Kolomajzlík - logování
Publikováno 25 July 2011 - 9:03
http://www.geocachin...16-3e04ba4bc85b
Vzhledem ke způsobu logování, vše k 24.7., hezkých 500 v jedom dni, kdy zrovna i k tomuto dni byl i jeho nick zaregistrován. Loguje včetně archivovaných keší, ani u jedné své jsem nenašel zápis v logbooku, na email s dotazem nereaguje. Pokud se v brzku nedočkám jeho vyjádření, budu nucen logy na svých keších smazat.
Tímto bych chtěl apelovat i na ownery jiných keší, aby občas koukali, kdo jim co loguje, nezřídka vidím některé uživatele logovat duplicitně, ci jinak nesmyslně, někdy těžko říct, jestli si to vůbec uvědomují....
Je mi jasné, že je to každého věc, že statistika nálezů je především věc každého jedince a jen jemu dává přehled o tom co kde kdy našel, na druhou stranu, pokud jsou v těch statistikách zjevné nesmysly, myslím, že ani owneři keší by k tomu neměli zůstávat lhostejní.
Publikováno 25 July 2011 - 9:10
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 25 July 2011 - 9:13
Publikováno 25 July 2011 - 9:16
#5 Guest_Ištván_*
Publikováno 25 July 2011 - 9:17
Kolomajzlik found Myslivecka rozhledna (Archived) (Traditional Cache) at 7/25/2011
Log Date: 7/25/2011
07:05
Visit this log entry at the below address:
http://coord.info/GL63YENC
Vzhledem k tomu, že ve stejný čas "nalezl" i tuto kešku, tak bych asi byl svině a napráskal to na GS, ať ho smažou oni, přeci se s tím nebudete dělat po jednom;)
Publikováno 25 July 2011 - 9:18
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 25 July 2011 - 9:25
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 25 July 2011 - 9:27
Publikováno 25 July 2011 - 9:38
Publikováno 25 July 2011 - 9:40
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 25 July 2011 - 9:44
Publikováno 25 July 2011 - 9:52
Publikováno 25 July 2011 - 9:53
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !
Publikováno 25 July 2011 - 9:54
Publikováno 25 July 2011 - 10:03
Publikováno 25 July 2011 - 10:03
Valicek1 napsal/a:
Tak to mám. Byl to on, chtěl si to udělat podle sebe a tak udělal chybu
V geogetu si nastavil nález u jedné kešky (ale označil si všechny) a tak mu to zezelenalo ale to mu nepřišlo divný.
Potom dal export do field notes (takže se mu vyexportovalo celý Brno jako FI se 7:05) a on potom pustil GClogger že si zaloguje tu kešku. No prej opravdu našel kešku v Brně na hlavňáku (by Autacek) a dokonce mi popsal kde je, takže tomu bych věřil.
Hold pustil GClogger a šel spát no a ten logoval, logoval, logoval. PQ mu prý poskytl kamarád z práce. Probudila ho SMS s nějakým výhružným mailem, koukl na PC a všiml si co zpackal. Koukl se na internet co že sou ty field notes dopodrobna a upravil to tak aby to logovalo WN omluvu, pustil to. No a potom sem šel já a zbudil ho znovu zvonkem. Omluvte ho, on je to takovej 60tiletej dědula, celkem milej, chtěl si zkusit kešování a trošku to zmotal
Tomu rikam souhra nahod...
Publikováno 25 July 2011 - 10:04
Valicek1 napsal/a:
Omluvte ho, on je to takovej 60tiletej dědula, celkem milej, chtěl si zkusit kešování a trošku to zmotal
Tak to je úsměvné, někteří lidi kvůli rozsvícení jedné žárovky zkusí rovnou nejprve postavit celou atomovou elektrárnu....
A teď ještě ta makačka, odstranit všechen ten radioaktivní odpad ;-)
Publikováno 25 July 2011 - 10:17
Tak to je úsměvné, někteří lidi kvůli rozsvícení jedné žárovky zkusí rovnou nejprve postavit celou atomovou elektrárnu....
A teď ještě ta makačka, odstranit všechen ten radioaktivní odpad ;-)
Já říkal že je podivín no ale pořád lepší než kdyby stavěl solární elektrárnu ne?
Teď sem si vzpoměl na vtip: Jak v české typické zemědělské krajině poznáte jih? (Cbqyr bevragnpr fbyneavpu cnaryh)
Publikováno 25 July 2011 - 10:43
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 25 July 2011 - 10:47
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů