Přejít na obsah

Fotka

Profil má Šišky a ničí keše

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
28 odpovědí na toto téma

#21 sislakd

sislakd

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2011 - 20:57

jackcomputer napsal/a:

Neházím špínu o to mi nešlo chtěl jsem jen vědět pravdu.

Tu chci vedet taky, tak nam konecne napis tvuj zdroj a podrobnejsi informace, takto se nikam nedostaneme.

Zatim si zde uvedl celkem 3 prokazatelne nepravdy a jednu, kterou ti nemuzu prokazat (mam na mysli tu s tim ze profil "sislakd" na geocaching.com neni muj).
  • 0

#22 jackcomputer

jackcomputer

Petr

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2011 - 20:58

sislakd napsal/a:

jackcomputer napsal/a:
A jak se tak dívám na tvůj profil http://www.geocachin...ac-326a3f0f2110 tak nemáš odlovenou ani jednu keš tak kdo to za tebe odlovil

Hmm, dobry a jak vis ze je to muj profil?

Pokud teda chces vedet ze jsem to ja , a byt smelejsi sem uvest tve zdroje, tak zde je tvuj prvni kontakt na muj skutecny profil:

-----Original Message-----
From: Geocaching
Sent: Monday, May 16, 2011 8:41 PM
To: siskygc@gmail.com
Subject: [GEO] jackcomputer contacting Šišky from Geocaching.com

Je zajímave že se vám podaří za jeden den odlovit tolik keši to snad ani není možný co s toho kačer může mít a hlavně pry jsou po vaši návštěvě keše poničené a ne dané do patřičného stavu.Je to smutný že to tak je.

User's Profile:
http://coord.info/PR23KW9

Takze prosim ted s temi fakty sem. Dekuji.

Píšeš skutečný profil tak tady ten máš jen fiktivní tak fajn prober si to sám ze sebou jak na tom jsi.Tím končím nechtěl jsem tady rozbouřit vody geocachingu ale šlo mi o pravdu.
  • 0

#23 jackcomputer

jackcomputer

Petr

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2011 - 20:59

sislakd napsal/a:

jackcomputer napsal/a:

Neházím špínu o to mi nešlo chtěl jsem jen vědět pravdu.

Tu chci vedet taky, tak nam konecne napis tvuj zdroj a podrobnejsi informace, takto se nikam nedostaneme.

Zatim si zde uvedl celkem 3 prokazatelne nepravdy a jednu kterou ti nemuzu prokazat (mam na mysli tu s tim ze profil "sislakd" neni muj).

Není tvůj tak proč pod ním tady vystupuješ?
  • 0

#24 sislakd

sislakd

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2011 - 21:02

jackcomputer napsal/a:

Píšeš skutečný profil tak tady ten máš jen fiktivní tak fajn prober si to sám ze sebou jak na tom jsi.Tím končím nechtěl jsem tady rozbouřit vody geocachingu ale šlo mi o pravdu.

Jaky fiktivni ucet? Ucet na geocaching.cz nema vubec nic spolecneho s uctem na geocaching.com. Ucty mam rozdilne z jednoho prosteho duvodu a sice, protoze tady na tomto "skvelem" serveru nefungovala spravne diakritika, takze ani kdybych tisickrat chtel mit stejny nick tak mi to neslo. Tento muj ucet na geocaching.cz neni fiktivni a je jednoznacne spojen s mym accountem "Šišky".

Pro mene chapave, mam pouze jeden ucet na geocaching.com a jeden na geocaching.cz.

Me taky jde o pravdu, takze kdyz jsi to nacal, prosim o dokonceni tveho obvineni. Chci vedet, kde jsem se jak choval na jakem Eventu a kterou kes jsem znicil, kdyz se toto vlakno jmenuje timto zpusobem. Takze prosim o informace.
  • 0

#25 sislakd

sislakd

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2011 - 21:07

jackcomputer napsal/a:

Jsem myslel, ze jsi psal, ze jsi pocitacove zdatny. Vsimni si nekdy v URL rozdilnych adres a uplne rozdilneho systemu (a tudiz rozdilnych loginu, ktere dohromady nemaji vubec nic spolecneho). Duvod proc zde mam neco jineho je prosty a psal jsem ti ho ho pred chvili. Ten co jsem ti zde zminoval jako tvou nepravdu, kterou nemuzu vyvratit, je ten, ze mam profil "sislakd" na serveru geocaching.com. Jeste jednou ti rikam, tento profil neni muj a neni v me moci ani jineho uzivatele zakazat zalozeni profilu na nejakem serveru s konkretnim jmenem.

Naposledy pro geokolegu (pokud teda i lovis) s delsim vedenim:

geocaching.com - Šišky
geocaching.cz - sislakd

Co na tom neni pochopitelne?
  • 0

#26 jackcomputer

jackcomputer

Petr

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2011 - 21:12

sislakd napsal/a:

jackcomputer napsal/a:

Jsem myslel ze jsi psal ze jsi pocitacove zdatny. Vsimni si nekdy v URL rozdilnych adres a uplne rozdilneho systemu (a tudiz rozdilnych loginu, ktere dohromady nemaji vubec nic spolecneho). Duvod proc zde mam neco jineho je prosty a psal jsem ti ho ho pred chvili. Ten co jsem ti zde zminoval jako tvou nepravdu, kterou nemuzu vyvratit je ten, ze mam profil "sislakd" na serveru geocaching.com. Jeste jednou ti rikam, tento profil neni muj a neni v me moci ani jineho uzivatele zakazat zalozeni profilu na nejakem serveru s konkretnim jmenem.

Naposledy pro geokolegy (pokud teda i lovis) s delsim vedenim:

geocaching.com - Šišky
geocaching.cz - sislakd

Co na tom neni pochopitelne?

Nedělej ze mně méně chápajíciho ničeho se nedobereme jen se budeme dohadovat takže můžeš napsat že jsem jedna paní povídala.Zdroj uveřejňovat nebudu alespoň ne prozatím.
  • 0

#27 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2011 - 21:20

A nechcete pánové dopr... se jít dohadovat na ICQ?
  • 0

#28 sislakd

sislakd

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2011 - 21:21

jackcomputer napsal/a:
Nedělej ze mně méně chápajíciho ničeho se nedobereme jen se budeme dohadovat takže můžeš napsat že jsem jedna paní povídala.Zdroj uveřejňovat nebudu alespoň ne prozatím.

Bohuzel musim, protoze jsi zde napsal pouze snuzku nepravd a zatim nic co by bylo nejak spojeno s tim co jsi napsal do tematu tohoto threadu a nejak souviselo s tvum prvni prispevkem.

Zdroj nepis, chci vedet:

1) na kterem eventu a jak jsem se choval
2) kterou kes jsem znicil
3) jak jsem ji znicil

Padlo zde nekolik tezkych obvineni a to verejne, tak mam snad pravo vedet detaily, ne? To ze se pak nebudu moct branit, je druha vec. Ale kdyz uz teda mluvis striktne o tom ze "Šišky" nici kese, tak chci vedet ktere a jak. To snad chapes, ne?
  • 0

#29 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

Advanced Member

• Administrators
  • 2 696 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2011 - 21:21

Očerňovat někoho veřejně bez důkazů je svinstvo a už mě to nebaví. Takže jackcomputer ban. edit: zámek
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama