to je známá věc, že ukazuje keše na mapě jen do cca 160-200 km od aktuální pozice, je to tady psáno stokrát...to není chyba, to je "vlastnost"
Garmin Montana
Publikováno 31 březen 2020 - 11:12
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 31 březen 2020 - 11:39
Dal málo informácií
HW: Sansung S22 + ADrake+, Garmin Monterra
Publikováno 31 březen 2020 - 14:25
Som PM. Kešky exportujem buď po jednej, kedy si stiahnem gpx do kompu a to potom kopírujem do zložky GPX. Alebo ako PQ a to cez garmin expres odošlem do garmina. Neviem či montana má vôbec takú možnosť, aby ich zobrazovala. Čo ma však zaráža je vec, že parking a waypointy mi na mape zobrazuje. Už si píšem aj s chlapcom z garmin podpory, ale ten je z geocachingu jeleň a v podstate netuší, na čo sa sťažujem.
Publikováno 31 březen 2020 - 14:48
Přes menu je vidíš a naviguje to na ní? Není nějak nakopnuté zobrazování ikon na displeji? Zkus si od někoho, komu to na Montaně funguje nechat poslat nějaké GPX.
Publikováno 31 březen 2020 - 15:04
Som PM. Kešky exportujem buď po jednej, kedy si stiahnem gpx do kompu a to potom kopírujem do zložky GPX. Alebo ako PQ a to cez garmin expres odošlem do garmina. Neviem či montana má vôbec takú možnosť, aby ich zobrazovala. Čo ma však zaráža je vec, že parking a waypointy mi na mape zobrazuje. Už si píšem aj s chlapcom z garmin podpory, ale ten je z geocachingu jeleň a v podstate netuší, na čo sa sťažujem.
Prečo cez garmin expres?
PQ stiahneš v zipe, rozbaľ, pripoj garmin na PC a jednoducho skopíruj do zložky gpx.
Publikováno 31 březen 2020 - 15:13
Dámy a páni, neviem, ako to tu napísať, ale prisahám, že to nešlo a už to ide. Viem tu pripnúť video s mojou rodinou, ktorá odprisahá, že nekecám. Uvedomujem si, že tu budem vyzerať, ako debil, ale fakt som robil to isté do teraz. Skúsil som to znovu a už to funguje. Tak neviem, či si stiahla nejakú aktualizáciu, alebo ako hovoríme my, počítačový analfabeti, proste dostala rozum. Každopádne vďaka všetkým za rady a trpezlivosť. Teraz sa už budem len modliť, aby sa niečo neposralo, lebo fakt neviem, kde by som potom šiel žiadať o radu.
Ešte raz, veľká vďaka a želám Vám všetkým hlavne to zdravíčko.
Publikováno 31 březen 2020 - 15:16
ja by som povedal, že chyba je v GarminExpress
je lepšie stiahnuť požadovanú oblasť cez GeoGeoget alebo PQ a potrebné uložiť rovno do garmina.
V GG si môžeš udržovať oblasť aktuálnu, trebárs aj celé SK .
Robím to tak dlho a spokojnosť
Publikováno 19 září 2021 - 15:02
Ahoj, já nevím .. mám nový garmin montana 680t pro, a oproti navigaci v mém mobilu je to úplně nepoužitelný stroj!!! Máte někdo zkušenost s tímto přístrojem? Poradíte? Asi něco dělám špatně.. škaredá mapa, težkopádné ovládání, nepřehledné.. prosím, ozvěte se, díky:)
Ahojky...po poruše Montány 600 jsem byl donucen koupit jediný dostupný typ této řady kvůli držákům i oblibě právě 680t...nesehnal jsem adekvátní manuál tak jsem se trochu prokousával nastavením ale už mi to šlape jako starší 600...zatím používám jen Topo Czech...akorát nemohu přijít na to,proč se do mapy neukládají ikony nalezených keši...prostě jsou třeba zelené a po zapsaní nálezu zmizí...
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů