nosferatu XIII. napsal/a:
Mohl by nejaky PM zalozit nasledujici CH:
Prijmutim teto vyzvy se jedinec pokusi po co nejdelsi dobu nesplnit zadnou dalsi CH !!!
:D:D
Takovou už jsem viděl, v Německu, a podobných je hromada...
Publikováno 19 srpen 2011 - 11:25
Mohl by nejaky PM zalozit nasledujici CH:
Prijmutim teto vyzvy se jedinec pokusi po co nejdelsi dobu nesplnit zadnou dalsi CH !!!
:D:D
Publikováno 19 srpen 2011 - 11:53
Publikováno 19 srpen 2011 - 11:58
This Challenge has been archived and is no longer available.
Publikováno 19 srpen 2011 - 11:58
sadmanwholikesblues napsal/a:
Uz je to tu:
http://www.geocachin...w.aspx?cx=CX7EB
Publikováno 19 srpen 2011 - 12:04
Publikováno 19 srpen 2011 - 12:08
S474N napsal/a:
sadmanwholikesblues: netusim co, protoze po dvou minutach uz tam sviti jenom:
This Challenge has been archived and is no longer available.
Publikováno 19 srpen 2011 - 12:17
Publikováno 19 srpen 2011 - 12:18
Publikováno 19 srpen 2011 - 12:19
sadmanwholikesblues napsal/a:
Uz je to tu:
http://www.geocachin...w.aspx?cx=CX7EB
uz je archivovana...
GS je asi opravdu totalitni firma
no se clovek ceka od amicu...
Publikováno 19 srpen 2011 - 12:20
Jezci-sokolov napsal/a:
Jednu jsem vyzkousel odlovit a jednu zalozit. Jako doplnek napr. k ziskani bonusoveho cwg je to dobry doplnek, ale jinak pro me stejne zbytecne jako waymarky. Programove to vyhledavat nebudu. Ovsem kdyz treba clovek marodi a nikam nemuze, tak proc ne?
Co se tyka tech bodu...co se tu porad resi? Koukam, ze nekteri kaceri maji v podpisu jiny pocet nalezu, nez je skutecnost. Proc? To se za svoje nalezy stydi?
Ja tedy ne. Je to muj konicek, muj cas a moje penize. Jestli jsem jel s klukama na powertrail, nebo lezl sam na skalu? Kazdeho bavi neco jineho. Tak zanechte bodoveho dohadovani a vzhuru na lov ;)
Publikováno 19 srpen 2011 - 12:22
Publikováno 19 srpen 2011 - 12:31
Publikováno 19 srpen 2011 - 12:33
Roman_Jaromer napsal/a:
Zbytečné jako Waymarky? Tam tě to alespoň někam dovede! I tam jsou tedy neuvěřitelné blbosti, ale třeba takové kostely, křížky, památné stromy, když se fotí,, vznikne unikátní fotogalerie v proměnách času a to si myslím že má smysl 10x větší než "políbit žábu". I když třeba chalenge jako třeba vyjít nějakou velkou horu, to jetě chápu. Hlavně když je to svázané s nějakým místem a nemůže se to dělat jen od PC!!!
Publikováno 19 srpen 2011 - 12:44
... To uz se mi na ucet mohou pripisovat i body za kazdy v pivo v hospode (okoli mam celkem vylovene, tak proc si nenabrat body v hospode)
Publikováno 19 srpen 2011 - 12:52
Publikováno 19 srpen 2011 - 12:52
Publikováno 19 srpen 2011 - 12:53
wmh napsal/a:
... To uz se mi na ucet mohou pripisovat i body za kazdy v pivo v hospode (okoli mam celkem vylovene, tak proc si nenabrat body v hospode)
To už přece dávno funguje a v solidním webovém prostředí V geodůchodu mi vlastně přibývají body už jenom tam, neb - okolí může být vyloveno, nikoliv však vypito ;)...
Ale taková challenge, jako se udržet měsíc v top ten - to by byla fakt challenge.
Publikováno 19 srpen 2011 - 13:04
wmh napsal/a:
To už přece dávno funguje a v solidním webovém prostředí V geodůchodu mi vlastně přibývají body už jenom tam, neb - okolí může být vyloveno, nikoliv však vypito ;)...
Ale taková challenge, jako se udržet měsíc v top ten - to by byla fakt challenge.
Jeeee!!!
a to by mi GS mohl pridelat do profilu i kolonku "Drinked"§§:D:DB)
Publikováno 19 srpen 2011 - 13:12
No, groundspeak ve faq důrazně doporučuje, aby byla hodnocena každá challenge. Takže to ignorovat nemáme. A když nelze dát s čistým svědomím palec nahoru.... Pokyny hovoří jasně.rudah napsal/a:
Publikování "challenge" typu jen si zapiš, dávání všem na které narazíte palec dolů a další protest akce je podle mě obyčejné kažení hry, které princip jste možná zatím někteří ani nepochopili (já možná také ne?). Když se vám to nelíbí proč to zkrátka neignorujete? To už pomalu můžete někteří vyrazit do terénu a začít ničit krabičky.
Publikováno 19 srpen 2011 - 13:20
výstižný příměr;)rodinka veverek napsal/a:
rudah: Kažení hry by to bylo, kdyby se jednalo o samostatnou hru a body se nepočítali ke keším, takovou hru by bylo možné ignorovat, stejně tak jako mnoho lidí ignoruje waymarking, geodashing a já nevím, co ještě.
Přidání chalenge do geocachingu je asi stejné, jako bych "vylepšil" fotbal tím, že si mohu dát do kapsy tenisáky a když se mi zachce, tak je hodit do branky a vylepšit si tak skóre. To neznamená, že hra s tenisáky musí být automaticky špatná, akorát nepatří do fotbalu.
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů