Přejít na obsah

Fotka

Kam gc spěje?

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
26 odpovědí na toto téma

#21 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 294 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2011 - 8:33

Citace

sobikovi napsal/a:
Ono by taky stačilo, kdyby majitel keše, kde se ztrácí GC/TB dal info hned na začátek listingu, nálepku do keše - "Nevkládat GC/TB hrozí nebezpečí ztráty".

A mě tak napadlo, jestli taky vůbec nějaká taková nálepka existuje - tož v příloze dávám jednu v Corelu.

EDIT: Aha, nepovolený typ souboru. . . tož http://tiskar94.nhx....aceji_se_tb.cdr
  • 0

#22 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2011 - 8:35

Citace

Trhac napsal/a:
V Praze (a nejen tam) se koná 27.5. zajímavá akce NOC KOSTELŮ. Jedna z navrhovaných tras (G) se jmenuje NAJDI KEŠKU (viz 39. stránka publikace http://www.nockostel...program_DEF.pdf). Jelikož taková keška neexistuje, myslím, že bude asi publikována nějaká multina k tomu dni. Nebo se mýlím?

A nebo se budou hledat stavajici kese v tech lokalitach venovane nejakemu kostelu a enbo proste kese po trase tramvaje -- snad ve vsech zminenych lokalitach kes je a myslim ze i kostelni
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#23 brzozin family

brzozin family

Member

• Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2011 - 9:12

GC spěje tam, kam ho budou směřovat kačeři. Na jedné straně se mi nelíbí jak z toho někteří "geoprofíci" dělají zábavu jen pro hrstku vyvolených. Kdo nekešuje nějaký ten rok a nemá na kontě aspoň tisíc kousků, tek je podle nich nesvéprávný amatér, o kterého by si ani kolo neopřeli a pouštět ho ke keškám je risk, protože je okamžitě vykrade nebo vyzradí. To je podle mně totální kravina. Kešku může vybrakovat i profík. Záleží snad na charakteru daného kačera. Na druhí straně bych nerad, aby kešovala půlka republiky. Jisté kouzlo a tajemno by se rázem vytratilo. To, co dělají na té chatě Na Bílé je podle mně už za hranicí. Tahat do kešingu neinformované mudly, kteří ani neznají pravidla, je blbost. Jakmile si začne někdo s kešingu dělat vlastní kšeft a přiživovat se na něm, jako pánové na Bílé tak bych ho hnal. Možná by to chtělo nějkou reakci ze strany groudndspíku.
  • 0

#24 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2011 - 11:03

jo tohle je zase velmi smysluplne vlakno. Co je spatneho na tom, ze nekdo za poplatek nekomu pujci GPS a rekne mu o Geocachingu?! On nevydelává na GC ale na pujceni te GPS. Proc by mel GS zasahovat? Existuji cache, ktere jsou primo zalozene proto, aby vydelavaly (u hospody, pro zvyseni turistickeho ruchu, zvyseni navstevnosti etc...). A co? Bod je bod. Nektere nazory a snahy, aby GC byl cisty, nevydelecny, utajeny apod. uz me stvou. Na GC vydelava tolik firem a lidi...
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#25 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2011 - 11:48

Citace

Dobesch napsal/a:

Citace

Trhac napsal/a:
V Praze (a nejen tam) se koná 27.5. zajímavá akce NOC KOSTELŮ. Jedna z navrhovaných tras (G) se jmenuje NAJDI KEŠKU (viz 39. stránka publikace http://www.nockostel...program_DEF.pdf). Jelikož taková keška neexistuje, myslím, že bude asi publikována nějaká multina k tomu dni. Nebo se mýlím?

A nebo se budou hledat stavajici kese v tech lokalitach venovane nejakemu kostelu a enbo proste kese po trase tramvaje -- snad ve vsech zminenych lokalitach kes je a myslim ze i kostelni

Právě tam na té trase moc kešulí není, kde bych čekal finálku, bejvávala jedna, co nemůžu vyhledat v mých DNF zápisech :(
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#26 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 937 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2011 - 11:58

Citace

Trhac napsal/a:

Citace

Dobesch napsal/a:

Citace

Trhac napsal/a:

Právě tam na té trase moc kešulí není, kde bych čekal finálku, bejvávala jedna, co nemůžu vyhledat v mých DNF zápisech :(

U dvou ze zmíněných kostelů je finálka multinky..
  • 0

#27 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2011 - 12:02

Citace

sobikovi napsal/a:
[...] skálolezectví, [...] A mám dojem, že některé z těch sportů jsem prvně zahlédl jako hodně malý chlapec :D V prvních rozhovorech se furt mluvilo o tom, že ten sportík je pro pár bláznů co se chtějí zabít [...]

Kolik ti je? :) Včera jsem byl na skalách, kde jsou prvovýstupy z let 1904--1906, už tehdy se tedy provozovalo skálolezení B)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama