plavcik napsal/a:
Jak jinak se dá říct o tom, že kašlu na pravidla, která prostě tahle hra má, kešku beru za zalogovanou v okamžiku, kdy ji vezmu do rukou (i když to snad ani nebylo mysleno vážně).
Vytrháváš z kontextu, možná jsem ale měl rovnou doplnit, že tím jsem mysel v návaznosti na předchozí příspěvky, pochopitelně v okamžiku, kdy o tom, že jsi keš držel v rukách, není pochyb. To může být například dokumentováno fotografií, vložením či vyzvednutím TB, svědectvím ostatních kteří tam s tebou byli, přesným popisem místa a keše, apod.. Pochopitelně tím nemyslím keše typu ježek v kleci, kdy je přístup k logbooku ownerem záměrně ztížen.
Ale ty budeš patrně owner, stejný trouba, který bazíruje na archaických pravidlech vzniklých ještě v době, kdy fotoaparát nebyl běžnou spotřební elektronikou a součástí věcí každodenní potřeby, ale záležitost horních deseti tisíc.
Ostatně, to co jsem napsal bylo myšleno zcela vážně, v souladu s českým zněním wiki:
"Neoprávněný log, který můžete (a také byste jako vlastníci měli) smazat, je takový, který nesplňuje podmínky pro zapsání návštěvy cache:
U všech typů fyzických cachí není autor logu zapsán v logbooku. To je jediný důvod, který vlastníka cache opravňuje smazat log. Samozřejmě můžete projevit dobrou vůli, pokud nálezce nezapíše nález například z důvodu nedostatku místa v logbooku, poničení logbooku nebo proto, že nemá čím psát, a nález doloží jinak, třeba zasláním fotografie."
Ale máš pravdu, sice pochybuji o zdravém rozumu ownerů bazírujících na zápisu, a jejich nedobré vůli a snaze dělat ostatním geokolegům peklo a hezky je proškolit, nicméně je to v naprostém souladu s pravidly a s tvým myšlením.