Citace
Opicakuz napsal/a:
Takze se vlastne vraci podminkove kesky. :-)
To prave ne, ono to s keskami nebude mit nic spolecneho. Proste dalsi cast gc.com jako jsou treba trackables nebo benchmarky.
Publikováno 28 červenec 2011 - 15:50
Citace
Opicakuz napsal/a:
Publikováno 28 červenec 2011 - 16:06
Citace
Moc tuto aktivitu nesleduji, takže tak nějak nevidím, jaký je rozdíl mezi waymarkem a mezi virtual keší ? Liší se to ve výsledku nějak, že lidi volají po novém systému ? Bude se zážitek z virtuálky nějak lišit od zážitku z waymarku ?haggaeus napsal/a:
Takova "integrace" s gc.com mi projde nejpodobnejsi benchmarkum, ty taky jsou na gc.com, ale maji sve vlastni vyhledavaci a logovaci interface a nepocitaji se do nalezu.
Publikováno 28 červenec 2011 - 16:08
Citace
Nebude, ale cekalo se , ze bude vic "bodu" za kesky. A nakonec to vypada ze nebudeMedoMys napsal/a:
Moc tuto aktivitu nesleduji, takže tak nějak nevidím, jaký je rozdíl mezi waymarkem a mezi virtual keší ? Liší se to ve výsledku nějak, že lidi volají po novém systému ? Bude se zážitek z virtuálky nějak lišit od zážitku z waymarku ?
Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X
Publikováno 28 červenec 2011 - 16:16
Citace
MedoMys napsal/a:
Moc tuto aktivitu nesleduji, takže tak nějak nevidím, jaký je rozdíl mezi waymarkem a mezi virtual keší ? Liší se to ve výsledku nějak, že lidi volají po novém systému ? Bude se zážitek z virtuálky nějak lišit od zážitku z waymarku ?
Publikováno 28 červenec 2011 - 16:16
Citace
k-lord napsal/a:
Citace
Opicakuz napsal/a:
To prave ne, ono to s keskami nebude mit nic spolecneho. Proste dalsi cast gc.com jako jsou treba trackables nebo benchmarky.
Publikováno 28 červenec 2011 - 18:44
Publikováno 28 červenec 2011 - 18:50
Publikováno 28 červenec 2011 - 20:04
Publikováno 28 červenec 2011 - 20:56
Publikováno 28 červenec 2011 - 21:15
Publikováno 28 červenec 2011 - 21:35
Citace
semik75 napsal/a:
Earthek uz mame jako sracek. Zakladaji se na mistech kde uz je tradicka, zakladaji se pomalu u kazdeho kamene...
Obavam se ze s tema virtualkama to dopadne podobne. Jako raritka je to fajn, ale jinak o ne nestojim.
I kdyz... je to vlastne bod. Takze sem snima.
Publikováno 28 červenec 2011 - 21:53
Publikováno 29 červenec 2011 - 9:10
Citace
Arne1 napsal/a:
Vážení, lovili jste už někdy nějakou virtuálku ? Asi ne...
Ono se to totiž neloví od stolu. Zajeďte si třebas do Budapešti nebo Ostřihomi. Tamější multi-virtuálky vás povodí po zajímavých místech a od normální multiny se to liší jenom tím, že na konci není ta krabka.
Publikováno 29 červenec 2011 - 9:22
Citace
Totez ale plati i pro vetsinu multin a mysterek ....Autacek napsal/a: Já lovil, a můžu říct, že je to různé keš od keše, nicméně v naprosté většině případů mě obtěžoval (mnohdy nesmyslný) úkol zadaný mi většinou v jazyce, který tak úplně neovládám, tedy jsem vůbec nechápal, co se po mě chce spočítat, na co zjistit odpověď, atd.. To člověka spíš otráví, než nadchne. A když jsem již v zahraničí, tak si chci užívat atmosféry kolem, a ne listovat ve slovníku a počítat nesmyslné veličiny jako počet okenních tabulek, či se trápit nad infotabulí, ze které nevím díky hatmatilce ve které je napsána stejně ani hlavu patu. Případně u virtuální multiny jsem pak obtěžován naproti plánu lítání bůh ví kde, aniž bych o to vlastně stál a dle typu nejde hned poznat, jestli odpověď najdeš na místě, nebo budeš muset škrtnout návštěvu X dalších plánovaných míst... Ano, jde to řešit domácí přípravou, ale na tu musíš mít čas ;-)
Publikováno 29 červenec 2011 - 9:31
Citace
wabicek napsal/a:
hlavne ale budou mit pry nova pravidla, takze bych se nejakeho previrtualkovani nebal. tesim se na ne.
Publikováno 29 červenec 2011 - 10:34
Citace
Smrk napsal/a:
Citace
wabicek napsal/a:
hlavne ale budou mit pry nova pravidla, takze bych se nejakeho previrtualkovani nebal. tesim se na ne.
Jak nebál? Vždyť to jsou duchové..... bubububububu
Publikováno 11 srpen 2011 - 17:05
Publikováno 11 srpen 2011 - 18:03
Citace
haggaeus napsal/a:
Body budou!
Jeremy je nechtel, ale byl prevalcovan ostatnimi.
V linku viz vyse par dalsich detailu.
Publikováno 11 srpen 2011 - 20:52
Publikováno 11 srpen 2011 - 20:59
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů