dachmh napsal/a:
Veliká gratulace STFkařům!!!
Jelikož jsou to příznivci mé malé hardcore série, nedá mi to
Sám vlastním kuši Excalibur Axiom s puškohledem a tudíž vím, co taková zbraň dokáže. Na 40-50m je pevný cíl při troše tréninku jistý! Na větší vzdálenosti je ale třeba náklopná montáž, strefit na 100m bez ní a zácviku cokoli je prostě nesmysl. I když - uvědomte si, že šíp máte na tuto vzdálenost v zádech za cca 1 vteřinu
Malý příběh: kamarádi z mokrý čtvrti mi loni v létě čórli měděný okapy. Něco je ale zřejmě vyrušilo, takže vzali jen půlku. Fakt jsem se nasral, ale vzduchovku ne a ne najít. Rodinka na dovolený - přestěhoval jsem se do místnosti, kde zůstaly zbývající měděný elementy a čekal - s nabitou KUŠÍ Nepřišli... Kdo by to tak asi vodsral??? Už jste potkali cikána prošpikovanýho šípem? Já teda ne...
No nic, přišli až za čtrnáct dní... :D:D
Dacháčku, ty mě neustále překvapuješ (sic!) Ještě že už ten nebezpečnej sport nedělám, to bych měl onehdá při odlovu "Yettiho doupěte" medle staženou řiť - kdo má v tý tmě poznat, jestli ty okapy jsou ještě měděný nebo už plastový, když to neví ani bedlivá sousedka na stráži... Asi vyměním akupunturní jehličky za pořádnej Ultramax...:D
Sorry za OT.