průkazka kačera
Publikováno 14 červen 2011 - 11:08
Publikováno 14 červen 2011 - 11:58
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 14 červen 2011 - 12:05
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 14 červen 2011 - 12:41
m.e.d.v.e.d.i. napsal/a:
Koukam, ze se to tady pekne rozjelo, urcite super napad byl bych pro. Na prukazku bych mozna hodil ten QR kod ten se mi libi ladoval bych tam odkaz na gc.com profil a ostatni informace z karticky. Mozna bych tam pridal jeste kolonku (treba volitelnou) telefon aby se to treba dalo vyuzit i jako karticka za oknem auta a kdyz by nekdo mel problem s parkovanim tak by mel cislo (jednou jsem tu o tom cetl vlakno jak to kdo resi, dalo by s to spojit s tim) Preci jen obcas kazdej parkujeme na lesnich cestach odkud se najednou muze vyloupnout treba tezka technika a nebo jiny kacer ktery zajel hloubs.
Tomu se říká telepatie. Dnes jsem byl ve městě a problém s parkovánim. Žádné místo. Uvažoval jsem přesně stejně. Hodím za okénko průkazku a nazdar. I když vozim invalidu, tohle je originálnější. Taky mě napadlo udělat to v sadě. Průkazku, vizitku a do auto.
To co jsem navrhl je zatím jen přední strana. Zadní stranu mám už také v plánu. Navíc komu se to nelíbí, tak ať. Nikoho do toho nenutím. Navíc jsem si byl projít různé tiskárny a reklamky. ba to bude dokonce vypadat stejně jako řidičák (materiál).
Když někdo bude chtít. Proč ne, líbí se, zhotovím a pošlu. Když mám už šablonu, tak je to otázka chviličky.
[mail]geo.judr@gmail.com[/mail] | ICQ: 258440218
Publikováno 14 červen 2011 - 12:50
[quote]vazounek napsal/a:
Tak pánové, mám zde další návrh.
Co na to?
Paráda!!
Tohle je naprosto dokonalé! I se značkou EU.
Ten font nápisu "Geocaching ID Czech Republic" je naprosto dokonalý!
Design to samé.
Možná bych vynechal body 8. a 9. - Působnost a druh členství - a v místě pod fotkou (místo bodu 8. a 9.) nechal ten kód (GUID) z té německé verze (čistě na vhled )
QR kód - super nápad!
Jinak k bodům 1. a 2. - proč dva nicky? (pokud jsem to špatně pochopil, nakemenuj mě, prosím )
5. - datum založení profilu? Bezva nápad!
a 6. to je nějaké ID (unikátní pro každého kačera - něco jako GUID) z GC.com, nebo uvažované číslo průkazky?
Ještě jednou se budu opakovat, ale je to super počin.
Byl bych jednoznačně PRO "stavět na tomto základu".[/quote]
Takže. zatím je to jen první strana. Druhou stranu plánuji s textem jako je na německé ID.
Body 8 a 9 se mohou vynechat. Klidně. Jen jsem se snažil, aby to vypadalo občansky nejblíže k ŘP. Mohu to hodit do tužky a to GUI tam dát. Ale dal bych to bez čárového kódu. To už si myslím, že by bylo přeplácané. Navíc QR kód mi přijde smysluplnější. Má více možností a odkazuje přímo na profil GC.com (obsahuje adresu právě s GUI)
Číslo 1 je tzv titul. Každý kdo se registruje do GC si řiká cacher, tak by to tam měli vytištěné. Jenže vyvolení, kterří mají možnost hodně rychle vystudovat v PLzni se mohou pišnit titulem geo JUDr. (keška GC21EWC)
Číslo 2 přezdívka na GC.com
ID není nic jiného než číslo průkazky. Nemá to společného nic s GC.
Doufám, že jsem to vysvětlil alespoň trochu srozumitelně. No, teď se pustím na další úpravy a pak hodím výsledek.
Publikováno 14 červen 2011 - 12:58
Publikováno 14 červen 2011 - 13:04
qdo napsal/a:
Z pohledu samozvaneho grafika si rypnu:
1) font geocaching id nesedi ke grafice z gc.com, pouzit stejny jako na geocaching.com
2) pouziti pozadi z gc.com je jiste legalni
1) když použiju stejný font, tak to bude už komplet legální
2) tak vymažeme grafické nestvůrky a ponecháme pouze barvičky
Publikováno 14 červen 2011 - 15:17
Však já vím, mě se stejně víc líbí ten návrh od Labyorkie než ten s fotkou.pepa.z.pocernic napsal/a:
dr.hu: je to jen technologický test, jestli by to vůbec šlo a nějaký vzhled jsem ještě moc neřešil
Publikováno 14 červen 2011 - 16:15
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 14 červen 2011 - 16:20
m.e.d.v.e.d.i. napsal/a:
Koukam, ze se to tady pekne rozjelo, urcite super napad byl bych pro. Na prukazku bych mozna hodil ten QR kod ten se mi libi ladoval bych tam odkaz na gc.com profil a ostatni informace z karticky. Mozna bych tam pridal jeste kolonku (treba volitelnou) telefon aby se to treba dalo vyuzit i jako karticka za oknem auta a kdyz by nekdo mel problem s parkovanim tak by mel cislo (jednou jsem tu o tom cetl vlakno jak to kdo resi, dalo by s to spojit s tim) Preci jen obcas kazdej parkujeme na lesnich cestach odkud se najednou muze vyloupnout treba tezka technika a nebo jiny kacer ktery zajel hloubs.
Inspirováno a upraveno. Aneb KARTA DO AUTA
Publikováno 14 červen 2011 - 16:47
FIFI_821 napsal/a:
nemate tu kartu do auta v .cdr alebo v .psd
Dakujem
Pošli mi email s předmětem "Karta do auta" a textem uživatelského jména na GC.com a já Ti ji obratem zašlu.
Publikováno 14 červen 2011 - 16:54
Publikováno 14 červen 2011 - 16:56
S474N napsal/a:
A nebylo by lepsi to nalinkovat? Aby na tom pripadne mohli pracovat ci upravovat vsichni?
Jde mi o to, aby ten QR kod odkazoval na GC.com profil a generator nemumi dat dohromady.
Publikováno 14 červen 2011 - 17:20
Publikováno 14 červen 2011 - 17:29
Publikováno 14 červen 2011 - 18:05
Publikováno 14 červen 2011 - 19:37
labyorkie napsal/a:
Vazounkův návrh dobrý, ale mě to příjde už moc občankovský, třeba já bych raději něco ulítlejšího než "vážnějšího"
Tak jako ve všem, i zde platí že "co člověk, to názor". Já bych například zásadně nechtěl nic "ulítlého"zásadně nepořídil a jsem tedy rozhodně pro "formální" variantu.
Publikováno 14 červen 2011 - 19:47
vazounek napsal/a:
Mě nedělá problém to na počkání vždy editovat a odeslat hotovou. Bohužel, takovej exprt nejsem abych udělal nemožné.
No prave proto jsem psal, aby se ty zdrojaky daly verejne.
Publikováno 14 červen 2011 - 20:50
vazounek napsal/a:
Tak už jsem dodělal ID osobní kartu dle mého uvážení. Je to final. Takže pokud někdo bude chtít, není problém. Návrh je přední strana a zadní strana.
Super, ohromný kus práce jsi odvedl.
Škoda že FINAL není následující: Titul - pryč (no, když tak přemýšlím, tak klidně i nechat - na doklady se také tiskne..), Vlastní text - pryč (na oficiálních dokladech také žádný vastní text není...) , U data vzniku možná ne místo (no, i když pro autentičnost asi také ponechat , UID posunout místo vlastního textu ... a na druhé straně kdyby nebyla ta (s prominutím) šílenost s úchylákem a teroristou, ale "parkovací karta" podle vzoru tady uvedeného (s formálněji znějícím textem), ihned bych si průkaz objednal.
No, a pokud by to vyšlo, a dalo se to "dělat" stejně (a ve stejné kvalitě) jako řidičák, byla by to bomba a trumfli bychom i skopčáky! (njn, zlaté české ručičiky)
Jasně že ne každému se takový sranda bude líbit..takoví ale, ať nore - namísto kritiky raději zvolí ignore - ušetří si pár chvil života
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů