Přejít na obsah

Fotka

Geocaching Challenges

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
567 odpovědí na toto téma

#181 Guest_Ištván_*

Guest_Ištván_*
  • Guests

Publikováno 19 srpen 2011 - 11:25

nosferatu XIII. napsal/a:
Mohl by nejaky PM zalozit nasledujici CH:

Prijmutim teto vyzvy se jedinec pokusi po co nejdelsi dobu nesplnit zadnou dalsi CH !!!

:D:D:D

Takovou už jsem viděl, v Německu, a podobných je hromada...
  • 0

#182 sadmanwholikesblues

sadmanwholikesblues

Copak jmelí, ale jmelí!

• Members
  • PipPipPip
  • 423 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 11:53

Uz je to tu: http://www.geocachin...w.aspx?cx=CX7EB :D
  • 0

#183 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 11:58

sadmanwholikesblues: netusim co, protoze po dvou minutach uz tam sviti jenom:

This Challenge has been archived and is no longer available.

• 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#184 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 11:58

sadmanwholikesblues napsal/a:
Uz je to tu:
http://www.geocachin...w.aspx?cx=CX7EB
:D

uz je archivovana...
GS je asi opravdu totalitni firma :)
no se clovek ceka od amicu...
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#185 usakji

usakji

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 12:04

Pozitivní je, že byla archivovana po par "nalezenich". Spatne je,ze i za takovouhle kravinu body nejspis zustanou. Nebo se mylim? Treba to vychytaji, ale moc me nenapada jak.
  • 0

#186 rubick_cz

rubick_cz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 12:08

S474N napsal/a:
sadmanwholikesblues: netusim co, protoze po dvou minutach uz tam sviti jenom:

This Challenge has been archived and is no longer available.

Byla to challenge s nazvem "Just log it". Uz je ti asi jasny o co slo.
  • 0

#187 Jezci-sokolov

Jezci-sokolov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 429 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 12:17

Jednu jsem vyzkousel odlovit a jednu zalozit. Jako doplnek napr. k ziskani bonusoveho cwg je to dobry doplnek, ale jinak pro me stejne zbytecne jako waymarky. Programove to vyhledavat nebudu. Ovsem kdyz treba clovek marodi a nikam nemuze, tak proc ne? Co se tyka tech bodu...co se tu porad resi? Koukam, ze nekteri kaceri maji v podpisu jiny pocet nalezu, nez je skutecnost. Proc? To se za svoje nalezy stydi? Ja tedy ne. Je to muj konicek, muj cas a moje penize. Jestli jsem jel s klukama na powertrail, nebo lezl sam na skalu? Kazdeho bavi neco jineho. Tak zanechte bodoveho dohadovani a vzhuru na lov ;);)
  • 0

#188 Aichah

Aichah

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 362 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 12:18

No co.... tak holt zmena je zivot.... uz nebudou retrivri (kteri pustili jen to co se mohlo), ale archivri, kteri budou archivovat co nemelo byt vypusteno......
  • 0

#189 semik75

semik75

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 12:19

sadmanwholikesblues napsal/a:
Uz je to tu:
http://www.geocachin...w.aspx?cx=CX7EB
:D

uz je archivovana...
GS je asi opravdu totalitni firma :)
no se clovek ceka od amicu...

Ta byla moje. PARCHANTI! :D

Ale mame lokalni verzi: http://www.geocachin...w.aspx?cx=CX7FD
  • 0
Pokud se o mě chcete dozvědět víc, tak navštivte můj web: http://tomasek.cz/.

#190 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 198 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 12:20

Jezci-sokolov napsal/a:
Jednu jsem vyzkousel odlovit a jednu zalozit. Jako doplnek napr. k ziskani bonusoveho cwg je to dobry doplnek, ale jinak pro me stejne zbytecne jako waymarky. Programove to vyhledavat nebudu. Ovsem kdyz treba clovek marodi a nikam nemuze, tak proc ne?
Co se tyka tech bodu...co se tu porad resi? Koukam, ze nekteri kaceri maji v podpisu jiny pocet nalezu, nez je skutecnost. Proc? To se za svoje nalezy stydi?
Ja tedy ne. Je to muj konicek, muj cas a moje penize. Jestli jsem jel s klukama na powertrail, nebo lezl sam na skalu? Kazdeho bavi neco jineho. Tak zanechte bodoveho dohadovani a vzhuru na lov ;);)

Zbytečné jako Waymarky? Tam tě to alespoň někam dovede! I tam jsou tedy neuvěřitelné blbosti, ale třeba takové kostely, křížky, památné stromy, když se fotí,, vznikne unikátní fotogalerie v proměnách času a to si myslím že má smysl 10x větší než "políbit žábu". I když třeba chalenge jako třeba vyjít nějakou velkou horu, to jetě chápu. Hlavně když je to svázané s nějakým místem a nemůže se to dělat jen od PC!!!
  • 0

#191 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 12:22

Tady nejde o to, ze nekdo bude mit vice bodu nez ja (coz ma vetsina :) ), ale o to, ze to pak cele bodovani rozhodi (statistiky apod.).
Kdyby to splnovalo rozumnejsi pravidla a fce (viz muj prispevek zde: http://www.geocachin...599#post_299599
(radeji kopiruji:
No masarek to ma a spoustu:
- popira to drive tvrde prosazovana pravidla o fotkach a ALR
- nema to temer zadna pravidla
- neni k tomu potreba GPS
- hledani CH moc nefunguje (mapa, HC, etc..., na zajimavejsi vypis jsem se dostal az pote, co jsem nejakou CH odpalcoval)
- "listing" (pokud se o nem da vubec mluvit) je des a hruza
- chybi jakekoliv oznaceni D/T
- CH se zobrazuji na samostatne mape, ovsem bodove jsou spojeny s norm. cachemi
- neprochazi RW

Proste stare dobre virtualky, tohle vazne neni GC. To uz se mi na ucet mohou pripisovat i body za kazdy v pivo v hospode (okoli mam celkem vylovene, tak proc si nenabrat body v hospode) B)
  • 0
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#192 rudah

rudah

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 12:31

Publikování "challenge" typu jen si zapiš, dávání všem na které narazíte palec dolů a další protest akce je podle mě obyčejné kažení hry, které princip jste možná zatím někteří ani nepochopili (já možná také ne?). Když se vám to nelíbí proč to zkrátka neignorujete? To už pomalu můžete někteří vyrazit do terénu a začít ničit krabičky.
  • 0

#193 Jezci-sokolov

Jezci-sokolov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 429 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 12:33

Roman_Jaromer napsal/a:

Zbytečné jako Waymarky? Tam tě to alespoň někam dovede! I tam jsou tedy neuvěřitelné blbosti, ale třeba takové kostely, křížky, památné stromy, když se fotí,, vznikne unikátní fotogalerie v proměnách času a to si myslím že má smysl 10x větší než "políbit žábu". I když třeba chalenge jako třeba vyjít nějakou velkou horu, to jetě chápu. Hlavně když je to svázané s nějakým místem a nemůže se to dělat jen od PC!!!

Ruku na srdce. Kdyz nekdo bude chtit nadelat body od stolu, tak si zaloguje parset mikrosek ve velkomeste a ma to taky od pc. A nepotrebuje Celenky. Kdyby byly wm videt na jedne spolecne mape a strance, tak proc ne. Takhle je to zbytecnost. Dalsi nedodelek GS.
  • 0

#194 wmh

wmh

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 667 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 12:44

... To uz se mi na ucet mohou pripisovat i body za kazdy v pivo v hospode (okoli mam celkem vylovene, tak proc si nenabrat body v hospode) B)

To už přece dávno funguje a v solidním webovém prostředí :D V geodůchodu mi vlastně přibývají body už jenom tam, neb - okolí může být vyloveno, nikoliv však vypito ;);)...
Ale taková challenge, jako se udržet měsíc v top ten - to by byla fakt challenge. ;)
  • 0
Retired slowcacher

#195 rodinka veverek

rodinka veverek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 532 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 12:52

rudah: Kažení hry by to bylo, kdyby se jednalo o samostatnou hru a body se nepočítali ke keším, takovou hru by bylo možné ignorovat, stejně tak jako mnoho lidí ignoruje waymarking, geodashing a já nevím, co ještě. Přidání chalenge do geocachingu je asi stejné, jako bych "vylepšil" fotbal tím, že si mohu dát do kapsy tenisáky a když se mi zachce, tak je hodit do branky a vylepšit si tak skóre. To neznamená, že hra s tenisáky musí být automaticky špatná, akorát nepatří do fotbalu.
  • 0

#196 sadmanwholikesblues

sadmanwholikesblues

Copak jmelí, ale jmelí!

• Members
  • PipPipPip
  • 423 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 12:52

Tak jsem Challenges vyzkousel a shledal je ve stavajici podobe celkove spatne. Z toho duvodu jsem vsechny ze sveho profilu odstranil a zatim zahajuji ignore... :(
  • 0

#197 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 12:53

wmh napsal/a:

... To uz se mi na ucet mohou pripisovat i body za kazdy v pivo v hospode (okoli mam celkem vylovene, tak proc si nenabrat body v hospode) B)

To už přece dávno funguje a v solidním webovém prostředí :D V geodůchodu mi vlastně přibývají body už jenom tam, neb - okolí může být vyloveno, nikoliv však vypito ;);)...
Ale taková challenge, jako se udržet měsíc v top ten - to by byla fakt challenge. ;)

Jeeee!!!:D
a to by mi GS mohl pridelat do profilu i kolonku "Drinked"§§:D:D:DB)
  • 0
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#198 beeuskadawe1

beeuskadawe1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 13:04

wmh napsal/a:

Jeeee!!!:D
a to by mi GS mohl pridelat do profilu i kolonku "Drinked"§§:D:D:DB)

a získal bys suvenýrB)
  • 0
statusbar
GOOGLOVAT UMÍME :-)

#199 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

Advanced Member

• Administrators
  • 2 696 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 13:12

rudah napsal/a:
Publikování "challenge" typu jen si zapiš, dávání všem na které narazíte palec dolů a další protest akce je podle mě obyčejné kažení hry, které princip jste možná zatím někteří ani nepochopili (já možná také ne?). Když se vám to nelíbí proč to zkrátka neignorujete? To už pomalu můžete někteří vyrazit do terénu a začít ničit krabičky.

No, groundspeak ve faq důrazně doporučuje, aby byla hodnocena každá challenge. Takže to ignorovat nemáme. A když nelze dát s čistým svědomím palec nahoru.... Pokyny hovoří jasně.
  • 0

#200 mysakmorce

mysakmorce

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 13:20

rodinka veverek napsal/a:
rudah: Kažení hry by to bylo, kdyby se jednalo o samostatnou hru a body se nepočítali ke keším, takovou hru by bylo možné ignorovat, stejně tak jako mnoho lidí ignoruje waymarking, geodashing a já nevím, co ještě.

Přidání chalenge do geocachingu je asi stejné, jako bych "vylepšil" fotbal tím, že si mohu dát do kapsy tenisáky a když se mi zachce, tak je hodit do branky a vylepšit si tak skóre. To neznamená, že hra s tenisáky musí být automaticky špatná, akorát nepatří do fotbalu.

výstižný příměr;)
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama