Přejít na obsah

Fotka

Ztrácející se GC a TB

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
224 odpovědí na toto téma

#121 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 14 November 2011 - 19:32

Jeden GC se mi ztratil v kanade a po mesicnim urgovani jsem dostal nasledujici odpoved: Your geocoin was for my collection, but because you insist! It's done! I am living Thursday to Japan... Docela sila, co?
  • 0

#122 misuli.j

misuli.j

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 14 November 2011 - 21:14

Mě visí asi tři měsíce v rukou tak 10letého kluka ze Slovenska :-( Co na takové parchanty říct...
  • 0

#123 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 15 November 2011 - 6:18

Samaell napsal/a:
Jeden GC se mi ztratil v kanade a po mesicnim urgovani jsem dostal nasledujici odpoved:

Your geocoin was for my collection, but because you insist! It's done!
I am living Thursday to Japan...

Docela sila, co?

Obyčejný kanadský zloděj.
  • 0

#124 pospici

pospici

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 27 December 2011 - 10:46

V květnu 2010 se vydal na cestu GC bobřík Kubík, který patřil naší dceří. Byl vložendo naší keše s tím, aby se na její narozeniny vrátil. Dcera slaví narozeniny právě v květnu a tak jsme ho ten měsíc vyslali na cestu. Bohužel se nikam nedostal, byl viděn a trochu zmátl, že se má vrátit do května, tak zůstal v keši, ale kačer s nickem aksuram ho vzal a napsal toto: " Vydá se na cesty, takhle by se nikam nedostal, kdyby se ho každý bál vzít ;-) Nemam ho ted u sebe, tak nemuzu opsat cislo :-( Ale je v bezpeci :-)" , ale už nikam nebyl vložen a nebyl zalogován. Na e.mail první bylo odpovězeno, že najde krásnou schránku, kam bude umístěn, na další e.maily už dotyčný nereagoval. Bohužel mě to přivádí jen k tomu, ne všichni kačeři se chovají spráně....u mudlů bych to pochopila, u kačera bohužel ne. Rok uběhl a Kubík nikde, dcera Kubíka oplakala, já chtěla napsat už dřív, ale dala jsem si lhůtu do konce roku. Vím, že už se Kubík nikdy nevrátí, ale mrzí mě, že jsou mezi námi takoví lidi......

třeba si dotyčný přečte příspěvek a hne se v něm svědomí....

Dcerky Kubík je tento

http://www.geocachin...aspx?id=2375433
  • 0

#125 Obludka

Obludka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 227 příspěvků(y)

Publikováno 27 December 2011 - 11:22

Nám se ztratila tahle botička.. TB41DZQ Vzal ji z keše člověk, který má 5 nálezů.. A psal, že ji dal svému kamarádovi, který slíbil, že ji umístí do nějaké keše.. Neumístil.
  • 0

#126 kulhal

kulhal

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 930 příspěvků(y)

Publikováno 27 December 2011 - 11:59

Aby toho pesimismu nebylo tolik: - Můj geocoin [tb]TB287TW[/tb] vyzvedla v září 2010 slečna z Polska. Našla ho ve své první a poslední keši. - V polovině roku 2011 odpověděla na asi třetí zprávu, že geocoin nosí celou dobu u sebe v peněžence, ale že neví, kdy se dostane k tomu, aby našla další keš. - V prosinci 2011 mi napsala, že vložila coin "do krabice". Log žádný. - No a před pár dny coin našel a posléze úspěšně zalogoval nový nálezce. Coin zase žije a cestuje. Cesty cestovatelů jsou nevyzpytatelné. Měsíční, a jak vidět i roční nezvěstnost nemusí nic znamenat.
  • 0

#127 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1435 příspěvků(y)

Publikováno 27 December 2011 - 12:53

Poslední případ oživlého geocoinu, který jsem zažil: [tb]TB273E7[/tb] byl 15.1.2011 vyzvednut teamem Kravovy kosti z cache u Oldřichova dubu v Peruci, 18.10.2011 jsem ho našel v cachi GCKZJ8, nebyl zalogovaný ani v logbooku ani na internetu, ale hlavně že je na světě!
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#128 bella-donna

bella-donna

z ZZ9 Plural Z Alpha

• Members
  • PipPipPip
  • 458 příspěvků(y)

Publikováno 27 December 2011 - 13:11

kulhal napsal/a:
Aby toho pesimismu nebylo tolik:

Taky něco pro zahnání pesimismu:
Synkova formule [tb]TB2J0W0[/tb] zmizela 16.11.2010 v Německu v keši, kterou založil owner, který má dnes už neuvěřitelných 26 nálezů (dal ho tam kačer, který neměl nálezů o moc víc). Keš byla brzy archivována. Po několika mailech jsem TB oželela a vložila ho 15.7.2011 do místního jabloneckého pohřebiště GC2P455.
No a 21.12.2011 ho kačer Nobija z té archivované kešky vyhrabal a dal mi předvánoční dárek :-)
Rok opravdu nic neznamená.
  • 0

#129 Doc Bogeyman

Doc Bogeyman

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 83 příspěvků(y)

Publikováno 27 December 2011 - 13:17

Mně pořád není jasné, co z toho mají, když to ukradnou? Na co jim může takový ukradený TB sloužit??? Tohle mi hlava nebere. :@ BTW, teď se mi stala humorná příhoda s travel bugy: vyměnil jsem u jedné keše s jiným kačerem dva travel bugy a týž den je odnesl do jiné. Při logování druhý den jsem zjistil, že je onen kolega krátce předtím vytáhl právě z té keše, do níž jsem je vložil. :D
  • 0

#130 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3057 příspěvků(y)

Publikováno 02 January 2012 - 0:14

TB mého synka, který jsme dávno v duchu pohřbili, dnes jakási girl převezla přes Atlantik a přidala mu tak 7000 km. Dotyčná má slovené tři kešky - v první v Německu ho našla, druhou protáhla a do třetí po půl roce vložila!
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#131 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 02 January 2012 - 6:51

Tak proto jsem po Vánocích pustil další tři coiny...
  • 0

#132 Johule

Johule

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2012 - 10:02

Dnes jsem se po půl roce vzdala nadějí na znovuobjevení mého TB a označila ho za ztraceného. Ale je to záhada, je to už můj druhý TB, který se dostal do Ameriky a okamžitě zmizel. Zatímco nechvalně proslulým Německem i našimi krajinami cestoval dlouhou dobu bez potíží...S tím vykrádáním to bude asi všude stejné...nezbývá než doufat v jejich zmrtvýchvstání...
  • 0

#133 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2012 - 10:04

Johule napsal/a:
S tím vykrádáním to bude asi všude stejné...

Jo, krade se úplně všude. Taky průběžně označuju za ztracené a dokupuju nové.
  • 0

#134 syselpolni

syselpolni

syselpolni

• Members
  • PipPipPip
  • 131 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2012 - 10:44

pospici napsal/a:
Dcerky Kubík je tento
http://www.geocachin...aspx?id=2375433

Tady má jednoho do party:
http://www.geocachin...89-99bb6f659c47
Jméno jsem mu raději nedával, abych k němu náhodou citově nepřilnul :-)
  • 0

#135 edheldil

edheldil

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2012 - 11:05

Smrk napsal/a:
Někdy to musí být neuvěřitelné příběhy, škoda, že ty coiny neumějí vyprávět.

Muj Tux http://www.geocachin....aspx?id=887176 lezel 2 roky v nepublikovane kesi na Korsice, nez ho zakladatel zase odvezl zpatky do Cech ... Aby se vzapeti ztratil v Britanii.
  • 0

#136 hrabosata

hrabosata

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2012 - 11:58

Náš první TB asi před rokem a půl vcelku v pohodě doputoval do Skotska, chvíli se jím toulal a pak ho z jedné keše vyzvedl kačerský pár s cca 300 nálezy, který jak naschvál od té doby neodlovil ani jednu keš. A na e-mail samozřejmě taky nereagují. Dva další TB jsou naštěstí stále na cestách. GC raději nepouštíme, jsou to moc hezké věci na to, abychom je nějakému nálezci darovali :(;).
  • 0

#137 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2012 - 18:27

Ahoj, neviděl jste někdo náhodou můj GC - Dvouvýroční http://www.geocachin...aspx?id=3346271 ? Nezvěstným se stal počátkém prosince ve slovenské keši Pressburg http://www.geocachin...a-a418677aa0d0. Stále tam je vložen, vypadá to, že tam není...:-(((
  • 0

#138 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2012 - 22:00

hrabosata napsal/a:
... jsou to moc hezké věci na to, abychom je nějakému nálezci darovali :(;).

To jsem si při koupi mého prvního coinu říkal taky, ale dva dny jsem ho měl na počítačovém stolku a prohlížel si ho. Další dva týdny se válel v šuplíku, tak letěl do keše. Přeci jen než se ztratí, tak z něj má radost několik dalších kačerů a moje radost z jejich logů je větší, než když ležel v tom šuplíku. Představuju si, jak ten kačer vyndavá pixlu z igelitu, pak ji otvírá a pod haraburdím se leskne coin... No není to nádhera? Za ty tři stovky mi to stojí :-)
  • 0

#139 Playletka

Playletka

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2012 - 8:59

Smrk napsal/a:
No není to nádhera? Za ty tři stovky mi to stojí :-)

Tak tak..a proto do světa vypustím krásný ještědský coin, co jsem dostala k Vánocům. Stejně se teď válí v šupliku..;)
  • 0

#140 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 25 April 2012 - 9:48

Teď jsem dělal inventuru svých coinů a zjistil, že další tři pravděpodobně skončily u kačerů s méně než deseti nálezy. Kdyby si tak nejdřív musel každý před registrací přečíst pravidla a pak třeba vyplnit nějaký test... Pak chápu, že když vidí první coin, tak nepochopí, co to je a kódu na boku si ani nevšimne. Když jsem našel svůj první coin, tak jsem měl jen potuchy, co to je, tak jsem to tam radši nechal. Ztracenci ale udělali alespoň několika jiným kačerům při nálezu radost.
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka