Kačeři vyžírky, kteří jen loví a nic nezaložili
Publikováno 05 červenec 2011 - 8:04
Vezměme to z druhý stránky - kdyby bylo míň toho póvlu, co jen běhá po světě a cpe keše ke každýmu rohu, bylo by zase mě, vyžírkovi, stokrát líp! Vůbec nevim, jak jste přišli na to říkat nějakému kačerovi "profík"
Buď nadhoď konkrétní nick, nebo jdi radši ven za krabičkama... (aspoň do PM, jestli se bojíš toho že by tě těma bodama co má umlátil k smrti, kdyby si ho prásknul...
edit: já tu nikoho s 5k+ co se roztahuje na fóru, nic pro GC neudělal a nezaložil ani jednu keš nevidim, takže brzdi...
A jestli jste si nevšimli, tak většina těch "profíků" jak jim říkáte sem na fórum mezi ten "póvl" už ani neleze - a jak to tak sleduju, dobře dělaj...
Publikováno 05 červenec 2011 - 8:11
Publikováno 05 červenec 2011 - 8:19
Publikováno 05 červenec 2011 - 8:35
Citace
brzozin family napsal/a:
Ono někdy napsat radikální názor vyžaduje odvahu smířit se s tím, že to prostě někteří nepoberou, nebo to budou brát osobně nebo si jen budou potřebovat na někom vulgárně zchladit žáhu. Že?
Typicka ukazka projekce - v prvnim svem prispevku sis vulgarne zchladil zahu na "mnohych lidech" a potom ses divil, kdyz ti prave "mnoho lidi" zareagovalo opacne, nez sis predstavoval. Jak tu nekdo napsal uz drive, osobne nemam nic proti tomu, aby ses "vylil" pred dnem volna, ale prosim te, potom sem nepis. Ver mi, ze i zde plati ono otrepane "rano moudrejsi vecera".

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 05 červenec 2011 - 8:39

Publikováno 05 červenec 2011 - 8:40
Citace
E-Ryc napsal/a:
Panove, klid... Tohle je jasne troll vlakno http://cs.wikipedia....roll_(internet)
To je dobré

K obsahu vlákna se raději nevyjadřuji neb jsem vyžírka a ještě k tomu zakomplexovanej začátečník

Publikováno 05 červenec 2011 - 9:06

Publikováno 05 červenec 2011 - 9:13
Publikováno 05 červenec 2011 - 9:14
Publikováno 05 červenec 2011 - 9:21
No a k tématu. Jen proboha to ne. Myslím, že obecně keší je dost a dost a přikláním se ke kvalitě než ke kvantitě. Nemám odloveno ještě moc, ale dokážu odhadnout, že tak 1/3 keší byla hodně dobrá, 1/3 ušla a zbytek byl opravdu jen "díky za bod". Při povinnosti každého kačera za 10 nálezů založit jednu keš by to tady bylo fakt asi hodně "díky za bod".
Co ale umím připustit je to, že občas zamrzí kritika takového kačera bez základu, že on by to jistě založil lépe a na lepším místě a dal by tam nejmíň regulárku atd. atd.
Publikováno 05 červenec 2011 - 9:35
Publikováno 05 červenec 2011 - 9:53

Publikováno 05 červenec 2011 - 10:00
Stejně tak mi nevadí pravý opak. Omezovat, že zakládat se dá pouze s 50 nalezenými kešemi je hloupost. Každý cacher nemá auto, nebo třeba ani kolo a už vůbec ne na rozhazování peněz za bus/vlak každý týden nebo třeba ani tolik času. Já osobně jsem první keš založil, když jsem měl uloveno sotva 10 keší, za chvíli bude keši rok a zatím každý, kdo se trochu v logu rozepsal, tak chválil.
Co mi ale vadí je kritika typu: "už dlouho jsem zde chtěl založit keš, ne jen microvku jak ty, ale regular". od cachera, který nic nezaložil. Stejně tak třeba: proč jsi zakládal keš na místě, kde už jedna kdysi byla?
Ať si každý loví a zakládá jak chce, ale hlavně ať keše neničí a má trochu úctu k ownerům.
Publikováno 05 červenec 2011 - 10:04
Publikováno 05 červenec 2011 - 10:46
Citace
Ano, tak to je. Vzhledem k stavu naší české a vlastně i evropské populace, by bylo přínosnější, kdybychom věnovali víc času a péče vzniku a výcviku nových kačerátek. Hecovat ke zvýšené tvorbě keší je jak hecovat Indy do množení!Zhabza napsal/a:
Já osobně mám pocit, že keší je víc než dost. (Mnohem víc než dost) A že zakládat bezhlavě další je zbytečné. Až uzraje jedna z těch keší co mám v hlavě, potom založím, ale nazvat mě vyžírkou? To se mě dotýká. Jenom to prostě vidím jinak.
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 05 červenec 2011 - 10:52
Citace
Presne tak, zvlastepak kdyz dnes neni problem posbirat po skarpach desitky kesi za den ....mpik napsal/a: Počet odlovů před založením první nemusí být rozhodující ....
Publikováno 05 červenec 2011 - 11:00
Citace
V Praze. Jinde to problém být může. Někde je jich pár a začátečník to komplet vyloví za krátký čas.kapsa napsal/a:
Presne tak, zvlastepak kdyz dnes neni problem posbirat po skarpach desitky kesi za den ....
Publikováno 05 červenec 2011 - 11:11
Citace
Jen v Praze ?? Omyl, skoro vsude ! Nebo je snad tech "bodosbernych" serii a powertrailu malo ??mpik napsal/a:
Citace
V Praze. Jinde to problém být může. Někde je jich pár a začátečník to komplet vyloví za krátký čas.kapsa napsal/a:Presne tak, zvlastepak kdyz dnes neni problem posbirat po skarpach desitky kesi za den ....
Publikováno 05 červenec 2011 - 11:37
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů