Přejít na obsah

Fotka

Ztrácející se GC a TB

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
224 odpovědí na toto téma

#101 RVH Team CZ

RVH Team CZ

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 29 říjen 2011 - 22:43

Tak taky prijdu se svou troskou do mlina. Před více než rokem jsme založili svou prvni cache, a vližili 3 TB pro FTF nálezce. Shodou okolnistí měl FTF 3 kačeři spolu, tak si je rozebrali. Jeden se odmlčel na půl roku, pak se pohnul a byl vložen do keše, která byla o dva dny později archivována... Druhý byl vložen do jiné keše, následující nálezce (o dva dny později) do logu připsal, že se v keši žádný TB nenachází a od té doby po něm není ani vidu ani slechu. Jestli tam byl skutečně vložen...čert ví...nebo jestli ho další nálezce zcizil a raději zalogoval, že tam nic není... A třetí (musím zaťukat) se před pár dny dostal do Finska tam si zatím spokojeně cestuje. ALE ŽE NĚKDO ZNIČÍ VĚC KTERÁ MU NEPATŘÍ A PŘIPRAVÍ TAK DRUHÉ O RADOST A SPOLEČNOU ZÁBAVU A VÝMĚNU MYŠLENEK, TO BYCH ŘEZAL!!!
  • 0

#102 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2011 - 11:21

tak sem tu nedavno si taky skuhrala jak uz mam 6 minci ztracenych...

a ted se mi po pul roce jedna vratila mezi zive B)

TB3BHC7 XORKs Pirate Booty - Skull and Swords Dubloon

ted jeste tech 5 dalsich ... :(

• 0

#103 AZULKA

AZULKA

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2011 - 12:02

Ráda GC a TB přemísťuji,ale snažím se je vkládat do "bezpečných" keší.Finále multi či mysterek,nebo tradičky,které nejsou tak snadno nalezitelné.Občas si ještě kontroluji,další pohyb mnou vložených předmětů.:)
  • 0
Lepší je chtít co nemáš,než mít co nechceš.

#104 Entita

Entita

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2011 - 21:10

To Azulka: teď na zimu je ovšem mírně zrádné umístit trackable do mysterky nebo vzdálenější multiny, zvyšuje se pravděpodobnost, že tam hluboce zazimuje. Na frekventovanějších místech souhlas, taky se o to snažím, ale jestli se tím něčemu předchází, těžko říct.
  • 0

#105 triakcz

triakcz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2011 - 15:51

Přídávám jeden z našich kousků co už je nějakou dobu nezvěstný, co mě ale štve nejvíc, tak je nezvěstný hned poté co jsme jej dali do první kešky :(. http://coord.info/TB4P1CB :(:(:(:(:(:(:(
  • 0

#106 DittmannCZ

DittmannCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2011 - 21:14

taky mám takový, frajer neodpovídá.
  • 0
DittmannCZ

#107 Entita

Entita

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 04 listopad 2011 - 14:35

DittmannCZ - jde o toho krásnýho psíka s Track Me Geocoin? Farmus toho 1.8.2011 kdy naposledy lovil, lovil s brzozin family, ti by ho mohli znát.
  • 0

#108 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 786 příspěvků(y)

Publikováno 04 listopad 2011 - 15:26

A tak se taky pridam. Sem si rikal, ze teda taky nejaky ten coin poslu. Poridil jsem si (adoptoval) Not Another Micro! Geocoin ... pojmenoval ho ... trosku ho povozil ... a poslal do sveta. Vyzved ho kacer/ka koldon z jedne prazske kese, kde jsem ho vypustil... odcestoval do usteckeho kraje. A odtud ho vzali zase do Prahe, do hostivarskyho Ztroskotaneho Ufa, kde ho vzal DZUBE (grabnul ho z kese) a pry vlozil do kese Vodárna Střelná. Ale doted ho nezalogoval jako vlozeny, majl nic ... zkusim dnes jeste znova napsat. Ale co, je to prvni coin co jsem poslal ... a nadeje umira posledni.
  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+  s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

https://www.brazovic.cz     

#109 DittmannCZ

DittmannCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2011 - 17:29

Entita napsal/a:
DittmannCZ - jde o toho krásnýho psíka s Track Me Geocoin? Farmus toho 1.8.2011 kdy naposledy lovil, lovil s brzozin family, ti by ho mohli znát.

Zkoušel jsem psát i na BRZOZINy, a bez odpovědi, tak já už fakt nevím
  • 0
DittmannCZ

#110 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2011 - 15:20

http://www.coinsandp...ag#.TrvdCVaQDMA

hmm, ale co se pak stane kdyz se nahodu ta mince objevi ... to by pak byl hokej :S
  • 0

#111 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2011 - 16:04

Tak tohle je blbý. Mě už se stalo, že jsem coin označil za ztracený a pak se objevil. Možnost, že budou dva předměty s tím samým číslem je poměrně veliká.
  • 0

#112 Entita

Entita

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2011 - 17:27

Myslím, že u většiny lidí, co čekají půl roku nebo déle, jestli se trackable někde nevynoří, už zase tak velká pravděpodobnost dvou kolujících předmětů nebude. Osobně bych počkala rok a potom proč ne, ale finančně mi to zase takový zázrak nepřijde.
  • 0

#113 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2011 - 21:29

Všichni mi říkali, ten si nech doma, pusť jen ty horší. . . No, a je to tady :( [tb]TB485GM[/tb]
  • 0

#114 PRESEKA

PRESEKA

PŘESEKA

• Members
  • PipPipPip
  • 677 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2011 - 21:38

...kosmonautika má poslední dobou smolné dny. Ale vážně - v němcích je ještě naděje, že se Gagarin schoval do nějaké OpenCache je jich tam kupodivu docela dost. Přátelům takto ožil ztracený coin až po roce někde u Berlína. No a jeden člen týmu už také od léta čeká na obživnutí svých mincí co se cestou do Moskvy ztratily u sousedů. Zatím bez odezvy :( Přeji tedy lepší osud a poctivého nálezce tvého GC.
  • 0
Děláme to pro zážitky a když je hezky tak nikam nechvátáme...
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !

#115 Entita

Entita

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2011 - 21:59

Nejen kosmonautika :( Já jsem před déle než měsícem vložila do celkem důvěryhodně vypadající keše krásný coin TB1GZ3P. Před pár dny někdo napsal, že v keši není :(:( Byl celkem dost dlouho na cestě, myslím, že mi to žere i mrzí víc, než kdyby byl můj vlastní :(
  • 0

#116 PRESEKA

PRESEKA

PŘESEKA

• Members
  • PipPipPip
  • 677 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2011 - 22:11

:( njn, na aukcích je po něm velká poptávka tak možná nějaký "obchodník" neodolal lákavé nabídce. Ale tak třeba se jen zakutálel do rozpáraný kapsy - také jsem takto po pár měsících našel 2 kousky zapomenutý u mne v zimní bundě co jí používám jen na chalupě ;)
  • 0
Děláme to pro zážitky a když je hezky tak nikam nechvátáme...
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !

#117 Entita

Entita

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2011 - 22:23

PRESEKA TEAM napsal/a:
Ale tak třeba se jen zakutálel do rozpáraný kapsy - také jsem takto po pár měsících našel 2 kousky zapomenutý u mne v zimní bundě co jí používám jen na chalupě ;)

Pevně doufám, že můžeš mít pravdu, přece jen začal podzim a lidi převlíkají svrchní oblečení ;)
První, kdo se po mně logoval (na netu), byl Němec, tak ještě možná mám malou naději, že je v sousední zemi a někdo ji vyloví z alternativní cache...
Chjo.
  • 0

#118 Kiwatko

Kiwatko

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2011 - 22:27

Já kešuju jen nárazově, když se někam dostanu, tak si okolí vylovím. Ale nemám moc čas, takže mám za pár let teprve něco přes 200 nálezů...od srpna mám doma jedno TB, bohužel když se náhodou k nějaké keši neplánovaně dostanu, většinou ho nemám u sebe...Ale dnes jsem ulovila druhé TBčko, shodou okolností jsou obě dvě auta, a příští týden se chystám na GC výletek, tak je umístím... Nesockuji si je doma záměrně, a myslím, že takových je nás víc...
  • 0

#119 Entita

Entita

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2011 - 23:09

Kiwatko, to je myslím všechno možné. Ale člověk, který to úmyslně nedělá, dá většinou majiteli vědět jak se věci mají, nebo připíše v tom smyslu WN k předmětu. Když člověk ví, že jeho předmět žije a že držitel reaguje, je to mnohem lepší. A taky je možné, když člověk fakt nemá čas, odnést cestovatele do nejbližší už odlovené keše, aby plnil účel - cestoval, to mám v plánu já, až ta situace nastane. ;)
  • 0

#120 Entita

Entita

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2011 - 7:39

Smogeo, co je nejbližší keš pro mě, nebude pro jiné kačery. Měla jsem to napsat přesněji - do nejbližší slušné keše. Na předání aktivnějšímu kačerovi se s tebou shodnu ráda, akorát že nikoho příhodně v dosahu neznám, takže řešení pro mě nee. Počítám, že mám trochu přehled o svém čase, takže prostě nebudu TB brát, když bude další lov v nedohlednu.

• 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama