Nokia C-5
Publikováno 15 srpen 2011 - 23:09
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.
KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...
statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]
Publikováno 16 srpen 2011 - 5:17
když jsem N5230 minulý rok měl, keše jsem tam snadno dostal, viz. http://www.geocachin...ort=&rowstart=0CZECH.TIR napsal/a:
.. do OVI map keše nedostaneš..
Publikováno 16 srpen 2011 - 9:45
Radsi s garmin mobile XT a s Handy Geocaching ;-) Pro dalsí info stací hledat v historii fóra...petan7 napsal/a:
A co Nokia C-5 se Symbianem a mapami OVI?
Publikováno 20 srpen 2011 - 10:37
petan7 napsal/a:
A co Nokia C-5 se Symbianem a mapami OVI?
Nokii C5-03 jsem si koupil hlavně kvůli interní GPS. Ale neda se s ni hledat! Oproti GPS modulu je strasne pomala. Ale pokud modul mas, budes maximalne spokojeny, doporucuji dale Handy geocaching.
Ale vyuzijes i Ovi mapy, nemusis ssebou nosit papirove mapy (alespon ne do mesta).
Publikováno 20 srpen 2011 - 15:43
Tak podobne som hľadal keď som mal 30 nájdených, čo tak vyskúšať Trekbuddy?CZECH.TIR napsal/a:
no mám 5230, to bude asi to samé.. do OVI map keše nedostaneš, takže řešení mám takové: stáhnu si mapu keše z gc.com - vyberu si oblast, a Printscreen. tu si nahraju do telefonu. otevřu ovi, zadám si tam přibližný cíl podle té mapy a na místě dohledám pomocí Handygeocachingu. ale pokud někdo ví jak na to jinak, sem s tím, rád se poučím...
jinak přesnost GPS je i přesto co uvádí na displeji - i 90m - ucházející, většinou jsem po ustálení u keše kolem nuly. ale co mě štve, že jakmile se zastavím, začne se šipka točit do kola...
Publikováno 20 srpen 2011 - 18:15
Publikováno 20 srpen 2011 - 18:43
Publikováno 20 srpen 2011 - 19:18
Petules napsal/a:
Nemám sice C5-03 ale asi měsíc bojuju s C7 a jelikož jsem právě na ten úžasnej krám pěkně nasranej, tak ti dám dobrou radu - švihni s ním o zem a pokud ho nemáš, tak si to hlavně nekupuj. A to říkám jako odvěký zastánce Nokií, kterým už ode dneška nejsu. Citlivost GPS mizerná, stejně jako příjem wifi a Symbian sám o osbě je opravdu katastrofa. A to jsem těm komentářům na forech na netu nevěřil.. Třeba jen ta GPS, na volným prostranství ještě jakž takž, ale v lese nebo mezi skalama konec. Zlatej modul. C7 půjde z domu, jen nevím co teď..? Asi něco s Androidem, ale co? Máte někdo tip?
Tak nevim jestli já s tou C5 mam mrsknout o zem... zatim nemam v plánu, ale už jsem o tom asi tak dvakrát přemýšlel!!! :-) Jednou např. když jsem zaměřoval zatim svojí jedinou keš... místo s horším signálem, pršelo, asi mu nedělá moc dobře vlhko, nevim, zkrátka než sem to dotáh do konce, 3x se zrestartoval. Tam měl opravdu namále. Ale co, aspoň je to lovení "zábavnější" - kdyby mi to doneslo kešku až pod nos, nebylo by to ono, no ne!? Čtu si v tom ebooky, občas hraju hry (Worms na odreagování ideální:-), pouštim filmy cestou do práce, poslouchám MP3, lovim kešky, navigace/mapy, občas fotim když nemam foťák u sebe, net přes Operu - all in one, za ty prachy - dobrý. Dokud nechcípne, do novýho nejdu :-)
Publikováno 20 srpen 2011 - 19:24
Publikováno 20 srpen 2011 - 19:49
Jarous1 napsal/a:
Už jsi to té C7 zkusil nacpat fungl nový Symbian ? Tento týden zrovna vyšel... Třeba by to mohlo pomoci.
Zkoušel jsem to dnes...právě proto jsem nasranej. Celý odpo v pr... a zlepšení se nekonalo, právě naopak.
..nevim, zkrátka než sem to dotáh do konce, 3x se zrestartoval..
a to je přesně ono. Myslel jsem, že se to stává vyjímečně, ale bohužel. Párktát už vytuhl tak, že musela baterka ven. Symbian víc aplikací najednou moc dobře nedává. Garmin XT pak padá, i když jede sám. Na to cos psal by ten telefon mohl stačit, na navigaci je nanic. Plus spousta dalších věcí... např nevím, kam se podělo intuitivní ovládání, kterým Nokie oplývaly... No nic, škoda slov, jdu si dat jedno vychlazený na uklidnění
Publikováno 20 srpen 2011 - 19:57
Publikováno 20 srpen 2011 - 20:21
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů