Přejít na obsah

Fotka

Autostat - databaze neni definovana

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
3 odpovědí na toto téma

#1 ja05

ja05

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 08 May 2011 - 19:21

Prosim o radu...Geoget, respektive Autostat mi pri snaze generovat statistiky hazi chybu - Chyba Ggstatu: Databaze neni definovana... Muzete mi pls poradit co s tim? Zadne zasahy jsem nedelal (vcera vse fungovalo), jen naistaloval plugin na generovani gpx pro Garmina...I kdyz ho odinstaluju, tak chyba je porad :-( Diky za rady P.S. Vse aktualni
  • 0

#2 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1969 příspěvků(y)

Publikováno 08 May 2011 - 20:06

ze by nekdo zalozil nove tema se svym dotazem, ktere se po vyreseni muze zamknout? neverim.. byt takovych vic tak vlakno o autostatu nema behem par tydnu 60 stran :) jinak k problemu: tezko rict.. zkouknul bych zda mas v pokrocilym nastaveni zaskrtnuto pouzivani aktualni databaze. prip. zda mas vybranou spravnou databazi.. nebo zda sis treba nejak nesmazal databazi "geoget".. nebo naky kejkle s databazi s nestandardnim nazvem?.. kdovi.. nic me nenapada.. kazdopadne je hodne divny, ze by to zpusobil jinej skript..
  • 0

#3 ja05

ja05

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 08 May 2011 - 20:16

prvni poznamku chapu jako pochvalu :) diky... ale jinak jsi me nepotesil - volbu pouziti aktualni databaze zaskrtou mam, databazi jsem nesmazal - mohu s ni normalne pracovat co se Geogetu tyce... a jak rikas - to ze problem zpusobuje plugin, tomu sem taky neveril, byl to pokus :-(
  • 0

#4 ja05

ja05

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 08 May 2011 - 20:18

ufff, tak vyreseno...pomohl restart pocitace :-)) (opravdu me nenapadlo, ze tohle pomuze)takze se omlouvam za zbytecny tema...diky mikromovi za reakci...a zamykam ;)
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama