Kačeři vyžírky, kteří jen loví a nic nezaložili
Publikováno 04 červenec 2011 - 23:56

Publikováno 04 červenec 2011 - 23:58
Publikováno 05 červenec 2011 - 0:00
Publikováno 05 červenec 2011 - 0:01
Publikováno 05 červenec 2011 - 0:01
Citace
brzozin family napsal/a:
No to bych měl ten život dost chudý, kdyby tohle byla klíčová otázka mého života, nemyslíš? :-)) Mně třeba pro změnu znepokojuje, jak mi každý den přichází z banky SMS, kde mám stále méně a méně peněz. Celé noci nespím z toho, kolik koťátek do rána zemře. A podobně.
Víš co, jdi zachraňovat konto a koťátka vynech GC.
Publikováno 05 červenec 2011 - 0:02
Citace
No vida, to už bych i chápal, ale proč jsi to nenapsal rovnou?brzozin family napsal/a:
Nemyslím si, že si odporuju. Prostě se mi nelíbí kačeři, kteří dělají z toho, kolik keší odlovili a jak dlouho už GC dělají, nějaký fetiš, něco, co je povyšuje nad ostatní amatéry. A když pak ještě zjistíš, že ten člověk jen loví a nikdy nic neudělal pro ostatní kačery (třeba založením nějaké pěkné krabky), tak tě to prostě naštve. Howgh.

Publikováno 05 červenec 2011 - 0:04
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 05 červenec 2011 - 0:07
Publikováno 05 červenec 2011 - 0:10
Publikováno 05 červenec 2011 - 0:10

Publikováno 05 červenec 2011 - 0:16
Publikováno 05 červenec 2011 - 0:24
Publikováno 05 červenec 2011 - 0:30

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 05 červenec 2011 - 0:36
Citace
brzozin family napsal/a:
No čekal jsem konstruktivní diskusi. Zatím to vypadá, že se tady jen pár zamindrákovaných jedinců snaží urážet autora příspěvku. Jak typicky české.
Autor se urazil sám už v prvním příspěvku a to rozhodně není ryze české. Proto prosím autora vlákna aby neurážel čechy !!! a češství !!! Dále se ohrazuji proti tvrzení "že jsem zamidrákovaný jedinec" a žádám autora tohoto vlákna, aby přestal se svými invektivami proti ostatním. Z jeho příspěvků je možné posuzovat tak akorát na to, že "zamindrákovaný" je on sám.
Rád bych věděl důvod tohoto vlákna, neboť z příspěvků je zřejmé, že autor je se svými názory osamocen!
Tedy nejsem žádný "zamindrákovaný jedinec" a nesnažím se urážet autora tohoto příspěvku, spíše to vypadá, že se autor snaží urazit ostatní a je "zaminrákovaný".
Publikováno 05 červenec 2011 - 0:55
Citace
brzozin family napsal/a:
No čekal jsem konstruktivní diskusi. Zatím to vypadá, že se tady jen pár zamindrákovaných jedinců snaží urážet autora příspěvku. Jak typicky české.
Nevšiml jsem si, že by Tě někdo urážel. Na to sis docela dobře vystačil sám, aby ses shodil.
A co se týče vyžírků. GC je snad hra, kterou dělám pro radost. Kešek je všude dost a zakládat další jen proto, abych nějakou měl, je nesmysl. Až najdu nějaké pěkné zajímavé místo, klidně keš založím, ale nepotřebuji mít krabku v každým křoví...
Publikováno 05 červenec 2011 - 1:24
Citace
brzozin family napsal/a:
Už delší dobu mně štvou někteří kačeři (a není jich málo), kteří ke GC přistupují z pozice ryzích konzumentů. Loví keše (někdy jako o život) aniž by sami byť jen jedinou založili. Tento ryze konzumní přístup se mi moc nelíbí. Vím, řeknete si, pravidlům to neodporuje, tak co je komu do toho. Jenže zamyslete se. Kdyby se takto sobecky chovali všichni kačeři, nebylo by co lovit. GC by prostě neexistoval.
Ono vymyslet a založit kešku stoji nemalé duševní a někdy i finanční prostředky. Chápu, že se mnohým lidem (já bych je nazval vyžírky) do toho nechce. A když pak vidíte, jak se někteří z těchto vižírků, kteří mají třeba několik tisíc kousků, povyšují nad nás póvl, který se zmohl sotva na 500, rupnou vám už nervy.
Jaký na tohle máte názor?
Bylo by ti milejší, kdyby každý kačer povinně za každých řekněme 200 nalezených keší založil nějakou díkyzabodovku ve výkalech nebo za okapem?
Publikováno 05 červenec 2011 - 5:30
Citace
brzozin family napsal/a:
Nemyslím si, že si odporuju. Prostě se mi nelíbí kačeři, kteří dělají z toho, kolik keší odlovili a jak dlouho už GC dělají, nějaký fetiš, něco, co je povyšuje nad ostatní amatéry. A když pak ještě zjistíš, že ten člověk jen loví a nikdy nic neudělal pro ostatní kačery (třeba založením nějaké pěkné krabky), tak tě to prostě naštve. Howgh.
Lidi kolem geocachingu dělají fetiše z kde čeho :-) Nejen kolik mají keší, ale i kolik mají FTF, kolik CWG, kolik coinů nalezených, logovaných na eventech nebo doma v igeliťáku, kolik našlapali kilometrů, kolik mají hvězdiček, kolik mají zemí, kolik mají suvenýrů...
Publikováno 05 červenec 2011 - 7:24

Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě
Publikováno 05 červenec 2011 - 7:53
Citace
A proto chces udelat fetis ze zalozeni kese.Nemyslím si, že si odporuju. Prostě se mi nelíbí kačeři, kteří dělají z toho, kolik keší odlovili a jak dlouho už GC dělají, nějaký fetiš, něco, co je povyšuje nad ostatní amatéry.
Publikováno 05 červenec 2011 - 7:56
Citace
brzozin family napsal/a:
Asi jsme se fakt nepochopili. Zřejmě jiná vlnová délka. Pokud někdo myslí, že chci, aby tady někdo zaplaveloval krajinu novýma pixlama, tak si fakt nerozumíme. Ale když někdo hraje GC pátým rokem, má odloveno 5000 keší, roztahuje se tady na fóru, jaký je to profík a sám se nezmohl ani na jedinou kešku, kterou by poskytl jiným kačerům k lovu, tak tvrdím, že je to vyžírka, který pro GC nehnul ani prstem.
Ovšem, doufám, že to někdo nevezme osobně. I když vidím, že už se tu takoví sbíhají.
Tak možná na rozdíl od zbytku Tě docela chápu, vlastně jsem tento problém neřešil do té doby, než mi "jeden z takových" švihnul need archived log na vlastní keš, která byla disablována kvůli plnému logbooku. Kontrolní otázka, myslíte si, že by tam doplnil náhradní papír ? Kdepak papír, a že by se ji pokusil alespoň sám odlovit ? Ano, správnou odpověď uhádnete. Neudělal z toho naprosto nic ! Ano, pomyslel jsem si, takového vyžírku, kdy mne na jazyk přišlo mnohem horší slovo, patří nakopat tak leda do zadele.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů