Garmin Montana
Publikováno 18 květen 2011 - 10:02
Vice info prozatim jen na http://freizeitalpin...ps-flaggschiff/ . Pekne je predevsim video z prezentace .
Publikováno 18 květen 2011 - 10:19
Publikováno 18 květen 2011 - 10:36
Publikováno 18 květen 2011 - 10:39
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 18 květen 2011 - 10:41
http://www.bikeradar...gps-units-30260
zajimalo by me za jakych podminek to splnuje tech 16h .. jestli pri volne navigaci terenem, nebo vcetne navigaci zamknute na cestu s hlasem (kdyz u dakoty sem zamkl navigaci na cestu tak to drasticky zkratilo zivot baterie .. asi znate)
a jsem zvedavy jak bude v praxi fungovat, treba prepinani, na ceste aby navigovala po silnicich, a po vystoupeni aby se me nepokousela v lese rutovat kdovikam .. jeslti to bude nejak lehce prepinatelne, nebo po vyjmuti z nabijecky se prepne profil .. no uvidime
Publikováno 18 květen 2011 - 11:03
Publikováno 18 květen 2011 - 11:10
Publikováno 18 květen 2011 - 11:25
Publikováno 18 květen 2011 - 11:34
kapsa napsal/a:
Stop miniaturizaci aneb konecne poradna navigace !! Ja vedel, ze kdo si pocka, ten se docka !!
Ted jen aby to umelo to wherigo a nevaham ....
a jeste si na nekolikadenni cundr porid pekny vozik, aby se ti hromada tech nahradnich baterek moc nepronesla
na motorku, kolo mi to prijde prijemne velke. na noseni na popruhu batohu, nedejboze na krku, pro zmenu velke neprijemne
Publikováno 18 květen 2011 - 11:35
EDIT: Je zde vidět i prostor baterií a jak to je s tím akupackem. 3 tužkáče do přístroje, tři do kapsy a ještě ten malinkatej nabitej akupack - myslím, že v pátek po práci bude možno začít kešovat, na spaní zapomeňte - a zdroje dojdou při pondělním nástupu do zaměstnání.
Publikováno 18 květen 2011 - 11:37
Vzhledem k mym telesnym proporcim mi velikost naopak velmi vyhovuje !Dain a Olik napsal/a: .... a jeste si na nekolikadenni cundr porid pekny vozik, aby se ti ty nahradni baterky moc nepronesly
Publikováno 18 květen 2011 - 11:45
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 18 květen 2011 - 11:45
Publikováno 18 květen 2011 - 11:52
To jsou jen doporucene ceny. Realna cena verze bez fotaku bude podle me kolem desitky ....brazajar napsal/a: .... Ale ta cena :|
Publikováno 18 květen 2011 - 12:06
bohouscl6 napsal/a:
Velikost je teda značná, už to je pěkná lopata, ale pro práci s mapou asi plus.
Kdyby tam dalsi i dvojnasobne rozliseni, tak bych s tebou souhlasil.
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 18 květen 2011 - 12:32
Publikováno 18 květen 2011 - 12:51
Proc jen pro drive-in ?? Ja nemam ani ridicak a stejne mi to prijde skvely a rad to s sebou budu nosit. Velkej displej je velkej displej a titerny hracicky typu Dakota teda nemusim ....Parkis napsal/a: Výhodu bude mít tak možná pro drive-in lovce kteří loví do 50m od auta a tak jim nebude vadit tahat takovou cihlu
Publikováno 18 květen 2011 - 12:54
Oregon ti taky připadá titěrnej? pro mě osobně je tak na hranici toho jsem ještě ochoten sebou tahat Ale chápu že někdo může mít jiné nárokykapsa napsal/a:
Proc jen pro drive-in ?? Ja nemam ani ridicak a stejne mi to prijde skvely a rad to s sebou budu nosit. Velkej displej je velkej displej a titerny hracicky typu Dakota teda nemusim ....Parkis napsal/a: Výhodu bude mít tak možná pro drive-in lovce kteří loví do 50m od auta a tak jim nebude vadit tahat takovou cihlu
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů