Found It bez zalogovani?
Publikováno 11 August 2011 - 9:15
Snazil jsem se nedavno odlovit GC1WFQ2 a zaujala mne (nebo jsem se nad tim spis vic zamyslel) jedna vec ....
http://www.geocachin...68-490d42adec42
Vetsinu krabek jsem odlovil v cizine, a nejsem si uplne jisty, ale mam dojem ze logy typu:
Nemel jsem tuzku/V cache nebyla tuzka - tak teda loguju/tak jsem cache nebo logbook aspon vyfotil (asi lepsi pripad )/strcil jsem prst do ... hliny treba a udelal tam znazku (preklad za...spinil jsem logbook)
Cache jsem videl ale nesla vytahnout/moc slozity system nesel vylomit zamek atd ........ takze diky za bod ....
.. vubec nebo temer vubec nevidel ...
Cim myslite ze to je? ... prosim .. pokud to pujde bez flame a jestli log podobneho typu nekde uvidite jako for ho sem prosim citujte at se clovek pobavi co jde jeste vymyslet, link na log prosim nedavejte .. jak jsme to tady na foru nekolikrat videl ... pokud clovek zacina .. obcas chyby dela a nikdo dokonaly neni .. je zbytecne je verejne zhazovat ...
Kvuli nam po odlovu nasi prvni virtualky, kdy jsme nevedeli ze se ma pred zalogovanim i kdyz se odpoved uz poslala .. pockat na povoleni .. dokonce nakrkly asi spatne vyspany owner cache archivoval ....
nikdo neni dokonaly .. problem je jen s lidma co se nedokazi poucit
Edit:
Zapomnel jsme jeste dodat ... sam jsem uz zazil filmovku v dutine .. kterou clovek drzel ve dvou prstech .. ale proste bez pomucky nevytahl ... ale stylem .. mel mezi prsty ale nezapsal .. jsem nikdy nelogoval
Publikováno 11 August 2011 - 9:25
Publikováno 11 August 2011 - 9:25
Publikováno 11 August 2011 - 9:29
petegeo napsal/a:
Doporucuji vlako zamknout.
To jak, proc, kdy a cim nekdo logoval ci nelogoval se tu resi uz v desitkach vlaken stale dokola... :(
Publikováno 11 August 2011 - 10:47
petegeo napsal/a:
Doporucuji vlako zamknout.
To jak, proc, kdy a cim nekdo logoval ci nelogoval se tu resi uz v desitkach vlaken stale dokola... :(
Proc hned zamknout? Jiste se to nevyresi, respektive tazatel bohuzel patrne dostane oblibenou mistni univerzalni odpoved "je to jen hra a kazdy si ji muze hrat jak chce".
To nic ovsem nemeni na tom, ze dotaz je stejne legitimni, jako napriklad nekonecne diskuze na tema srovnani Oregon 450/Montana 650/GPS map 62/strom obrostly lisejnikem na severni strane, ktere rovnez nikdo nezamyka.
Publikováno 11 August 2011 - 10:53
Publikováno 11 August 2011 - 11:05
Gastowski napsal/a:
Vzpoměl jsem si teď na log, kde nejmenovaný kačer vtipně využíva ovoce ,které u keše na stromě roste.Cituji "V kesi není tužka ani žádné propisovadlo. Já se musel logovat klacíkem namoceným v trešni. Tak doporucuji autorovi nejakou pridat"
Docela to funguje, uz jsme taky logoval boruvkou.
Publikováno 11 August 2011 - 12:07
Publikováno 11 August 2011 - 12:20
Publikováno 11 August 2011 - 12:29
Publikováno 11 August 2011 - 12:43
Publikováno 11 August 2011 - 13:18
Publikováno 11 August 2011 - 13:31
A taky to nema byt flame, ze?HaLuMa napsal/a:
A ze to neni k tematu? Ale je! Kdyby si lide zvykli nosit vlastni tuzku, tezko by se pak vymlouvali, ze nejsou zalogovani kvuli chybejici tuzce. Viz. prvni prispevek v tomto vlaknu, ze?
Publikováno 11 August 2011 - 13:42
Publikováno 11 August 2011 - 14:02
Publikováno 11 August 2011 - 14:12
#18 Guest_Ištván_*
Publikováno 11 August 2011 - 14:13
alkes napsal/a:
Je něco jiného, když nenajdeš cache a domáháš se neprávem jakéhosi pochybného pseudobodu a nebo, když cache najdeš, logbook držíš v ruce a nemáš se čím zapsat a že to skutečně možné je, ač si mnozí myslí opak.
Tato hra je pro mě (a řekl bych i pro většinu ostatních) hlavně o hledání krabiček, ne o psaní do logbooků, to už je spíš záležitost přidružená, i když bohužel, jak je vidět, nutná.
Když se někdo s logbookem vyfotí, nebo ho jinak nedestruktivně a definovatelně upraví, tak je to podle mého názrou stejný důkaz o nálezu, jako zápis v logbooku.
Plně souhlasím. I když si z těch co logují pampeliškou nebo cihlou dělám srandu, tak to beru... raději mám fotku, ale i když napíšou tak to je v pohodě.
V anketě se ukazuje že coby owneři logbooky stejně nekontrolujeme...
Publikováno 11 August 2011 - 14:18
alkes napsal/a:
Když se někdo s logbookem vyfotí, nebo ho jinak nedestruktivně a definovatelně upraví, tak je to podle mého názrou stejný důkaz o nálezu, jako zápis v logbooku.
Proti tomu zadna. Ja si jen postesknul nad tim, ze lide treba s petisty nalezy jeste neprisli na to, ze k zapisu do logbooku se hodi vlastni tuzka. Nic vic do debaty fakt nemam.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů