Velký dostřel
Publikováno 30 červen 2011 - 14:29
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 30 červen 2011 - 14:35
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 30 červen 2011 - 15:04
Publikováno 30 červen 2011 - 15:19
nosferatu XIII. napsal/a:
muzete sem pls nekdo dat link na tu cache, ze ktere jsou ty fotky toho mostu? Nemuzu to nejak najit... Diky
http://www.opencachi...php?cacheid=356
Publikováno 30 červen 2011 - 15:20
To je dobrá myšlénka, i nějaký raketový modelář by mohl pomoci. Nebo použij RC vrtulník.Smogeo napsal/a:
Dala by se použít protitanková řízená střela se systémem navádění po odvíjeném vodiči. Ale vysvětluj to policajtům když tě u chytnou jak s tím pálíš na most...
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 30 červen 2011 - 15:32
Trhac napsal/a:
To je dobrá myšlénka, i nějaký raketový modelář by mohl pomoci. Nebo použij RC vrtulník.Smogeo napsal/a:
Dala by se použít protitanková řízená střela se systémem navádění po odvíjeném vodiči. Ale vysvětluj to policajtům když tě u chytnou jak s tím pálíš na most...
Vrtulník už jsem řešil. Cestou nahoru s sebou lanko vezme, ale pak musí v sedmdesáti metrech proletět tělesem pilíře a následně se dostat i s lankem dolů a tady vidím drobná problém, tedy pokud by neletěl rotorem dolů... S RC letadlem to také nebude úplně jednoduché, ale třeba by to někdo dal.
Publikováno 30 červen 2011 - 15:56
LALA.eu napsal/a:
Trhac napsal/a:
Vrtulník už jsem řešil. Cestou nahoru s sebou lanko vezme, ale pak musí v sedmdesáti metrech proletět tělesem pilíře a následně se dostat i s lankem dolů a tady vidím drobná problém, tedy pokud by neletěl rotorem dolů... S RC letadlem to také nebude úplně jednoduché, ale třeba by to někdo dal.
Proč by letěl dolů rotorem? Po průletu pustí lanko se zátěží dolů, ale ten let má jiná úskalí. Ovšem na to by ses mohl zeptat na jiném fóru.
Publikováno 30 červen 2011 - 16:00
Publikováno 30 červen 2011 - 16:05
Publikováno 30 červen 2011 - 17:29
Publikováno 30 červen 2011 - 18:24
_Tom napsal/a:
Tady je asi problém při instalaci lana z dálnice, soudím, bylo by to nápadné a velmi podezřelé...
Proc? Ja myslim ze lidi co jezdi kazdy den po D1 uz neprekvapi vubec nic, snad jen spravena dalnice
Publikováno 10 červenec 2011 - 22:15
Foto z akce jsou zde: https://picasaweb.go...gCNjetv6N5JuyeA
Držíme palec a hodně štěstí všem, kdo se o něco podobného pokusí. Hlavně buďte prosím opatrní.
Publikováno 10 červenec 2011 - 22:52
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 10 červenec 2011 - 22:55
S474N napsal/a:
LALA.eu: super, na kolikaty pokus se to poradilo nastrelit?
Uprimne receno to strilel John Nash alias Magda (nebo opacne, uz ani nevim) a trefila to na asi pojedenacte. Kusi drzela ten den v ruce poprve... Jinak vlasec ovlivnuje letovou drahu a dostrel HODNE.
Publikováno 10 červenec 2011 - 23:06
Publikováno 10 červenec 2011 - 23:14
S474N napsal/a:
Uz jsem zhltnul i logy, fakt masakr!
BTW na kolik ta kuse vysla?
Kuse samotna stoji tusim 11.990 ale to je bez puskohledu, obalu, nahradni tetivy, natahovaku, vosku, sipu (4 jsou v zakladu), toulce atd. Podivej se pripadne na www.kuse.cz.
Publikováno 10 červenec 2011 - 23:19
Publikováno 10 červenec 2011 - 23:20
Publikováno 10 červenec 2011 - 23:24
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů