Děkuji za funkční odkaz, v instalaci jsem se sice dostal dál než v nejnovější verzi, přesto POI Loader mi spustit nejde.
POI Loader
Publikováno 08 April 2014 - 11:30
Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X
Publikováno 08 April 2014 - 11:37
S primym generovanim GPI - priznam se, ze mne to taky uz nekdy napadlo. Problem je ten, ze to neni verejny format a neexistuje nikde zadny jeho popis. Vsechno, vcetne toho GpsBabelu, vzniklo zpetnou analyzou, a proto to neni dokonale.
Publikováno 08 April 2014 - 11:50
Ja dokonce nekde nejaky popis nasel a zacal jsem to delat. Ale pak jsem zjistil, ze ten popis neodpovida, tak jsem to zahodil. (Nasel jsem to tehdy nekde u Babelu, ale ten zjevne take nedela uplne vsechno, co je mozne, a vzniklo to zpetnym inzenyrstvim.)
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 08 April 2014 - 13:37
lukabike.com: tak to z PlayOnLinux pak zkusím
HaLuMa a gord: přímým generovámím z geogetu přímo do gpi by jste určitě udělali radost nejednomu uživateli navigace
Publikováno 08 April 2014 - 13:41
Me by to taky udelalo radost. Tak muzes zacit s lustenim toho GPI formatu a s vyrobou neoficialni specifikace. Podle ni se to pak uz snadno spichne.
Publikováno 08 April 2014 - 14:37
Já se spíš řadím k uživatelům, odborníky co umí vymyslet program, se skripty, pluginy můžu jen obdivovat.
Publikováno 09 April 2014 - 10:06
Nebýt tohoto tématu tak bych export ještě funkční neměl.
V Linux Ubuntu pomocí PlayOnLinux a POILoaeder 2.5.3 jsem použil Wine 1.1.19 a POI export do Dakoty pracuje dobře.
Díky za rady a za soubor ke stažení.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů