Vrátí se virtuálky?
Publikováno 27 červenec 2011 - 16:06
Publikováno 27 červenec 2011 - 16:09
Citace
kapsa napsal/a:
Lepsi keska bez kesky ale s listingem a zajimavym mistem, nez serie 100 kesi bez listingu, bez napadu a bez zajimaveho mista ....
Obnoveni virtualek muzete pro zmenu podporit zde :
http://feedback.geoc...tuals?ref=title
Moc virtualek si nenasel, to te omlouva, ze nevis, kolik jich ma listing stejny jako ty seriovky.

Publikováno 27 červenec 2011 - 16:28
Publikováno 27 červenec 2011 - 17:40
Citace
Ze by jich bylo treba 100 stejnych po 160 metrech vedle sebe? O tom jsem teda fakt neslysel ....k-lord napsal/a: Moc virtualek si nenasel, to te omlouva, ze nevis, kolik jich ma listing stejny jako ty seriovky.

Pokud jsou vsak jen zalozeny na stejne myslence ale kazda uplne jinde, tak to ale prece nicemu nevadi, na podobnych nebo stejnych myslenkach je zalozena i vetsina ostatnich kesi. Porad myslim, ze hlavni bude, jak to bude osetrene pravidly - pokud dobre, tak budou dobre a pokud spatne, no tak budou spatne a pak ma smysl to resit ale nepredbihejme udalostem.
Publikováno 27 červenec 2011 - 17:44
Citace
Diky za duveru ale ja bych se toho zase tak nebal, ti co touzi po hromade lacinych bodu si jiste radeji zajdou na nejaky ten power trail a hlavne - jak uz jsem psal predtim, pockejme, jak to bude osetrene v pravidlech a jak se to projevi v praxi, ted je na odsouzeni prilis brzy.kulhal napsal/a: kapsa: Chápu tvou motivaci, věřím, že znáš spoustu vzdálených míst, která jen čekají na objevení a kde z praktických důvodů nejsi schopen zabezpečit údržbu fyzické schránky. Nemám pochyby, že tvé listingy by byly na špičkové úrovni. Na druhé straně ta snadnost založení a nulová údržba bude přitahovat právě lovce snadných bodů, kteří je budou pro sobě podobné zakládat ve velkém ....
Publikováno 27 červenec 2011 - 17:55
Publikováno 27 červenec 2011 - 17:57
Citace
protoze byly zruseny driv, nez to mohlo nastatkapsa napsal/a:
Citace
Ze by jich bylo treba 100 stejnych po 160 metrech vedle sebe? O tom jsem teda fakt neslysel ....k-lord napsal/a: Moc virtualek si nenasel, to te omlouva, ze nevis, kolik jich ma listing stejny jako ty seriovky.

a je docela usmevny, ze at je tema jakekoliv, tak vzdycky prijdes s powertrailem

Publikováno 27 červenec 2011 - 17:58
Citace
Nevidim jedinej duvod, proc nezakladat kesky (at uz klasicke ci virtualky) daleko od HC.rocky napsal/a: Obávám se toho, že virtuálky budou někteří zakládat jen proto, aby neměli práci s údržbou nebo mohli zakládat keše daleko od HC...
Publikováno 27 červenec 2011 - 18:03
Publikováno 27 červenec 2011 - 18:05
Citace
Ja vim, slibil jsem, ze toho na cas necham ale ....Dain a Olik napsal/a: .... a je docela usmevny, ze at je tema jakekoliv, tak vzdycky prijdes s powertrailem
.... ale ono tohle spolu primo souvisi - nechapu, proc nekomo vadi, kdyz je na jednom miste tradicka a treba earthka (coz uz tu zaznelo nekolikrat) ale pritom mu nevadi, kdyz je na jednom miste treba 100 uplne stejnych kesi, jeste navic stejneho typu. Tomu fakt nerozumim ....
Publikováno 27 červenec 2011 - 18:34
Citace
Kvůli komplikované údržbě.:|kapsa napsal/a:
Citace
Nevidim jedinej duvod, proc nezakladat kesky (at uz klasicke ci virtualky) daleko od HC.rocky napsal/a: Obávám se toho, že virtuálky budou někteří zakládat jen proto, aby neměli práci s údržbou nebo mohli zakládat keše daleko od HC...
Guest_Ištván_*
Publikováno 27 červenec 2011 - 19:04
Publikováno 27 červenec 2011 - 19:08

Publikováno 27 červenec 2011 - 19:09
Přesně tak. Proto se to jmenuje geocaching a ne třeba geovisiting.
Ale vzhledem k tomu, že není povinnost lovit všechno, tak případně jenom přibude další skupina, kterou budu ignorovat.
Publikováno 27 červenec 2011 - 19:17
Citace
No a prave proto by se nekde hodily virtualky - geocaching neni jen Ceska republika ....rocky napsal/a:
Citace
Kvůli komplikované údržbě.:|kapsa napsal/a:
Citace

Publikováno 27 červenec 2011 - 19:19
Citace
Tohle v praxi pouzivaji na ruskym systemu a vubec to neni blba myslenka. Pro zalogovani musis vlozit do logu potvrzovaci kod a ten muze owner menit dle libosti, cimz dokaze dost eliminovat podvodniky. Podle me to vubec neni spatny napad a nemusi to byt QR, staci jen cislo, ktere si opises ....WAW napsal/a: Zlatý Munzoo. kód se může měnit třeba každý týden a nikdo tak nebude mít šanci podvadet a navíc lze QR kód jen někde nalepit a může to být "virtualka"
Publikováno 27 červenec 2011 - 22:53

Publikováno 27 červenec 2011 - 23:33

Publikováno 28 červenec 2011 - 5:38
Publikováno 28 červenec 2011 - 7:19
Citace
Smrk napsal/a:
Já mám earthky rád, většinou jsou u nějaké pěkné a zajímavé skály a to se mi líbí.
Miluju smysl pro ironii

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů