještě malý detail, když si otevřu keš a chci upravit již uložený waypoint (např. přidat poznámku), dost často se mi stane, že se u toho wp změní souřadnice.
O jeden bod nahoru nebo dolů? To je moje oblíbený bankovní zaokrouhlování. Opravil jsem v dnešní verzi.

Publikováno 18 únor 2012 - 6:40
Publikováno 18 únor 2012 - 11:45
Citace
Scibex napsal/a:
Dobrý den,
bohužel nenám čas na studování historie, proto prosím o zodpovězení následujícího, zda je zakomponována podpora Locusu. Marně hledám a zatím jsem v geoquacku nenašel.
Pokud není, velice bych poprosil o zakomponování této funkce (např. jako v c:geo Navigovat-> Pomocí Locus).
Mylsím si, že není třeba vynalézat vynalezené a offline mapy (navigaci) zvládá tento program skvěle.
Klidně bych byl pro, aby vznikla nějaká verze "PRO" či dotovaná, která by nejen tyto fičury obsahovala, oproti free. Rád vývoj podpořím, protože nerad bych se dočkal jako u CGeo, že autora něco naštve, omrzí, začne mít jiné opravdu vydělávající a časem nedotované zájmy. Děkuji moc
No asi by to slo, ale ma to cenu ????
1. POkud budes mit Offline OSM mapu ci Google mapu spravne pojmenovanou -- tusim OSM_maps ci Google_maps ci tak nejak je mozne pouzivat tuto mapu v obou programech - jen jde o to spraven nastavit v Geoqacku cestu do adresare s mapou (ja je mam traba v Locus/maps).
2. Do Locusu prece existuje Addon Geoget for Locus ci jak se jmenuje, ktery ti z databaze (opet muze byt spolecna s gouqackem) naimportuje kese z vybraneho uzemi
Publikováno 20 únor 2012 - 19:12
Publikováno 23 únor 2012 - 14:25
Citace
Irwing_W napsal/a:
O jeden nahoru, ale třeba i u více "složek" dané souřadnice. Verze 0.75.
To zaokrouhlování jsem opravil (verze 0.77) a o tom zadávání WP z mapy popřemýšlím, asi by to chtělo po mapě posunovat nějaký kurzor
Publikováno 23 únor 2012 - 15:26
Publikováno 23 únor 2012 - 15:28
Citace
sobikovi napsal/a:
Nepochodil jsem vedle u a.drake, tedy zeptám se tady. Co to udělá, když předhodím databázi waymarků?
Jsem zrovna nemocnej, nemůžu lovit a chodím jen do práce a domů k televizi, tak nějakou databázi někam uploadni, já se na to podívám

Publikováno 23 únor 2012 - 15:38
Citace
Díky moc za ochotu, máš SZ.naceste napsal/a:
Citace
sobikovi napsal/a:
Nepochodil jsem vedle u a.drake, tedy zeptám se tady. Co to udělá, když předhodím databázi waymarků?
Jsem zrovna nemocnej, nemůžu lovit a chodím jen do práce a domů k televizi, tak nějakou databázi někam uploadni, já se na to podívám
Publikováno 23 únor 2012 - 18:23
Citace
sobikovi napsal/a:
Nepredhazuj to quackovi

Publikováno 23 únor 2012 - 18:57

Publikováno 23 únor 2012 - 21:08
Publikováno 23 únor 2012 - 21:44
Citace
naceste napsal/a:
Přidal jsem podporu waymarkingu - je to ve verzi 0.78
Pár věcí ještě není dořešenejch, například se nedá filtrovat, v příštích verzích se to usadí.
Na market jsem verzi uploadnul teďka, takže tam bude za hoďku nebo za dvě...
HEZKYYYY :-)
No aspon na zakladni prehled to funguje a to ze muze aplikace bezet "hezky" na pozadi tomu jen pomaha. Prinejhorsim budu mit WAYquack a A:drake

K tomu filtorvani - nalezene zobrazit/vypnout funguje a myslim, ze to bohate staci, protoze stejne ma asi vetsina lidi (vsech 100 waymarkeru) oddelene databaze kesi a waymarku, takze stejne musi jako prvni krok prehodit databaze a pak jsou filtry (krom te nalezenosti) celkem k nicemu.
Samozrejme by bylo idelani aby to umelo pracovat naraz se dvame databazema, ale to ai nevim zda vubec jde a jak by to bylo rychle. Proste mit v nastaveni moznost nastavit cestu k databazi kesi a soucasne i cestu k databazi waymarku.
Jeste zitra zkusim synchronizaci s Geogetem ohledne nalezu -- pac to byla ta nejvetsi pruda a uvidim.
Publikováno 23 únor 2012 - 21:50
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů