Ztrácející se GC a TB
Publikováno 18 květen 2012 - 9:46
Publikováno 18 květen 2012 - 9:51
Blexa napsal/a:
No ja si spis rikam, ze Peru a Persie jsou dve docela vzdalena mista.
Asi Stalin přestěhoval Peršany do Peru :-)
Publikováno 18 květen 2012 - 10:02
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 28 květen 2012 - 18:17
Publikováno 28 květen 2012 - 22:14
Publikováno 29 květen 2012 - 5:14
OK2BSY napsal/a:
... zvlášť nedávat to do keší typu 1/1 a pod., nejlépe multi nebo mystery.
... přínosem by byla placená registrace...
Pak zvažuji, jestli poslat do světa GC v hodnotě několika stokorun, nebo i třeba TB, je pro mě zajímavé sledovat, jak se pohybuje po světě. A prokrmovat tyhle loupežníky mě opravdu přijde žinantní.
Zdravím všechny a přeji prima zážitky a hodně FTF.
Za vložení coinu do keše 1/1 bych lámal ruce.
Taky bych byl pro zpoplatnění celé hry, odpadly by děti s telefony, které se vydávají na keše před odpoledním vyučováním.
Takoví piráti existují, hlavně mezi školní mládeží. Kdysi jsem pracoval jako učitel a taková alba s coiny jsem viděl. Jen jsem ještě nevěděl, co to je. Ale přesto coiny do světa pouštím, i hodně drahé. Ta radost, kterou tím způsobím kačerům, za to stojí. A nakonec z toho má radost i zloděj.
Publikováno 29 květen 2012 - 9:53
Publikováno 29 květen 2012 - 10:09
Stribrna rosa napsal/a:
... snad by opravdu pomohlo zpoplatnění, nebo ukládání cennějších věcí jen do placených kešek?
Podle mě by to pomohlo. I kdyby to byla stokoruna za rok, tak děti a pak kačeři, co najdou deset keší a končí, by si to rozmysleli. Hodně coinů končí v rukách lidí, kteří najdou čtyři keše a pak je to přestane bavit. Mých coinů takhle skončilo několik. Už jsem tady taky četl příběh o tom, jak někdo koupil aktivní coin v zastavárně...
Publikováno 29 květen 2012 - 10:10
Smrk napsal/a:
Za vložení coinu do keše 1/1 bych lámal ruce.
Vyrážím do Meklenburska, právě se jeden můj coin ocitnul v keši 1/1 na dálničním odpočívadle vedle pumpy :-(
Publikováno 29 květen 2012 - 19:31
Publikováno 29 květen 2012 - 21:51
Publikováno 03 červen 2012 - 12:00
Publikováno 03 červen 2012 - 12:52
Publikováno 03 červen 2012 - 13:09
Jasně, pokud je to v rámci jednoho dne, tak to beru - prostě se stane. Ale v mém případě byla prodleva mezi vyzvednutím a následným uložením cca 14 dní..mpik napsal/a:
Spousta traků má úkol jen v listingu, ne u sebe. A protože lovím nárazově, snažím se minci hned někde nechat. Takže už se mi taky stalo, že jsem ji dal někam, kde být nechtěla, a zjistil jsem to až při logování.
Publikováno 03 červen 2012 - 14:28
Tak jestli to byl třeba cizinec a ta keš byla poslední co tu u nás našel a pak doma při logování zjistil že se nemá vyvážet z ČR tak potom už těžko mohl do ČR coin vrátit.l_ucie napsal/a:
Jasně, pokud je to v rámci jednoho dne, tak to beru - prostě se stane. Ale v mém případě byla prodleva mezi vyzvednutím a následným uložením cca 14 dní..mpik napsal/a:
Spousta traků má úkol jen v listingu, ne u sebe. A protože lovím nárazově, snažím se minci hned někde nechat. Takže už se mi taky stalo, že jsem ji dal někam, kde být nechtěla, a zjistil jsem to až při logování.
Edit: ale jak koukám tak to je Čech, v tom případě to je na pár facek.
Publikováno 03 červen 2012 - 16:17
mpik napsal/a:
Jinak už dlouho pěkné kousky vídám na eventech a v keších ne.
I tato doba brzo skončí, nám se na posledním eventu 2 GC ztratila (
Publikováno 03 červen 2012 - 17:05
mpik napsal/a:
Jinak už dlouho pěkné kousky vídám na eventech a v keších ne. Posunulo se to do sběratelské polohy. Asi se časem vrátí trakování symbolických předmětů - figurek, plyšáků, drobností - a kvalitní mince se pouštět do oběhu nebudou.
Jenže ukázání na eventu není takový pocit, jako když otevřu keš a tam se leskne coin. A když máte coiny doma, upřímně mi řekněte, jak často se na ně díváte. Jsou někde bez užitku v šuplíku a čekají na event. Já koupím coin za tři stovky, rok běhá, najde ho dvacet lidí a dvacet lidí z něj má radost. Takže udělám radost každému z nich za patnáct korun :-)
Publikováno 03 červen 2012 - 17:06
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů