Prevod mapy z IMG do mapsource
Publikováno 21 červenec 2011 - 0:10
Publikováno 21 červenec 2011 - 6:30
Publikováno 21 červenec 2011 - 7:20
Publikováno 21 červenec 2011 - 8:11
http://www.cgpsmapper.com/buy.htm
Který umí poslat .img datový soubor do garmina a zároveň by měl umět vytvořít .exe soubor pro instalačku map do mapsource.
Malý přídavek: na ještě fajnovější experimentování s mapama je program GPSMapEdit, do kterého naimportuješ mapu v .img, tam si s ní pohraješ a upravíš, a pak zpátky převedeš na .img pomocí cGPSmapper (free verze je ořezaná, ale na turistiku v pohodě stačí)
Publikováno 21 červenec 2011 - 9:45
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 21 červenec 2011 - 10:20
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 21 červenec 2011 - 11:17
Publikováno 18 leden 2012 - 14:24
Publikováno 18 leden 2012 - 15:35
Publikováno 18 leden 2012 - 15:49
Publikováno 19 leden 2012 - 8:37
Publikováno 23 leden 2012 - 1:44
Publikováno 17 září 2012 - 8:48
Zkoušel jsem teď převést některé free mapy do Mapsource a dělá mi to totéž. Padá s odkazem na jinou verzi indexeru.pitovo napsal/a:
lacop: vecer se mi pak podarilo pres ten gmap tool, aniz bych si to tu precetl, ale diky
haluma: myslim tvuj msm. nepodarilo se mi to rozchodit, i kdyz tam snad neni, kde bych mohl udelat chybu. po spusteni to udela adresar v c garmin/x, tam udela ten img soubor, vyhlasi chybu (primo spadnuti) pri pusteni cgpsmapper (hned potom co zjisti, ze nema nastavenu kodovou stranku), pak se otevre nove okno (predpokladam znopvu cgpsmapper, kde neco v rychlosti probehne, v msm to lze videt jako nainstalovanou mapu, ktera se jmenuje cislem vyplnenym v map id, ale v mapsourcu nainstalovana neni....
snad jsem to popsal dostatecne...
A jak zjistit jaké číslo má být ID? Nebo je to jedno?
Publikováno 11 září 2019 - 20:51
Dovoluji si vzkřísit téma. Jde dnes nějak dostat free mapu též do mapsource / basecamp bez nutnosti mít stále připojenou GPSku, kam je nainstalovaná?
Zkoušel jsem zde zmíněné MSM, ale ten (i když vyplním nové "Map ID" i "visible name" (zvolím nějaké číslo a nějaké jméno) mi padá s hláškou: "cannot open file"". Název souboru či adresáře nebo jmenovka svazku je nesprávná".
Předem díky za radu.
Publikováno 12 září 2019 - 11:05
Pokud si to nepletu, tak http://www.gmaptool....ontent/gmaptool umi vzit IMG z GPSky a nainstalovat ti to jako mapu do pocitace.
Publikováno 12 září 2019 - 22:27
Díky moc. Po hodině bádání a zkoušení (samozřejmě že nakonec pomohl návod, který jsem samozřejmě ze začátku nečetl a rozčiloval se, že to nejde. I když nejdříve to taky tak úplně nešlo, a musel jsem zkoušet složitější postupy, protože mapy nebyly dílem MapSource, bylo nutné stáhnout ještě jeden program, na který se tento odkazuje, nastavit cestu na něj do tohoto programu, ale co je hlavní, funguje to!!! A to je hlavní!
Díky moc za skvělou radu.
Publikováno 22 červenec 2021 - 22:00
ahojte, jsem tu, protoze jsem zoufaly.... pomuze nekdo dostat mapu do gamina 276C pres ... neco? (mapsource, basemap)... mam tu nainstalovane snad vsechny utility, co jsem kde nasel, ale nefunguje nic.
mam velky IMG svedska, potrebuju ho asi nakouskovat a nahrat do garminu. kdysi jsem to delal, ale nemuzu na to zaboha prijit. v uetry odjizdime... asi tam budu jezdit podle hvezd ... diky moc
Publikováno 23 červenec 2021 - 8:25
HW: Sansung S22 + ADrake+, Garmin Monterra
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů